1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Watson ongelma *Ratkaistu*

Viestiketju HD-kanavat -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 16.02.2017.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Hei. :)

    Kuten otsikko jo kertookin niin niin tuon Watson ohjelmapaketin kanssa on ollut ongelmaa jo parikin päivää. Pääsee toisinaan kirjautumis sivulle antamaan tunnuksen ja salasanan mutta sitten homma lopahtaakin siihen. Pukkaa valkoisen sivun ja latauspallo vain pyörii hakupalkissa. Jonkin ajan kuluttua saattaa ilmoittaa että "Watson ei vastaa".

    Onko kenelläkään joka käyttää tuota ohjelmaa tietoa ongelman aiheuttajasta? Itse olen yrittänyt hakea infoa asiasta mutta aika tuloksetta. Olisi ollut muutama tallennettu ohjelma joka on aikanaan jäänyt katsomatta.
     
  2.  
  3. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,266
    Kiitokset:
    337
    Pisteet:
    93
    Jos palvelu on vaan kaatunut? Kokeile Watsonin live chattia ja kysy heiltä.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  4. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    3,716
    Kiitokset:
    102
    Pisteet:
    73
    Walita sille Watsonille, niillä on varmaan omakin tuki, voi olla jopa paremmin kuusella asioista, kuin Kukatahansajamppa täällä....

    T: Vesku
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Niin... mulla on vain tunnukset jotka ystäväni mulle antoi käyttööni. Täytyy ohjeistaa asianomaista kunhan saan häneen yhteyden. Ajattelin vain jos jollakin olisi ollut käytössä tuo ohjelma ja kohdannut samanlaista ongelmaa. Mutta katsellaan tilannetta.

    e.
    Sorry, olisi pitänyt mainita tuo etten ole itse tilannut ohjelmapakettia. :(
     
  6. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,187
    Kiitokset:
    41
    Pisteet:
    128
    Millä selaimella yrität tuota katsella ja oletko kokeillut jollain toisella selaimella (firefox, chrome)? Onko selaimessa adblocker tms. käytössä?
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    No nyt toimii Chromella. :D Piti vain ladata plug-in helper tai sinnepäin. Oli hieman unohtunut koko homma. IE11 on joissain muissakin yhteyksissä jumittanut ja Cromella sitten onkin homma toiminut.

    Ennen kuin ehdin editoimaan viestiä niin eipä tuo kauaa toiminut...
    watson.PNG

    Ei pitäisi olla mitään estoja tai blokkeja päällä.

    edit. Jatketaan.

    CHROME PÄIVITYS SOTKEE WATSON KATSELUN – NÄIN KORJAAT HELPOSTI

    Näinhän sitä voisi kuvitella. Avautuu tuo ikkuna josta pääsee vaihtamaan asetuksia muttei siellä ole tuota NPAPI kohtaa.
    upload_2017-2-26_12-52-52.

    edit 2.
    Nyt homma rokkaa. Tulikettu selaimeksi niin nou problemos. :p:D
     
    Viimeksi muokattu: 26.02.2017
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,848
    Kiitokset:
    2,466
    Pisteet:
    223
    Pitää kohta hommata isompi ssd noita kaikkia selaimia varten.
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    heh.. IE pois käytöstä ja Chromen heitin kuikkaan. Tuliketulla mennään ja kohta oppii tuota jopa käyttämäänkin ja muokkaamaan mieleiseksi.

    Olipahan Chromen poisto kokonaisuudessaan jonkinmoinen operaatio mutta näyttäisi ettei missään ole jämiä siitä.

    Toisella masiinalla ssd:llä jotain 40GB, täyttyyköhän 7pro tuosta kielipaketista vai mikä lie. Nooh on tuossa vielä tilaa. :)

    upload_2017-2-27_6-51-48.
     

Jaa tämä sivu