1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Antec P180 varaosia

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi KozaG 04.09.2010.

  1. KozaG

    KozaG Member

    Liittynyt:
    02.09.2010
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Terve,

    Minulla on edessä Antec P180 kotelon korjaus ja siinä on seuraavat viat. Sen käynnistys nappi sekä etupaneelin USB liittimet ovat rikki. Onko teillä tietoa mistä voisin löytää täällä Suomessa (tai euroopan puolella) myytävän virtanäppäimen takana olevaa painikekytkintä (kuva 1) sekä koko etupaaneeli liitinsarjaa eli front port assembly (kuva 2). Tuota front port assembly saa kyllä Antecin omasta kaupasta jos olisin Amerikan määperällä.

    liitteet:
    kuva 1: Painikekytkin
    kuva 2: Front port assembly
     
    Viimeksi muokattu: 04.09.2010
  2.  
  3. BastaKh

    BastaKh Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2006
    Viestejä:
    181
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tuosta painekytkimestä en osaa sanoa,mutta tuon Front port assembly:n saa tilattua Antecilta ja se maksaa 25€(tuolla hinnalla tulee kotiovelle asti) ja menee noin viikko.Kannattaa kysyä sähköpostissa myös,tuosta painekytkimestä.Voipi olla,että niiltä löytyy ja jos oikein kohteliaasti pyytää,niin saattavat jopa laittaa ilmaiseksi mukaan.Itse tilasin vähän aikaa sitten,omaan antec P180 koppaan tuon front port assemblyn.
    Ja voin sanoa,että kohtuu nopeasti se tuli ja vielä kotiovelle asti,eli ihan hyvää palvelua Antecilta.Tietääkseni suomesta ei saa mistään varaosia,vaan pitää tilata valmistajalta.
    Jos ei ole paypal tiliä,niin voi maksaa esim. nettipankin kautta.Voin laittaa viestin loppuun antecin pankkitiedot(on tallessa sähköpostissani).
    Lähetä kummiskin ensin sähköpostia Antecille,että tietävät mitä lähettää ja sitten kenelle lähettää(pitää antaa koko nimi,osoitetiedot,puhelin numero jne..) kaikki tuo selviää,kun lähetät postia (Antec Europe BV (RMA Dept) ja sieltä varmaankin laittaa sähköpostia takaisin Jie Zhang niminen henkilö.Tässä sähköposti osoite,johon laitat postia noista varaosista ---> europe rma@antec com
    Tässä sitten ne pankkitiedot,jotka varmaan saat sähköpostin mukanakin,mutta varmuuden vuoksi.... Toivottavasti nyt on jotain apua tuosta ja,että saat ne osat joita tarvit koteloosi.

    Bank Name : ABN AMRO Bank N.V.



    Address : Bergse Dorpsstraat 8, 3054 GD Rotterdam, The Netherlands



    Beneficiary : Antec Europe BV



    Bank Account No.: 56.33.75.892



    IBAN Code : NL91ABNA0563375892



    Swift/BIC Code : ABNANL2A



    VAT number: NL808211146B01



    K.v.K # 24296662
     
  4. hante

    hante Member

    Liittynyt:
    10.01.2006
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Nostetaanpa tälläistä vanhaa viestiketjua. Ite jouduin kans tilaan tuon front port assemblyn, alotuspostauksen kuva 2. Nyt kysyisinkin, että mihin tuo kuvassa porttien oikeassa reunassa oleva rengasliitin pitäs laittaa kiinni, koska alkuperäisessä usb-portti hässäkässä ei sitä ollut.
     

Jaa tämä sivu