1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi pelikone 2700€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Makesx 17.06.2016.

  1. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,084
    Kiitokset:
    317
    Pisteet:
    93
  2.  
  3. Makesx

    Makesx Member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    18
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    9,450
    Kiitokset:
    2,144
    Pisteet:
    223
    Mistä moinen? Muisteja siinä missä muutkin, hintaisekseen ihan nopeitakin.
     
  5. Makesx

    Makesx Member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    18
    En tosta lookista oikeen, vähän liian high profilet mun makuun.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    9,450
    Kiitokset:
    2,144
    Pisteet:
    223
    Jaa, esteettisiä tekijöitä. Eihän muistit kuitenkaan edes juuri näy vaikka ikkuna kopassa olisikin.
     
  7. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    809
    Kiitokset:
    165
    Pisteet:
    53
    Kuten aikaisemmin jo mainitsin, niin näyttävät aika korkeilta. Olisikin kiva kuulla joltakin muistien käyttäjältä, miten ne mahtuu jäähdytyssiilen alle.
     
  8. akselic

    akselic Active member

    Liittynyt:
    28.09.2012
    Viestejä:
    393
    Kiitokset:
    110
    Pisteet:
    53
    En jaksa tohon vänkäämiseen muuten puuttua mutta mulla on millilleen saman kokoiset Ripjaws IV:t ja mahtuvuus riippuu täysin jäähdytyssiilistä. Noctuan tai Phanteksin isot mallit menevät päälle mutta etummaisinta tuuletinta pitää nostaa. Thermalrightin HR-02 Macho Rev B. menee ilman että tuuletinta nostaa ollenkaan.

    Jälkeenpäin ajateltuna valitsisin luultavasti matalammat rammit mutta nyt ei ole väliä kun vesileikit on joka tapauksessa edessä
     
  9. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Normi on 1.2 inch eli 32 mm jos noi on 42 niin ei se vielä mikään korkea ole -vakiojäähy yleensä mahtuu
     
  10. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    809
    Kiitokset:
    165
    Pisteet:
    53
    OT, @ajaJako, ethän pahastu pikku korjauksesta. 1.2 inch on 1.2 x 25,4 mm = 30.48 mm.
     
  11. Makesx

    Makesx Member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    18
    Mieti tässä että jos otan 1070/1060 jossa on displayport 1.4 ja mietin että ottadin asuksen pg248q jossa didplayport 1.2 toimiiko tuo näyttö silti sillä 1070/1060.

    Edit: toinen vaihtoehto olisi mg248q asukselta, siinä olisi dvi-dl jota käyttäsin jos tuon mg248q:n ottaisin.
     
  12. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    8,906
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    143
    Varaudu irrottelemaan sitä letkua sitte joka aamu...
     
  13. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    En
    Minua ei huippaa etteivät suomalaiset lähetyssaarnaajat ole kyenneet opettamaan SI-järjestelmaa itämaisille opetuslapsille

    Paljon enemmän minua ihmetyttää ettei kukaan huomauta Aloittajalle että kyseisistä näytöistä

    PG = TN G-sync
    MG= TN Freesync
    Mutta MG 24UQ on Freesync IPS
    Jos nyt pilkkua kertoimella viilataan
     
  14. Makesx

    Makesx Member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    18
    Ööh en oikein saanut kiinni tuosta...
    edit: @ajaJako olen hyvin tietoinen et molemmat on tn paneeleilla.
     
  15. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    8,906
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    143
  16. Makesx

    Makesx Member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    18
    Voisiko joku kertoa etä voink käyttää näyttöä dp 1.2 kaapelilla joka menisi kiinni 1070/2060 gpu:hun. Toimiiko?
     
  17. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    8,906
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    143
    Toimiihan se, jos vaan näytöstä löytyy DP portti
     
  18. Makesx

    Makesx Member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    18
    Eli kun tuosss asus pg248q:ssa on dp 1.2 ja näyttiksen dp portti on 1.4. Toimiiko siis?
     
  19. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    8,906
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    143
    Toimii. Se DP 1.4 tarkottaa lähinnä että se näytönohjain pystyy tarjoomaan 8K resoluutiota sen letkun kautta tarvittaessa. Kyllä se 1.2 siinä myöskin toimii.
     
  20. Makesx

    Makesx Member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    18
    Selvä, kiitosta :)
     
  21. Makesx

    Makesx Member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    164
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    18
    Toimiiko g sync siis myös?
     

Jaa tämä sivu