1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Vahvistin ei anna kuvaa videotykille! (Denon AVR-X1000 ja Optoma hd25e)

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi SilWer_Myrkky 26.02.2015.

  1. SilWer_Myrkky

    SilWer_Myrkky Member

    Liittynyt:
    26.02.2015
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hei.

    Eli vahvistin ei anna kuvaa viedotykille, äänet toimii mutta videotykki ei löydä lähdettä.

    Vahvistin ollut jo kerran huollossa kyseisen vian takia, siellä kaikki toimi hyvin. Kotiin tuotaessa ei toiminut vieläkään. Ostin uuden hdmi kaapelin ja en saanut sitä samantien silläkään toimimaan.
    Sammuttelin ja tarkistin liitokset muutaman kerran ja sitten yhtäkkiä alkoi taas toimimaan. Nyt pari viikkoa myöhemmin tykki sammui kesken katselun.
    Jos käytän samoja kaapeleita ja laitan vaikka tietokoneen kiinni tykkiin, niin kuva tulee tykille. Eli vika on todennäköisesti vahvistimessa? Ja on ohjelmistollinen?
    Vahvistimessa on kiinni digiboksi, ps4 ja pc. :think::confused:

    Eli kokeilin vielä tv:n kanssa. Ja kaikki toimii hyvin. Olisiko kyseessä jonkinlainen 'kättely' ongelma?
    Auttaisiko molempien laitteiden tehdasasetusten palautus? Löytyiskö muuten jostain ohjeet kyseisiin toimiin?

    -Myrkky
     
  2.  
  3. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Kokeileppa sammuttaa digiboksi kun haluat kuvan tykille. Oma pioneeri ainakin sekoaa välillä jos boksi päällä ja pitäisi eri lähteestä kuvaa saada.
     
  4. SilWer_Myrkky

    SilWer_Myrkky Member

    Liittynyt:
    26.02.2015
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Digiboksi on sammutettu ja käynnistetty uudestaan. Ongelma onkin, että en saa kuvaa vahvistimen läpi mistään lähteestä. Suoraan kytkettynä kuva näkyy tykillä ja jos kytken tv:n vahvistimeen, niin toimii normaalisti.
     
  5. SilWer_Myrkky

    SilWer_Myrkky Member

    Liittynyt:
    26.02.2015
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko noilla hdmi kaapeleiden versioilla väliä? Että voiko niitä sekoittaa keskenään?
     
  6. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    3,770
    Kiitokset:
    110
    Pisteet:
    73
    Kaapeleilla ei varsinaisesti ole versioita. Ne on joko riittävän hyviä kaikkeen, tai ne ei toimi.
    Varsinainen vika pillee nyt siinä Denonin virvassa...
    Raijaa se kaverille/jonnekin, missä saa testattua...

    T: Vesku
     
  7. SilWer_Myrkky

    SilWer_Myrkky Member

    Liittynyt:
    26.02.2015
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mutta denon toimii tv:n kanssa. Mutta ei tykin ja taas tykki toimii pc:n kanssa.

    -M
     
  8. xbkrypt0n

    xbkrypt0n Active member

    Liittynyt:
    16.06.2010
    Viestejä:
    3,154
    Kiitokset:
    120
    Pisteet:
    73
    Kokeile valita viritinvahvistimen asetuksista joku läpivienti/passthrough -tila päälle eri HDMI-sisään porteille. Voit kokeilla myös päivittää viritinvahvistimen firmwaren. HDMI-ulostulo tuntuu olevan noissa nykyään se ensimmäinen mikä hajoaa internet-ominaisuuden lisäksi.
     

Jaa tämä sivu