1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Uusi prossu/muistit? FPS droppia.

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Weyland 27.11.2016.

  1. Weyland

    Weyland Newbie

    Liittynyt:
    27.11.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kone ollu about 2v käytössä ja alkanut tulla fps droppia peleissä. Näyttis on just uusittu ja fps droppia on ollut sitäkin aikasemmin. Ainakin cs kohdalla fps on normaalisti noin 300-500?(rajoitettu automaattisesti 300), mutta pelatessa fps pyörii keskimäärin 150-200 fps ja satunnaiesti droppaa 10-60. Fps droppia esiintyy vähän kaikissa peleissä, eniten csgossa ja bf1:ssä. Alkaako prossu ja/tai muistit olemaan finaalissa?

    Koneen tiedot
    Intel Core i5 4690K 4x 3.50GHz So.1150 BOX
    Ram 8gt
    GeForce GTX 970
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2016
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Ainakaan cs:n ei pitäis droppailla tuolla koneella. Voisit aluksi kokeilla vanhempia näyttisajureita. Nvidialla on viime aikoina ollut vaikeeta niiden kanssa.
     
  4. Weyland

    Weyland Newbie

    Liittynyt:
    27.11.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ongelmia on cs kanssa ollut aika pitkään ja samat ongelmat on ollut myös vanhalla AMD näyttiksellä. Nyt tuntuu että ongelmat alkaa vaan kärjistymään.


    E: siis AMD näyttiksellä ei prossulla :D
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Pelin vois asentaa uudelleen. Jos on jo asennettu niin sitten windows uusiksi.

    Oisko nettiyhteydessä jotain häikkää?
     
  6. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    3,647
    Kiitokset:
    74
    Pisteet:
    78
    Powerin ongelmat voi myös moista aiheuttaa, jos ei jaksa syöttää tarpeeksi virtaa emolle tai näyttikselle.
     
  7. Weyland

    Weyland Newbie

    Liittynyt:
    27.11.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Windows on asennettu vähänaikaan sitte uudestaan ja virtalähde on 700w.
     
  8. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    Kerrohan powerin mallista vähän enemmän kuin pelkät hattiwatit
     
  9. Weyland

    Weyland Newbie

    Liittynyt:
    27.11.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Valmistaja coolermaster, 50hz. Mitä tietoja tarvitset?
     
  10. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    merkki ja malli pääasiassa... lukee powerin kyljessä isossa tarrassa yleensä kissankokoisin kirjaimin
     
  11. Weyland

    Weyland Newbie

    Liittynyt:
    27.11.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Coolemaster product no: rs-700-acab-l3
     
  12. Weyland

    Weyland Newbie

    Liittynyt:
    27.11.2016
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

Jaa tämä sivu