1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

windows 7 formatointi ja uudelleen asennus

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi djjari 07.01.2016.

  1. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    olen asentamassa windowsia uudestaan puhtaalta pöydältä,mutta en onnistu

    miksihän tuolla osioissa ei ole mahdollista poistaa tau formatoida
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      37.7 KB
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    En nyt vastaa suoraan kysymykseesi, mutta poista ensin tuo iso levy Drive 0:ssa, ettei osiotaulukko sekoile toiselle levylle. Johtojen irroitus riittää.
    Kokeile sen jälkeen uudelleen poistaa nuo molemmat SSD:n osiot.
     
  4. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26

    ei pysty,drive 0 osio poistui,mutta ne kaks muuta sinne jäi,ja siinä ei ole valintaa että formatoi tai poista
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    Oletko käynnistänyt asennuksen boottaamalla asennusmediasta vai käynnistänyt sen työpöydältä?

    edit: kun nyt tarkemmin luin, niin et ole käynnistänyt asennusta suoraan asennusmediasta, vaan Windowsista.
    Tuossa laittamassasi kuvassa on teksti:
    "To make changes to partitions, restart Windows from the installation media"

    Eli jos haluat tehdä muutoksia osiointiin, käynnistä suoraan asennusmediasta.
     
  6. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    sori kun vähän kesti vastaus,mutta sain tehty sen jo niin että vaihdoin kovon toiseen teitokoneenseen ja formatoin sen siinä,mutta nyt en saa tätä käyttistä suomenkieliseksi,valinnaisissa päivityksissä sitä ei ollut
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    Luitko edellisen viestini, sillä kerroin, mikä oli syy, että et voinut osioihin koskea.

    Noiden osioiden poiston olisi saanut helpolla pois jos olisit käynnistänyt asennuksen suoraan asennusmediasta.
    Nyt teit siihen päivitysasennuksen, ottaen kaikki vanhat roskat mukaan. Mikäli haluat todella puhtaan asennuksen, pitää se ehdottomasti käynnistää suoraan asennusmediasta, jolloin voidaan tehdä noihin partitiointeihin muutoksia.

    Kun sinulla on niin paljon ollut noita ongelmia, niin tee nyt vähintään Windowssin asennus puhtaana, eikä päivityksenä, jolloin se ei ota mitään vanhaa sinne mukaan.

    Vaikuttaa siltä, että toiminnallasi aiheutan erilaisia ongelmia koneellesi. Olisi hyvä jos aina kysyisit täälltä tarkkaan neuvoja, ennen, kun alat tehdä asennuksia tai muutoksia.

    Mikä asennusmedia sinulla on ja mistä olet saanut sen ja mikä käyttis?
     
  8. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26

    sori sekaanus taas,mutta tein kyllä puhtaan asennuksen,eli ensin formatoin toisella tietokoneella kovot,ja sitten laitoin ne tähän uuteen,ja sit käynnistin asennusmedian,aj sieltä poistin osiot,ja formatoin vielä,ja asensin windowsin,mutta nyt en saa tätä suomenkiliseksi
     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    Ok, sitten meni oikein. Tuossa aikasemmassa olit varmaan käynnistänyt asennuksen Windowsista käsin.

    Vastaa tuohon edelliseen kysymykseeni tuosta asennusmediasta vielä.
     
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    Jatketaan huomanna, menen nukkumaan, öitä!
     
  12. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26

    View: https://www.youtube.com/watch?v=jRAjJq2PVOA
    tän ohjeen avulla yritn mutta en saanut,entiedä sitten mitä tein väärin,mutta luulisi tuon suomenkieliseksi saavan,windows 7 Pro siis kyseessä
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    Sulla on jo muutenkin noita ongelmia ihan tarpeeksi, ei tuo vistalizatorin käyttö ainakaan helpota sitä.
    Suosittelisin hankkimaan jostain Windows 7 Pro suomenkielisen asennusmedian ja tekemään sillä oikeasti puhtaan asennuksen, niin tuosta kielihommasta ei tule lisärasitteita.
     
  14. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26

    mulla on tässä nyt asennuslevy,mutta en saanut siihenkään sitä vaihto ehtoo jossa levyn vois formatoida

    se vain kysyy että minne haluat asentaa windowsin,eikä poista tai formatoin mahdollisuutta ole
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    Käynnistä se asennuslevy suoraan bootissa DVD-asemalta.
    Konetta käynnistettäessä, valitse käynnistysvalikosta boottaavaksi laitteeksi DVD-asema.
     
  16. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    NyT onnistui
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    No hyvä, eilisessä asennuksessa oli nimittäin sama ongelma.:(
    Teitko nyt sitten ns. puhtaan asennuksen (Mukautettu asennus), ettei jäänyt vanhat asiat kummittelemaan.
     
  18. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    joo tein,mutta nyt on ton äänen kans ongelma,kaikki asetukset pitäs olla oikeen,ja ajurit asennettu ja ajan tasalla,mutta taas tietokoneesta telkkariin niin sieltä äänet kuuluu,mutta en saa niitä tästä koneen toisista kaiuttimista

    eli tota optista äänikaapelia käytän
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      55.5 KB
    • 2.
      2.jpg
      Tiedostokoko:
      14 KB
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    Oletko käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen ensin asentanut kaikki emon tarvitsevat laiteajurit?
    Tuota ääniongelmaa käsiteltiin jo edellisessä avauksessasi, löytyisikö sieltä mitään apuja?
     
  20. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    kyllä pitäisi olla kaikki asenettu
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    655
    Pisteet:
    193
    Oletko katsonut laitehallinnasta, ettei siellä ole keltaisia kolmioita? Jos on, laita siitä kuva tänne.
     
  22. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    685
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26

    tollasiselta se näyttää
     

    Liitetyt tiedostot:

Jaa tämä sivu