1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi näytönohjain

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi ThePieMen9 13.01.2015.

  1. ThePieMen9

    ThePieMen9 Member

    Liittynyt:
    15.05.2012
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    nyt täytyisi päivitellä näytönohjainta. vanha näytönohjain on geforce gtx 550 ti. prosessorina on intel i5-2500k
    budjettina noin 170e

    tuli vielä mieleen että miten tuo minun Super Flower Golden Green Pro 400W jaksaa antaa virtaa uudelle näytönohjaimelle?
     
    Viimeksi muokattu: 13.01.2015
  2.  
  3. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,466
    Kiitokset:
    312
    Pisteet:
    93
    Viimeksi muokattu: 13.01.2015
    ThePieMen9 kiitti tästä.
  4. ThePieMen9

    ThePieMen9 Member

    Liittynyt:
    15.05.2012
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    kiitos vastauksesta täytyy varmaa tuommoinen tilaukseen :)
     
  5. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,466
    Kiitokset:
    312
    Pisteet:
    93
    Hetkinen,toi kortin hinta noussut hulppeasti,sitä sai systemasta 180€ hintaan vielä vuodenvaihteessa.

    Onko ollut silloin joku tarjoustuote.Nyt on 229€
    Kannattaa vielä katsoa,mistä löytyy edullisempi näyttis.

    Tossa Asus.

    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_22_540&products_id=85511

    Jimms
    http://www.jimms.fi/tuote/GTX750TI-OC-2GD5-BUNDLE

    Sitten edullisemmin.

    Asus R9270-DC2OC-2GD5 Radeon R9 270 O.C. DirectCU II TOP 2 Gt GDDR5 -näytönohjain PCI-e-väylään | AMD Radeon R9 270 | Näytönohjaimet | Verkkokauppa.com
     
    Viimeksi muokattu: 14.01.2015
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,461
    Pisteet:
    223
  7. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,466
    Kiitokset:
    312
    Pisteet:
    93
    Johan kortin hinta 199,90€ nousi muutamassa tunnissa pilviin.Nyt 260€
    On näköjään on CDON nostellut muitakin hintoja ihan urakalla.

    Näköjään hinta vaihtelee jostakin syystä.
    Välillä 205,90€ välillä toi 260€ Ota nyt selvää mikä on oikea hinta.

    Ostin vuoden vaihteessa ulkoisen kiintolevyn toshiba 500GB
    Maksoi posteineen 55€ nyt on hinta noussut 75€.:confused:
    Korjaus ulkoiseen kiintolevyn hintaan,nyt oikea hinta näyttäisi olevan 58,95€

    Taitaa CDON hinnat kellua,kun ruåttin laivat aallokossa.:D

    http://cdon.fi/kodin_elektroniikka/...gb-ddr5-2xdvi-hdmi-displayport-pcie-p26792402
     
    Viimeksi muokattu: 14.01.2015
    ThePieMen9 kiitti tästä.
  8. ThePieMen9

    ThePieMen9 Member

    Liittynyt:
    15.05.2012
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
  9. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,466
    Kiitokset:
    312
    Pisteet:
    93
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,461
    Pisteet:
    223
    Tuo 260 on varmasti väärä hinta. Nyt näköjään taas 205, ja tuo pari kymppiä ylimääräistä kannattaa kyllä maksaa 660:een verrattuna.

    660 lähtisi näköjään sekin halvemmalla: http://cdon.fi/kodin_elektroniikka/...2xdvi-hdmi-displayport-windforce-ii-p30322913. Tuo on jokseenkin oikea hinta tuon tason näyttikselle.

    Systemalta jättäisin tämän hetken hinnoilla ostamatta.
     
  11. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,466
    Kiitokset:
    312
    Pisteet:
    93
    No Gigabyte GTX 660 olis nyt edullisin.Kysyjä etsi jotakin 170€ pintaan olevaa korttia.
    Oliskos se sitten siinä.Kuitenkin toivomus oli systeeman valikoimista,
    kun tulisi muutakin tavaraa samasta puljusta.No päättäköön itse.:rolleyes:
     
    ThePieMen9 kiitti tästä.
  12. ThePieMen9

    ThePieMen9 Member

    Liittynyt:
    15.05.2012
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,461
    Pisteet:
    223
  14. 99eki

    99eki Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2012
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
    Ketjun aloittajallahan on 400W virtalähde, Systeman mainoksessa ei ole mainintaa virtalähteestä, mutta katselin muualta ja tehontarve oli 750W.

    Eihän tässä muuten mitään, mutta miksi nämä kotimaiset kauppiaat ei ilmoita näitä tehoja??
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,461
    Pisteet:
    223
    Ei tehontarve oikeasti ole sinne päinkään. Onhan tuo 400 wattinen toki vähän pieni, mutta kyllä sillä pitäisi pärjätä.

    [​IMG]
     
  16. 99eki

    99eki Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2012
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
    Niinpä, mutta jos tällaisia (750W) tehoja ilmoitellaan, niin mistä tavallinen tallaaja tietää, että ei se näin ole.
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,461
    Pisteet:
    223
    Vähän vaikeeta kieltämättä kun on olemassa niin monentasoisia powereita. Selvinnee parhaiten kysymällä, varmaan Systemaltakin saa ihan asiallisen vastauksen.
     
  18. 99eki

    99eki Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2012
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
    Helpompaa olisi, jos myyjät laittaisivat tiedot valmiiksi nettiin, se on pirunmoinen vaiva ja odotus, jos joka asia pitää kysyä erikseen.:mad:
     
  19. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    8,394
    Kiitokset:
    103
    Pisteet:
    143
    Unohda nuo radeonit. nVidian GTX 960 kortit julkaistaan muutaman päivän sisällä. Sen tehonkulutus on todella paljon pienempi kuin tuon radeonin joten se on 400 wattiselle powerille parempi valinta. Jää enemmän pelivaraa kellotuksiin ja tulevaisuuden päivityksiin.
    Ikävä kyllä oikeaa tietoa ei voi ilmoittaa. Powereita myydään niin monen eri laatuisena että pelkkä wattimäärä ei kerro mitään. Vaikka puhuttaisiin laatupowereistakin niin tehonkulutus voi vaihdella hyvinkin paljon eri kokoonpanoilla. Esim. kellotettu AMD FX 8xxx kokoonpano vs Intel i3. Täsmällistä powerisuositusta ei voi ilman tarkkoja tietoja kukaan antaa.

    Lisätään nyt vielä, että 400 wattia riittää tuolle radeon näyttikselle
    http://muropaketti.com/artikkelit/naytonohjaimet/radeon-r9-280x-vertailu-asus-msi-sapphire-xfx,5
     
    Viimeksi muokattu: 17.01.2015
  20. 99eki

    99eki Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2012
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    38
  21. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Ei virtalähteen maksimiteho kulutukseen vaikuta.
    Laadukas 500W riittää käytännössä kaikille korteille, laadukas 400 wattiakin jo monelle keskiluokan setille. Hintapolitiikan puolesta uutta poweria ostavan kannattaa hankkia 550-650W laadukas virtalähde.
     

Jaa tämä sivu