1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi näyttis R9 380

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi uatu 18.11.2015.

  1. uatu

    uatu Member

    Liittynyt:
    08.04.2013
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Elikkäs oon katellut uutta näyttistä (R9 380) nykyisen Palit GTX 660 tilalle, pelitehon puutteessa.Esimerkiksi Fallout nelosta joutunut nyt lowilla ajamaan 60 fps kuvaan.En vaan tiedä onko tuota R9 380 järkevää ostaa vanhaan kokoonpanoon, joka seuraavanlainen.

    - AMD FX 6100 3,3 Ghz
    - Gigabyte GA-970A-DS3P
    - 8 Gb RAM
    - XFX 550W Core edition 80+ pronze
    - Palit GTX 660 2 gb

    Riittääkö tuo poweri ja tosiaan oisko tosta pelkästä R9 380 mitään iloa tämmösessä kokoonpanossa?
    Tätä mallia katoin : https://www.systemastore.fi/product_info.php?products_id=136873
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Ihan sopiva näyttis. Powerin suhteen ei mitään ongelmia.
     
  4. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,261
    Kiitokset:
    333
    Pisteet:
    93
    Tuolla 380: llä saat vain 30-51 fps hign- asetus. Jos pystyt sijoittamaan n. 20€ lisää (GTX960) saisit 42-57 fps.


    Korjattu: FPS: t
     
    Viimeksi muokattu: 18.11.2015
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Mistä moinen päätelmä?

    [​IMG]

    Hupsista, väärä reso. Tosta:

    [​IMG]

    285 ja 380 ovat hyvin lähellä toisiaan.
     
  6. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    No kato se oli toi Fallout 4, joka tuntuu olevan joku pelitehon mittari uusien pelien osalta nykysin. Kertoo tietenki surullisesti missä PC pelaaminen menee.
     
    wwallu kiitti tästä.
  7. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,261
    Kiitokset:
    333
    Pisteet:
    93
    Noista sinun kuvista on vaikeaa sanoa mitä tuossa on testattu, toivottavasti aukeaa kysyjälle paremmin.

    @uatu
    Toinen testi Fallout 4: lla:

    • AMD 380; 44-55FPS
    • Nvidia GTX 960; 51-63FPS
    Nuo on saatu kyllä paremman prossun kanssa kuin tuo omasi on. AMD: ltä suositellaan FX FX-9590 4.7 GHz ja minimi vaatimus: AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz.
    Ei, vaan tuovat vain armotta esille AMD: n prossujen heikkoudet (he voivat vain toivoa AMD: n kiirehtivät uusia prossujaan). Intel pelaajilla ei ole hätiä mitiä.
     
  8. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Eipä tietyt pelit pyöri kunnolla ees Intelin prossuilla, et Intel pelaajillaki on hätiä. AMD:n prossuja ei suunniteltu tollasille antiikkisille softille, sen sanoo AMD:n työntekijätki. Se on sit toinen asia et kuka ostaa tollasta roskaa täydellä hinnalla vuonna 2015 ja sit valittaa ettei pyöri. Aika moni. Ja koska aika moni ostaa, voi julkasta roskaa koska se kummiski myy.

    Tossa toisessa ketjussa oli puhetta Dayz:sta. Ei oo pitkään aikaan näkyny kyselyitä joissa haluttais Dayz konetta. Niiden kyselijöiden kannatti ostaa kunnon kone eikä pelkästään Dayz konetta. Tässäki tapauksessa kantsii ostaa yleisesti parempi kone, ettei sit ala harmittaan ku Fallout 4 alkaa kyllästyttään.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Näytönohjainten nopeutta. 22 uudella tai uudehkolla pelillä.
     
  10. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,261
    Kiitokset:
    333
    Pisteet:
    93
    Ei jaksa kiinnostaa sun valitukset. Pelit Intellin prossuilla toimivat 99,9% OK.
    AMD: llä ehkä 90% huonosti puheittesi mukaan.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Riippuu siitä mikä kenellekin on OK. Vaikka näyttistähän tässä oltiin ostamassa.
     
    BPVest kiitti tästä.
  12. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ei jaksa kiinnostaa ja kuitenki vastaat?

    Tosta voi kattoo ylikellotetulla Intelillä ja kehutulla GTX970:lla kuinka "hyvin pyörii" 1080p:


    View: https://www.youtube.com/watch?v=XefW-jCiBow
     
  13. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,261
    Kiitokset:
    333
    Pisteet:
    93
    Mikset sitten kysy BPVestiltä miksi se tarjoaa DayZ: taa.:rolleyes:

    Ok pyörii 50-60FPS.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Mulla jää moni peli alle Intelin prossulla.
     
  15. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,261
    Kiitokset:
    333
    Pisteet:
    93
    AMD: lä (FX) jäisit vielä enempi, eikä Xeon ole paras mahdollinen pelikoneeseen.
    Miten se DayZ liittyy tähän ketjuun?
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Phenomilla tosiaankin jäin muutamassa pelissä enemmän, mutta yks hailee kun kummallakin tökkii.

    Miten niin Xeon ei ole paras mahdollinen prossu pelikoneeseen? Minä kun luulin että tuo oma 1240v2 on jokseenkin parasta mitä pelaajalle on tarjolla. Ainakin testien perusteella.

    Eipä varmaan DayZ liity tähän ketjuun mitenkään. Mutta itse otit ekana prossut puheeksi.
     
  17. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,261
    Kiitokset:
    333
    Pisteet:
    93
    Avaa oma ketju.
     

Jaa tämä sivu