1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma TW-EAV510 v2

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi PETE11 20.06.2015.

  1. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    643
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Ostin 8.6.2015 TW-EAV510 v2 laitteen. Alussa oli vaikeuksia kirjautua sisään ja niinpä päivitin laitteen. Ohjelmisto muuttui asetuskuvissa ja luulin, että olin päivittänyt väärällä tiedostolla. Otin yhteyttä TW tukeen ja sain vastauksen:


    "TW-EAV510 laitteelle on nykyisellään yksi ohjelmistoversio riippumatta siitä, onko laitteessa mallimerkintä TW-EAV510 vai TW-EAV510 v2. Laitteen hallintaohjelmassa on tuo mallimerkintä TW-EAV510 v2. Ohessa on kuva laitteen hallintaohjelman etusivusta, kun laitteessa on viimeisin ohjelmisto 5.00.59g-2.


    Omasta laitteesta kuva:

    [​IMG]

    Päivitin tuolla "5.00.59g-2" tiedostolla.. Suurempi ongelma on ,etten saa porttia auki. Olen kokeillut useampaa rajapintaa. olen kokeillut niin "atm0.1" kuin myös "ptm0.1".

    Ohjeita..
     
    Viimeksi muokattu: 26.06.2015
  2.  
  3. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Eli Telewelleissä on oletuksena Ethernet-portit 1, 2 ja 3 reitittävässä tilassa. Ja nelonen on siltaavassa. Nelosella ei siis pääse suoraan laitteen asetuksiin, eikä se löydä 1, 2 ja 3 porttien laitteita.
     
  4. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    643
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Käytössä on langaton...
     
  5. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
  6. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    643
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Mikä on lipaisun portti alku ja loppu ? Tuleeko niihin jokaiseen laittaa kyseinen portin numero ?
     
    Viimeksi muokattu: 26.06.2015
  7. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
  8. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    643
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Tuo porttien aukaisu ei vaan onnistu. Lisäsin tuohon ensimmäiseen kohtaan tiivistämällä mistä tässä asiassa on kyse. Otin yhteyttä myös telewellin tukeen..
     
  9. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,148
    Kiitokset:
    562
    Pisteet:
    173
    Aivan asiaa tuntemattomana heitän kysymyksen, mahtaisiko porttien avaus vaatia, että tietokone on yhdistetty modeemiin kaapelilla eikä langattomasti?
     
  10. Maranello

    Maranello Member

    Liittynyt:
    27.03.2006
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itsellä on tuossa 3 vuotias TW-EA510. En ole sen kanssa taistellut vuosiin joten on jo unohtunut syvin olemus. Kuitenkin muistelen että asetuksia säätäessä piti olla laite kaapelilla kytkettynä tietokoneeseen. Vasta kun kaikki on OK niin johdon voi irrottaa. Myös Wlan verkon salasanan muuttaminen taisi vaatia kaapelikytkennän. Modeemin neljästä Ethernet portista 2 oli salattua ja kaksi salaamatonta. Itse käytän langattoman Wlanin lisäksi myös Ethernet portin välittämää (lisälaitteet sähköpistorasioissa) datasähköä Smard televisoon sekä eri paikassa olevaan toiseen televisioon johon kytketty Elisa viihteen digiboksi. Elisa viihde vaati vaihtamaan modeemista lähtevän Ethernet portin toiseksi vaikka Smardtv:ssä toimikin kaikista porteista ulos tuleva data. Jouduin asiaa kysymään tuesta kun en tiennyt. Tuki joutui kyselemään lisäohjeita sisäisellä väli puhelulla koska asia oli sen verran hankala. Datasähkössä vauhti riittää Wlania paljon paremmin HD televisiokanavien katselussa vieläpä kahdella tv:llä yhtäaikaa.
     
  11. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    643
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Hienoa... Tuota en tullut ajatelleeksi.. Itselläni on käytössä langaton ja olen sen kautta yrittänyt porttia aukaista..
    Mulla dsl johto lähtee puhelinpistokkeesta tuonne laitteen dsl liittimeen. 4 enthernet porttia on tyhjillään. Moni on kysynyt samaa asiaa. "1pertti" Tässähän on samassa paketissa tai laitteessa modeemi ja reitin.
    Kuva:
    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 27.06.2015
  12. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,148
    Kiitokset:
    562
    Pisteet:
    173
    Kokeilepa sitten yhdistää tietokone ethernet-kaapelilla tuohon LAN1 -porttiin ja mene sitten uudelleen reitittimen asetuksiin. Jospa näin onnistuisi.
     
  13. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    643
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Sain kuntoon. Porttiongelma johtui tästä:

    [​IMG]
     

Jaa tämä sivu