1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ääniajurin puute vanhaan emoon (Gigabyte GA-8I848PM)

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi roder 09.11.2012.

  1. roder

    roder Regular member

    Liittynyt:
    20.12.2006
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tervehdys, sama ongelma kuin ketjussa eli ääniajuri hukassa emoon Gigabyte GA-8I848PM. Tässä hieman vanhan koneen herättelyä henkiin, mutta ei ole mitään drivers & utility cd/dvd:tä mutta disketti kyllä, mutta siinä ei ole kuin näyttöön liittyviä tiedostoja 3 kappaletta. Koitin kyllä ääniajuria etsiskellä mut en löytäny millään, löytyi vaan lähinnä feikkejä sun muuta roinaa.

    Löytyisikö apuja onkelmaan?
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Ilmoitus

  3. MikroMake

    MikroMake Regular member

    Liittynyt:
    03.02.2006
    Viestejä:
    3,854
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    48
    Onko tuo Gigabyte GA-8I848PM -emolevy jostain pakettikoneesta koska valmistajan sivustolta löytyy vain Gigabyte GA-8I848P -ajureita joita kannattaa tietenkin kokeilla:

    http://i45.tinypic.com/fz3gr8.png

    Jos se emolevy on peräisin pakettikoneesta niin kannattaa ajureita etsiä koneen valmistajan sivustolta.
     
    Viimeksi muokattu: 09.11.2012
  4. Ysf

    Ysf Regular member

    Liittynyt:
    02.10.2005
    Viestejä:
    1,936
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    sama emo se on, piiriensä puolesta. ajurit täältä
     
    Viimeksi muokattu: 09.11.2012
  5. roder

    roder Regular member

    Liittynyt:
    20.12.2006
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Nyt on äänet toiminnassa, kyseisillä ajureilla lähti rulettaan, tattista!
     

Jaa tämä sivu