1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tyhmä kysymys gtx 1070

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Tomppa26 13.10.2017.

  1. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Ostin uuden gtx 1070 asukselta, oc malli. No suurin osa peleistä näyttää 52% käyttöä peleissä ja täten fps on todella matala. Luulenpa, että on joku muu kun oc mode käytössä.
    Kone muuten on:
    Ryzen 5 1600
    Asus gtx 1070 oc
    16gb ram corsair vengeance
    Msi x370 Gaming pro, ei carbon
    Seurailen näitä msi afterburnilla ja riva tuner statistic serverillä, niin, että ne näkyy kun pelaa.
    Milläs ton helposti nopeiten saa oc tilaan ja kaikki tehot peliin.
     
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,763
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Mites prossun käyttö? Minkälaisia kelloja näyttiksellä on pelatessa?
     
  4. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    prossun käyttö on alle 50 koko ajan. samoin näyttiksen prossun. Laitoin afterburnilla power limitin 120% muuten vakio kelloilla.
    Näyttää kellot ihan ok, sekä lämmöt pelatessakin. Pääsin jopa 2026mhz prossulla vakiona, mutta käyttöaste 50% Vähän outoa ja fps 30-40
     
  5. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,763
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Mitä peliä pelaat vai kaikki pelit?
     
  6. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    borderlands 2 on ainut missä toimii. muut pelit far cry 3, 4, primal, dirt rally, gta v, project cars ja fallout 4.
    Fps 30-40 ja gpu käyttö 52% sekä prossun käyttö jotain 30%luokkaa. Biossia en ole kattonut kertaakaan, joten onko siellä joku asetus, tai saako muulla kun gpu tweakilla oc moden käyttöön. asuksen näyttis siis.
    Ja just ennen ku tänään kokeilin kävin nvidian sivuilla lataamassa uusimmat ajurit. sekä msi afterburner ja riva tuner on viimeisin stable versio.
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Tomppa26 kiitti tästä.
  8. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Niin tuo msi ja rivatuner näytti kun pelasin borderland 2 tosin hetkellisesti. 2026mhz ilman kellotuksia.
    pitääpä oikee ajatuksella lukea toi virranhallinta homma. tosin en löytäny koneelta tollasta msi ppm kansiota.
    Vissii vois olla onkelmana.
    Anteeksi ryzenppm ei löydy
    Borderlands 2 antaa kyllä 100-160fps muut pelit 30-50fps joka ei voi pitää paikkaansa. Pari kertaa asentanu ja lataillu ajurit uusiks ei vaikutusta. Myös tuo toinen näyttö kun liittää menee koko homma sekaisin. ei avaa mitään työpöydälle, kuvake tulee alas mutta ei avaa, sekä työpöydän kuvakkeet katoaa.
    Lisävirtaliitin on kiinni näyttiksessä 1x8pin.
    144hz näyttö on dvi-d ja tuo toinen näyttö on hdmi liittimellä, mutta en sitä saa käyttöön
    Edit: Tuosta nyt ei selvinny mitä pitäs tehdä jos ryzenppm ei löydy koneelta. Winsearchilla ei löydy sekä amd kansiosta ei löydy
     
    Viimeksi muokattu: 14.10.2017
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Päivitä piirisarja-ajuri.
     
  10. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Siis emon ajurit vaiko?
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Emon joo. Ja jos sekään ei auta niin voisi harkita biosin päivittämistä.
     
  12. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Gigabyten emolla tuo bios päivitys ei satu yhteen jokaisen ryzenin kanssa niin onko sama msi emojen kanssa? vai voiko vain ottaa uusimman?
    Tai jostain olin lueskelevani että uusinta biossia ei suositella 1600 kanssa, että se olis 1700 ja eteenpäin
    Puoli vuotta vaan vanhat ajutrit emolla cpu-z mukaan.
    Vaikuttaisko tuo hyvin paljon myös keskusmuistin nopeuteen? tällä hetkellä 2133mhz eikä voi nostaa kun 2400mhz ja sekin tökkii välillä. kuitenkin corsair vengeance 3200mhz asennettu.
     
    Viimeksi muokattu: 14.10.2017
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Puoli vuotta vanhat on ihan ensimmäisiä ryzenin ajureita. Sen jälkeen on tullut roimasti parannusta, mm. tuo virranhallintajuttu.

    Msi:n sivulla ei mainita mitään prossuista, joten itse varmaan ottaisin uusimman biosin.
     
    Tomppa26 kiitti tästä.
  14. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Jees. katotaan mitä näillä tulee.
     
  15. jr62

    jr62 Member

    Liittynyt:
    29.01.2015
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    13

Jaa tämä sivu