1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tyhmät kysymykset ketju.

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Persjalka 29.11.2016.

 1. Näppishemmo

  Näppishemmo Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2017
  Viestejä:
  212
  Kiitokset:
  33
  Pisteet:
  28
  Itselläni levy tärisytti koneen koteloa joten laitoin sinitarraa sen kylkiin (levy kiinni sellaisissa metallisissa kelkoissa jotka laitetaan kotelon levypaikkaan" ja johan lakkas metelöinti. Metelöi vain silloin kun se käynnistyy mutta ei enää kun on ollut käynnissä muutaman sekunnin.
   
 2.  
 3. Zhark

  Zhark Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  270
  Kiitokset:
  23
  Pisteet:
  28
  Uutta tyhmää kysymystä pukkaa. Täällä kun on tuota autoilevaakin väkeä niin onkos kellään autossaan soitinta mikä tukee FLAC-formaattia? Paria soitinta olen katsellut jotka tuota mainostavat mutta onko vain mainospuhetta koko homma vai voisiko toimiakin? Tuolla kun säästyisi ainaiselta FLAC --> mp3 rumbalta ajomusiikin suhteen.

  Tarkoitus olisi tulevalla viikolla päivittää vähän saabin äänentoistoa ainakin uuden soittimen verran. Antenni tuossa on ilmeisesti hajotettu edellisen omistajan toimesta niin radio kuuluu vain keskustan alueella.
   
 4. Näppishemmo

  Näppishemmo Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2017
  Viestejä:
  212
  Kiitokset:
  33
  Pisteet:
  28
  Lähtökohtaisesti flac muoto ei tuo autoissa mitään äänenlaadullista lisäarvoa verrattuna MP3 320 kbit/s formaattiin ellei sitten kuuntele ainoastaan kun auto on sammutettuna ja ympäristössä ei ole meluavia kohteita. Liikkeellä ollessa tai liikenteen seassa eroja ei voi käytännössä kuulla kun liikaa häiriöääniä ympärillä.

  Mutta jos radion tiedoissa lukee että flac tuettu niin silloin flac biisit soi siinä. Eriasia sitten tarkoittaako se esim että tuki löytyy jos liittää radioon muistitikun missä niitä on tallennettuna.
   
 5. Zhark

  Zhark Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  270
  Kiitokset:
  23
  Pisteet:
  28
  Lähinnä tuo FLAC tuki kiinnostaa sen takia että ei tarvitsisi aina muuntaa biisejä mp3 muotoon. Kokeilemalla tuo selviää. Kohtapuolin olisi taas parinsadan kilometrin ajorupeama edessä niin mielellään sitä kuuntelisi muutakin kuin rengasääniä tuon matkan ajan.
   

Jaa tämä sivu