1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Uusi tietokone FPS ongelmat

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Alakuloinen 24.10.2016.

  1. Alakuloinen

    Alakuloinen Newbie

    Liittynyt:
    24.10.2016
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Moro! Ostin tuossa uuden mättötietokoneen, ja siis en tiedä miksi mutta tää käy todella hitaallaa sen jälkeen kun asensin näyttiksee uuet ajurit. Mikään ei toimi smootisti ihan sama millä asetuksilla, ja siis koneen specsit:
    - INTEL Core i5-4690K 3.5GHz LGA1150 6MB BOXED
    - ASUS Z97-P Z97 DDR3 LGA1150 ATX
    - ASUS STRIX GeForce® GTX 1060 DUAL 6GB OC GDDR5
    - KINGSTON HyperX Fury Black 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3
    - CORSAIR Carbide 100R Silent Edition
    - CORSAIR VS Series VS650 650W
    - SEAGATE 1TB SSHD HYBRID 3.5" SATA3 NCQ 64MB
    - ASUS DRW-24F1MT 24X DVDRW BLACK SATA
    - Äänikortti ja verkkokortti sisäänrakennettuna emolevyllä

    Tilasin tohon justiinsa lisää muistia, jos se on siitä??? Mut mietin sitäkin että kun tuo näyttis on ihan top tier ja lolissakin medium graffoilla fps pomppii kokoajan 40-120, vaikka sen pitäis olla kokoajan +200 korkeilla kraffoilla reippaasti tämmösellä setupilla?? Bf1 low kraffoilla ei pysty pelata, bf4 low kraffoilla putoilee framet kokoajan. Biossit kattonu, googlesta ettiny että mikä on vikana ja yritin ajureita asentaa uuestaan mutta tulee vaan että epäonnistui. Mä oon ihan käsi tämmösissä asioissa niin mietin jos täältä apua saisi. Biossiin asensin uudet asetukset mutta kun yritän asentaa intelin krafiikoita, epäonnistuu.
    Käyttöjärjestelmänä toimii: windows 10 64-bit home edition

    Nvidiasta myös otettu 3D pois, ja windows 10 XBOX suoratoisto otettu pois käytöstä.
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
  4. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,486
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Speedsteppi toiminnassa ja voltit taitaa näyttää jotain höpöä.

    Onko AP:llä myös tämä kyseessä...
    "EDIT: Löysin netin syövereistä tällästä. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3110810/install-nvidia-drivers-gtx-1070.html ainoa ero että kortti on eri mutta täysin sama ongelma. Tuolla on linkki jossa voi päivittää windowsin uusimpaan versioon manuaalisesti. Latasin päivityksen ja niinhän se oli, että itselläni oli vanhempi versio kympistä. No katsotaan kuinka käy kun nyt asentelen tuota kympin uusinta päivitystä. Jostain syystä ei ole autamaattisesti päivittynyt vaikka se ominaisuus onkin käytössä. Jatketaan harjotuksia.."
     
  5. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    En pöytäkoneita enkä Windows 10:ä mitenkään tunne, mutta eikös tuo kuvaus ilmiselvästi tarkoita, että tuli asennettua väärät ajurit?
     
  6. Alakuloinen

    Alakuloinen Newbie

    Liittynyt:
    24.10.2016
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Geforcen kautta asensin ajurit kun niistä ilmoitti. Eilen tullut uudet ajurit näytönohjaimelle, asennan ne kunhan pääsen duunista kotio ja katson mikä on meininki
     
  7. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,486
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Alakuloinen kiitti tästä.
  8. *Trinity*

    *Trinity* Active member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,488
    Kiitokset:
    495
    Pisteet:
    93
    Meinasit varmaankin sanoa että "kun en muuta keksi niin syytetään nyt vaikka kymppiä"
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
    Niin no, sehän oli kympin vika. Ainakin tuossa toisessa ketjussa, sama vaiva varmaan tässäkin.

    Päivitys seiskaan niin toimii.
     
  10. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,262
    Kiitokset:
    334
    Pisteet:
    93
    Ei kannata edes leikillään antaa noin huonoja neuvoja, joku voi vaikka ottaa ne tosissaan.
     
  11. *Trinity*

    *Trinity* Active member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,488
    Kiitokset:
    495
    Pisteet:
    93
    Kunhan nyt muistetaan että nvidia sen ajurin on valmistanut ja nvidia päättää mille se sen tekee toimivaksi. Tuolla toisessa ketjussa oli vanha versio windowsista. Tuossa Kuunmiehen linkkaamasa Tomshardwaren keskustelussa sama asia.

    Toki jos windows update ei päivityksiä ole asentanut niin silloin vikaa on myös kympin puolella ja on syytä miettiä miksi update ei toimi.

    Asia on kuitenkin eri kui se että kymppi sekoilisi ajureiden kanssa

    Ja todennäköistä lienee sekin että suurimmalla osalla kyseinen näytönohjain toimii normaalisti kympillä.

    Jahka aloittaja pääsee testaamaan uusimpia ajureita nähdään mikä tilanne tässä on.
     
  12. Kajtu

    Kajtu Regular member

    Liittynyt:
    06.04.2010
    Viestejä:
    2,080
    Kiitokset:
    6
    Pisteet:
    48
    ensinnäkin asenna pelkkä ajuri ja jätä se Geforce Experience kokonaan asentamatta.

    itellä ko poistin geforce experiencen ja pelkän ajurin asensin niin ei mitään ongelmia. täys susi se experience.
     

Jaa tämä sivu