1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uudet osat

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Vidudus 04.11.2017.

  1. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Onko ny varma että on toine tikku rikki sit? Biosissaki näyttää 16gb oleva?
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Jos ei toisella tikulla pelaa ollenkaan niin kyllähän se käytännössä sitä tarkoittaa että rikki on.
     
  4. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Mun tuuria... pitäskö jotku muut muistit ottaa vai laittaa vaa vaihtoo?
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
  6. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Oisko gigantissa mitään? ei viddu jaksa odotella viikkoa vielä, et jos hakis aamulla gigantista muistit.. + yritin ramin nopeutta saaha 3200mhz, nii ne tahtoo pysyä vaan 2133mhz koko aja? Samaa ongelmaa tahto muillaki olla X370 Gigabyte k5 lankulla?
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
  8. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Lisää ongelmia huoh.. eli nyt näkyy että windowsia ei ole aktivoitu, windows 7 levy löytyy, ja koitin sillä koodilla myös aktivoida vielä 10 mutta ei toiminu. Pitääkö tässä ny viddu windows 10 vielä ostaa?
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
  10. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Nojoo voihan sitä yhellä tikulla tässä vielä mennä hyvin, pistin jimsille viestii toivotaan että onnistuu tommone :)

    Vielä tosta winukasta, mulla näyttää olevan Windows 10 Home, ja tuo lisenssi avain on PRO, onko merkitystä?
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Lataa mikkisoftalta pro. Home on niin onneton viritys että kannattaisi vaihtaa vaikka toimisikin.
     
  12. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
  14. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Eipä vissii tarvikkaa moisia ruveta, menin asetuksii ja "Vaihda tuoteavain" otin jostain sivulta jonku windows 10 pro koodi ja löin tuoho, kone päivitty ja nyt näyttää että on windows 10 pro? :D nyt varmaa enää se lisenssi tuoho.


    Sit ois viel toi prossun kellotys, löin 3.7Ghz päälle ja jotai voltti asetuksista muutin ja nyt näyttää tämmöstä. Onko suht oikein? [​IMG]
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Ehkä toimisi vähän pienemmilläkin volteilla, mutta hyvältä näyttää kuitenkin.

    Windowsista en osaa sanoa mitään. Pistä kuitenkin kunnollinen koodi heti kun kauppias herää.
     
    Vidudus kiitti tästä.
  16. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Jees, pitää kokeilla laskee jossai vaihees viel.
     
  17. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Pari pykälää löysemmät latenssit, mutta kyllä noillakin hyvin ehtii.
     
    Vidudus kiitti tästä.
  19. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Noni uudet muistit sai ja nyt on 16 GB käytös, pistin viel biosista XMP profile 1 päälle ja nostin nopeuden rameista 3000 Mhz, pitääkö niihinki jotku voltit lyödä vielä vai riittikö vain että nostin nopeutta?
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,894
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Se on hyvä noin.
     
    Vidudus kiitti tästä.
  21. Vidudus

    Vidudus Newbie

    Liittynyt:
    04.11.2017
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Lol, tuli tällästä paskaa Jimssiltä nyt.

    "Hei

    RMA-tapauksenne 81719 on nyt käsitelty. Tuotteen takuu on loppunut.

    Kyse on tuotteesta (G.Skill 16GB (2 x 8GB) Ripjaws V, DDR4 3200 MHz, CL14, 1.3, sarjanumero 17380583746), jonka palautitte meille takuukäsittelyä varten. Käsittelyssä huomattiin, että toisen muistikamman pintaliitoskomponentti on fyysisesti vaurioitunut. Vauriot estävät laitteen toiminnan. Takuu ei kata asennus- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja.

    Tarvittaessa voimme lähettää teille kuvia vaurioista.

    Koska takuuehtoja on rikottu, takuu ei valitettavasti korvaa tilalle uutta tuotetta.

    Mikäli ette halua viallista tuotetta enää takaisin, voimme toimittaa sen veloituksetta puolestanne SER-kierrätykseen (sähkö- ja elektroniikkaromukierrätys). Tämän jälkeen tuotetta ei ole enää mahdollista saada takaisin. Mikäli kuitenkin haluatte vielä viallisen tuotteen takaisin, veloitamme takuuehtojemme mukaisesti aiheettomasta takuupalautuksesta 20 euroa, sekä toimituskulut asiakaspalautuksesta 8,10 euroa, takaisinlähetyksestä 8,10 euroa ja postiennakosta 3,65 euroa. Yhteensä siis 39,85 euroa. Pyydämme vahvistamaan miten haluatte menetellä vastaamalla tähän viestiin.

    Mikäli emme saa vastaustasi seuraavan kolmen (3) kuukauden sisällä, jää tuote meidän omistukseen, eikä sitä ole enää mahdollista saada takaisin. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine 15.7.1988/688 http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1988/19880688 )"

    Ymmärsinkö mä tästä nyt oikein etteivät korvaa rahoja takaisin?
     

Jaa tämä sivu