1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ulkoinen kovo tv-tallennuksille

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 07.04.2017.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Hei. :)

    Tuumailussa olisi siis ulkoinen kovo tv tallennuksia varten. Ohjelmaoppaassa "ajastus" tarkoittaa vain tallentamista, ei siis ohjelman näkymistä tiettyyn aikaan kuten ennen oli noissa töllöissä. Ajastettu kanava alkoi näkymään kun se oli varattu epg:stä. Noh mennään näillä mitä on ja se vaatisi nyt ulkoista kiintolevyä.

    Tuossa kuva ohjelmaoppaasta. Muistitikku on kiinni usb paikassaan ohjekirjan neuvon mukaan. Tikkua ei pysty alustamaan edes menu-valikon kautta. Toivottavasti ulkoinen kovo toimisi ok.

    Tallennus.

    Kysyisinkin Teiltä onko seuraavista kovoista kokemuksia / minkälaisia?

    https://www.systemastore.com/produc...ble+1TB,+USB+3.0&product_model=STSHX-M101TCBM
    https://www.systemastore.com/produc...a+ulkoinen+kovalevy&product_model=TS1TSJ25H3P
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Kyllä sen USB-tikulla pitäisi toimia. Tarkista ensin, että on kiinni oikeassa USB- HDD pistokkeessa.
    Siinä sen pitäisi eka kerralla haluta alustaa se, jonka jälkeen toimii.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Telkkarin takana on 3 usb - paikkaa mutta mikään ei toimi tallennuksien suhteen. Aina tulee tuo sama herja. Olen kokeillut alustaa tikun ntfs sekä fat32 muotoon. Ilmeisesti töllö alustaisi johonkin omaan formaattiin.

    Jaahas. Nyt oikein taskulampulla sihtailin niin usb 1 portti (usb3 hdd) on noita tallennuksia varten ja tikku taitaa olla usb 2 mallia. Onko tuolla juurikaan väliä?

    edit.
    Alustus ei vain kertakaikkiaan toimi. Uuden ulkoisen kovon hommaaminen mietityttää toimisiko sekään sitten. Hmm. :(

    1. 2. 3.
     
    Viimeksi muokattu: 07.04.2017
  5. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Oletko varmistanut TV:n manuaalista, ettei tallentavalle USB-medialle ole määrätty jotain vähimmäiskokoa, esimerkiksi 32 Gt?
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Eipä ole manuaalissa mitään mainintaa mutta saattaa olla hyvinkin tuollaisesta kiinni.

    Jos rohkeana poikana vain tilaan vaikkapa tuon halvemman ulkoisen kovon.
     
  7. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Kokeiles toimiiko sinulla tuo paussi nappula, silloin se käyttää myös tallennusmediaa.
    Kuvan pitäisi pysähtyä ja sitten taas toistonapista jatkaa.
     
  8. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Noniin, jatketaampas vielä. Ei toimi tuo pause - toiminto. Eihän tuo tikku ollutkaan kuin 8GB tilavuudeltaan, muistelin että se on 32GB. Voihan naamapalmu... taitanee olla se suurin vika tuossa.

    muoks.

    Tilasin tuon Systeman halvemman ulkoisen kovon. Jos ei toimi tuossa töllössä niin ompahan back-uppina ja reissussa matkassa.
     
    Viimeksi muokattu: 07.04.2017
  9. Näppishemmo

    Näppishemmo Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2017
    Viestejä:
    248
    Kiitokset:
    36
    Pisteet:
    28
    Whatta Heck kiitti tästä.
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Juu tuo flikfetch onkin jo koneella. :) Maikkari + muut sitten ulkoiselle kovolle ohjelmaoppaan kautta.
     
  11. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    1pertti kiitti tästä.

Jaa tämä sivu