1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

WD Elements 500gb sekaisin.

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Saapsmno 23.07.2009.

  1. Saapsmno

    Saapsmno Member

    Liittynyt:
    23.07.2009
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Elikkäs vastaavaan ongelmaan en löytänyt googletuksella ja hauilla vastauksia. Kyseinen kovo siis käytössä ja ollut wippies-boxin kautta verkkokovona. Ukkonen hajoitti adsl-boxin kun löi piikin puhelinpiuhaa pitkin boxiin ja nyt yritin pistää kovoa koneeseen suoraan kiinni, mutta kone ei löydä tätä ollenkaan. Wippies-boxi toimi tämän jälkeen muuten, muttei DSL-yhteyttä pysty hakemaan. Myös ulkoinen kovo toimi vielä loistavasti ja pääsin käsiksi tiedostoihin, mutta nyt kun otin uuden adsl-boxin käyttöön ja yritin liittää ulkoisen kovon suoraa koneeseen kiinni, ei kone löydäkkään laitetta. Levyhallinnassa kyseistä vehjettä ei näy. Puuttuvia ajureita ainakaan tuo hallinta ei missään ilmoita Kovoa on testattu nyt omassa koneessa, samoin läppärissä ja avokin koneessa, mutta silti mikään näistä ei saa yhteyttä kovoon. USB-piuhan kun liittää koneeseen, tällöin kovo raksuttaa muutaman kerran ja valo vilkkuu ilmoittaen, että vehje käy ja kukkuu, niinkuin sen pitäsikin. Mikä avuksi?
     
  2.  
  3. 4Rayden2

    4Rayden2 Regular member

    Liittynyt:
    11.07.2008
    Viestejä:
    871
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Pieni kysymys jos et ole jostain syystä huomannut: Naksahteleeko kovo tasaisin väliäjoin päällä ollessaan?

    Ja Sit voit pikatestata kaikki virransyötöt jne. ulkoisesta kovosta laittamalla sen s-ata/ide kaapelilla ja virtapiuhalla suoraan pöytäkoneen sisuksiin kiinni. Jos se kovo ei ihan pimeänä ole sen pitäisi ainakin biossista näkyä

    ps. kappalejaot ja muutenkin hiukan vähemmän putkimainen teksti auttaa vastausten saamista:)
     
  4. Saapsmno

    Saapsmno Member

    Liittynyt:
    23.07.2009
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Päälle lyö, niin kuuluu kun rullaa ja pari naksausta saattaa kuulua. Kovalevy toimi siihen saakka kunnes otin uuden adsl-boxin käyttöön, jossa ei tuota usb-liitäntää ollut ja nyt kun hetin irroittamisen jälkeen liitin koneeseeni, ei kone suostunut enää kovoa löytämään. Eli kovossa ei pitäisi olla mitään häikkää, mutta kone vaan ei tunnista. On bootattu kovon ollessa kiinni, on buutattu ilman ja liitetty, on pidettä usb-piuha kiinni ja pistetty virrat käynnistämisen jälkeen. Ei vain toimi.
     
    Viimeksi muokattu: 23.07.2009

Jaa tämä sivu