1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi kone laajakaista ei toimi

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi Uusikonr 12.07.2016.

  1. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli ostin uuden koneen jimmsiltä, mutta nyt ei laajakaistayhteys toimi ollenkaan. vanhaan läppäriin kun yhdistää kaapelin niin toimii heti mutta uudessa ei löydä koko nettiä. Puhelimen avulla pääsen nyt nettiin.. apua kiitos:S
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    Onko kyse läppäristä ja langattomasta yhteydestä?
     
  4. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pöytäkone ja kuituliittymä eli langallinen
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    Oletko katsonut "Laitehallinasta" onko verkkosovittimissa verkkoajuri asennettu, vai onko siellä keltainen kolmio ajurin kohdalla?
     
  6. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  7. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    tuollaista näyttää en oikeen tiedä miksi noitakin on noin monta
     
  8. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    Mikä emolevy koneessa on?
     
  9. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  10. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Onko kellään tietoa?
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    Mielestäni et periaatteessa tarvitse kuin, kun Realtecin verkkoajurin, jotta saat langallisen yhteyden muodostettua. Itse ehkä poistaisin nuo kaikki verkkoajurit ja lataisin ja asentaisin emon valmistajan sivulta uuden verkkoajurin. https://www.msi.com/Motherboard/support/B150M-MORTAR.html#down-driver ja sieltä On-Board LAN Drivers - Realtek PCI-E Ethernet Drivers
    Valitse käyttöjärjestelmä ensin.

    edit: korjataas nyt tänne vielä, ei siis audio ajuria vaan Realtek PCI-E Ethernet Drivers
     
    Viimeksi muokattu: 12.07.2016
  12. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    Tuo eka on AUDIO eli ääniajuri ja jälkimäinen on LAN eli verkkoajuri. Tarivitset verkkoajurin eli tuon jälkimmäisen.
     
  14. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jees varmistelen vaan kun aiemmassa viestissä luki toi audio. Latasin tuo Lan Driversin mutta ei nyt oikeen tietoa mitä pitäisi tehdä. Kansiossa aika paljon tiedostoja että jos siinä vielä osaisit auttaa.
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    Joo, anteeksi kopioin näköjään tuon väärin, mutta Realtek PCI-E Ethernet Drivers on tarkoitus laitaa, sorry.
     
  16. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eipä mittään;D
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    Oletko käynnistänyt koneen uudelleen ajurin asennuksen jälkeen?
     
  18. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tarkoitatko että kun latasin tuon Lan Driversin sille ei tarvitse tehdä mitään? tulee nimittäin kansio joka täynnä tiedostoja
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    Pura tuo zip-paketti ja aja sieltä Setup sovellus, se suorittaa asennuksen.
     
  20. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    upload_2016-7-12_16-20-39.
    upload_2016-7-12_16-21-10.
    onko muuta oli nimittäin aika nopea päivitys ja ei ainakaan pyytänyt käynnistämään konetta uudelleen. käynnistin silti ja ongelma jatkuu edelleen
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,404
    Kiitokset:
    682
    Pisteet:
    193
    En nyt oikein osaa sanoa mitään, kun tuolla ajurilla yhteyden pitäisi toimia, ilman mitään lisätemppuja jos yhteys toisellakin koneella toimii.
    Poistitko laitehallinnasta nuo kaikki muut verkkoajurit, etteivät ne sotke?
    Itse olisin varmaan valinnut ensin tuon ajurin poiston ja sen jälkeen asentanut kokonaan uudelleen.
     

Jaa tämä sivu