1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi näyttis

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Dizii 26.12.2016.

  1. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkäs aattelin tossa kesällä vaihtaa uutta näyttistä ja mietinkin, että mitä mun pitäisi tietää ennenkuin vaihan näyttiksen? Kaverit sanoi, että pitää tietää onko näyttis sopiva emolevyyn. Minulla on pakettikone jossa on tällä hetkellä Gtx 960 kiinni mutta ajattelin hankkia Gtx 1060 niin mietikin, että teidättekö viisaammat, että onko tämä emolevy sopiva ( Katsoin Speccy ohjelman avulla ja ohjelma näytti emolevykseni ) Acer Predator G3-605 (LGA1150). niin sopiiko tämä emolevy gtx 1060 kanssa?

    Muita osia minulla oN

    - Prossuna i5 4460
    - Ram muistia on 8GB
    - Power on 500W
    Jos pitää vielä lisää kertoa niin sanokaa

    Kiitos näin etukäteen! :)
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,149
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
    1060 sopii kyllä. Parempi virtalähde tuohon olisi syytä laittaa.
     
    Dizii kiitti tästä.
  4. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,061
    Kiitokset:
    115
    Pisteet:
    73
    Eihän tuossa tuu kotelon ahtaus vastaan?
     
  5. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos avusta :) kun nähtävästi tiedät tietkoneista aika paljon niin voitko kertoa vielä, että mikä olisi paras näyttis jonka tuohon emoon saisi kiinni
     
  6. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No tietokoneeni leveys on 160 - 440mm ja näyttis on 111,15 x 172,72 mm niin riittääköhän tuo?
     
  7. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,824
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Mittaat ihan jollain mitalla kotelon takasenästä etuseinän suuntaan siitä näyttiksen kohdalta mitä sinne mahtuu. Ei sitä oikein muuten tiedä.
     
  8. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No kun mittasin sisältä niin Pituus Taka seinstä -> Etu seinään oli 30,5cm ja kun mittäsin koneeni leveyden niin tuli 10,5cm, että onkos nuo sopivat?
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,149
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
    10,5 sentin leveys hämmästyttää kovasti. Eihän siihen sovi mitään. Mitäpä jos mittaisit vanhan näyttiksen ja katsot onko sen kanssa ahdasta?

    Emolevyn puolesta voisi laittaa millaista näyttistä tahansa, mutta tuolle prossulle 1060 tai rx480 ovat ihan sopusuhtaisia.
     
  10. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eiku oho tarkoitin 15cm
     
  11. Rpalo

    Rpalo Member

    Liittynyt:
    17.02.2010
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Mulla oli aikoinaan myös pakettikone. Niinikään vaihdoin näytönohjaimen sekä virtalähteen. Kohta huomasinkin ettei pakettikoneen koteloa ja sen ilmanvaihtoa oltu suunniteltu paketin mukana tullutta näytönohjainta kovempaan lämmöntuottoon. Koko pönttö oli tosi lämmin, ja näytönohjain suorastaan hehkui. Lopulta vaihdoin kotelon uuteen, ja lämpöongelmat loppui siihen.

    En tiedä millainen kotelo sulla on, mutta kannattaa harkita uutta koteloa myös.
     
  12. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No mukavaa kun sanoit, että on tuommonenkin juttu, mutta vaikuttaako se mitenkää kun toi gtx 960 ei ole aluperäinenkään näytön ohjan mulla oli ihan alussa tässä r9 270 niin en sitten tiedä
     
  13. Rpalo

    Rpalo Member

    Liittynyt:
    17.02.2010
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Jos se sinne mahtuu ja toimii kivasti, ettei lämpene, niin eihän silloin tarvi koteloa vaihtaa. Tuulettimien äänestä/pyörimisnopeudesta voi jotain sitten päätellä, miten tukalaa siellä on.

    Mikäs pakettikone se muuten on?
     
  14. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mulla on Acer predator G3-605
     
  15. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei toi mun nykyinen näyttis pie ääntä oikeen yhtään jos nyt ihan yritän tarkotuksella kuunnella niin todella pientä surinaa mutta jos oon vaan ja pelaan niin en kuule mitään
     
  16. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jos mulla on nyt Taka seinstä -> Etu seinään 30,5cm ja leveys 15cm niin kuinka paljon kannttaa välii jättää sinne sisälle
     
  17. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,149
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
  19. Rpalo

    Rpalo Member

    Liittynyt:
    17.02.2010
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    mihin tarkoitukseen tulee lisäramit? Jos pelkkää pelailua, niin 24 GB on kyll ylimitotettu määrä. Suosittelen harkitsemaan 16GB lisämuistin sijaan 8GB TAI jättämään lisämuistit kokonaan pois. DDR3-muistia saa 8GB helposti myös käytettynä, 30-40 euroa.
     
  20. Dizii

    Dizii Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

Jaa tämä sivu