1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Uusi näytönohjain pakettikoneeseen.

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Mareelius1 04.01.2017.

  1. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Moi eli mulla on tämmönen lenovon pakettikone. Tuli ostettuu joskus 2014 jouluna.
    Nyt kun aika on vierähtäny niin aattelin päivittää näytönohjaimen ja ehkä mahdollisesti tietokoneen muistia.

    Koneen tietoja
    -Näyttis: Nvidia GeForce gtx 760
    -prossu: i5 4670k 3.4ghz
    -emolevy: Sharkbay 31900058 STD
    -muisti: 8gb ddr3
    -poveri: 625w

    Itse en tiedä tietokoneista paljoa, siksi kysyn että onko tuollainen pakettikoneen poveri edes luotettava uuteen näytönohjaimeen? Onko myös kenelläkään ehdotuksia minkä näytönohjaimen ostaisi. Kiitos jo etukäteen!
     
  2.  
  3. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,461
    Kiitokset:
    310
    Pisteet:
    93
    Riippuu ihan mikä 625w poweri koneessa on.
    Ota kylki auki ja katsasta powerin valmistaja.
    Siinä voi lukea FSP Group ( Lenovo )
    Mikä lenovon kone on kyseessä.
     
  4. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    kone on lenovo x510. Poveris lukee yhes kohtaa pienel Lenovo ja muu onki kiinaa.
     
  5. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,461
    Kiitokset:
    310
    Pisteet:
    93
  6. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  7. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tilasin tänää verkkokaupasta uuden powerin, 8gb muistikamman ja Asus GeForce gtx 1060 Dual-gtx1060-3G 3072 Mt näyttiksen.
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Millaisen powerin?
     
  9. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Tilauksen voi varmaan vielä perua tai vaihtaa johonkin toiseen poweriin. Tuo ei ole hyvä.
     
  11. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Teitkö mielestäsi hyvät kaupat ?
    Vai mietitkö tilauksen perumista ?

    Koskapa erillisten muistikampojen yhteensopivuus on arpapeliä , 3GB näyttis on huuhaa päivitys , ja miksei sun poweris kelvannut , mahdoitko vaihtaa huonompaan
     
  12. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näyttis riittää koska pelaan vain bf1 ja rust. Onko pakettikoneen kiinalainen poweri hyvä uuteen näyttikseen? Kyllä mietin tilauksen perumista.
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Onhan tuo näyttis huomattava päivitys vanhaan verrattuna, ja muisti luultavasti toimii jos on samoilla spekseillä. Powerin vain voisi vaihtaa johonkin laadukkaampaan.
     
  14. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Tuon Corsairin kohdalla on juurikin kyseenalaista toimiiko se. Tuossa olisi Verkkokaupan halvin kunnollinen poweri https://www.verkkokauppa.com/fi/product/12193/csmnc/Seasonic-S12II-520-ATX-virtalahde-520-W. Törkyhintoja kyllä kuten tuosta muistipalikastakin nähdään, joten siinä mielessä voisi olla viisainta perua koko juttu ja ostaa vaikka Jimmsistä.
     
  16. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Kyllähän se uutena varmaan toimii, mutta heikkolaatuiset osat niin tuskin pitkään kestää ja saattaa huonolla tuurilla rikkoontuessaan hajottaa muutkin osat.
     
  18. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  19. Mareelius1

    Mareelius1 Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  20. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Jos nyt kuitenkin jätetään nuo CX - sarjalaiset sinne kauppojen hyllyille.

    Tuossapa lukemista noista powereista, kelaa alusta hieman alaspäin.
    http://keskustelu.afterdawn.com/threads/yleinen-poweriketju.248941/

    Jonkinlainen pitkän tähtäimen hankinta olisi sellainen poweri jossa on modulaariset kaapelit. Varmastikaan pakettivehkeessä ei ole liiemmin kaapelointimahdollisuuksia joten piuhojen sijoittelu saattaa tuottaa harmaita hiuksia. Sitten kun jossain vaiheessa kotelo sekä muukin kokoonpano vaihtuu / muuttuu niin virtalähde on jo valmiina, sellainen joka suoriutuu hommastansa ok. Kyseessä on kuitenkin koneen tärkein osa niin sitä silmällä pitäen sijoitusta.

    https://www.systemastore.com/produc...ct_name=Seasonic+G-550&product_model=SS-550RM

    muoks. ^ Hah. Verkkokaupassa 125,90€
    nauru.PNG

    Systemalta vaan niin kattaa postikulut kevyesti.
     
    Viimeksi muokattu: 05.01.2017

Jaa tämä sivu