1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tutkiiko/lataako joku tiedostojani? APUA!

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi jantteri1 29.11.2012.

 1. jantteri1

  jantteri1 Member

  Liittynyt:
  29.11.2012
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Elikkäs nyt on ollut todella pitkään kone formatoimatta koska ongelmia ei ole ilmennyt. Käynnistyksen yhteydessä näkyy olevan 3 eri windowsia asennettuna, yksi xp ja 2 w7 joista toinen vaan toiminassa.. jotain olen säätänyt tossa w7 asennuksen yhteydessä.

  Netti on toiminut suht moitteettomasti jos ei lasketa noin viikottain lyhyttä katkosta ja välillä olen joutunut niitä nettiasetuksia säätelemään jotta alkaisi toiminaan.

  Aloin ihmettelemään miksi peleissä PING nousee aivan järjettömäksi Rupesin sitten tutkimaan verkko ja jakamiskeskusta jos ongelma selviäisi windowsin omilla työkaluilla, noh siellä silmään pisti että minkä takia koneeni on kotiryhmässä ja asunnossa liitettynä oleva toinen tietokone on omassa networkissa eikä minkäänlaisessa ryhmässä. Kotiryhmässä kaikki jakamiset olivat sallittuja ja aivan kuin yhteys olisi ollut johonkin toiseen laitteeseen koska klikkailemalla tuli ns. kansio jonka nimi oli käyttäjänimeni ja siitä pääsi kaikkiin tiedostoihin käsiksi - polku jatkoi johonkin randomiin lisälaitteeseen jonka ip ei ollut näkyvissä (???). Noh vaihdoin jakamisasetukset pois käytöstä ja seurailin hetken pysyvätkö ne myös siinä tilassa. Jatkoin netin käyttöä normaalisti, kunnes seuraavana päivänä huomaasin että asetukset oli palannut taas jakotilaan. Liekköhä buutin yhteydessä?

  Yritin poistua kotiryhmästä mutta Windows ei sallinut sitä.. katkaisin yhteyden kokonaan nettiin ja yritin muodostaa yhteyden laajakaistaan, mutta tuli jonkinlainen ''soittoyritys'' netin muodostamiseen, kyllä se näytti että se yritti muodostaa siihen laajakaistaan kun netin tilan ympärillä tuolla alanurkassa pyöri sellanen ympyrä, mutta sekään ei onnistunut. Jatkoin siinä sitten niitä vianmäärityksiä ja mielestäni siinä sitten ainakin yhdellä yrityksellä tuli sellanen error että ''etälaite ei salli....''

  Asensin koneelle ZoneAlarmin ja toisen ohjelman jonka nimeä en muista, mutta niiden pitäisi vahtia tietokoneelta tulevaa ja poistuvaa dataa/hälyttää jos jotain häikkää yhteydessä. Laitoin p2pimscv pois käytöstä varmuuden vuoksi koska luin että ilman sitä ei vois tapahtua koneiden välistä etäkäyttöä. Tein kotiryhmän vianmäärityksen mutta windows sanoo että pitäs laittaa p2p takas päälle kuin myös palomuuri pois päältä että pystys tekemään jotain. Koitin asettaa ees jonkinlaisen salasanan ja kaikkien tiedostojen jakamisen pois päältä kotiryhmässä mutta sitä ei ole sallittu. Katsoin myös windowsin taskilla jos näkyisi lähtevää dataa melkein kaikkien ohjelmien oltua pois päältä = kutakuinkin se siellä 0% kokoajan pysyi.

  Nyt tarvittas osaavien apua.. Uskallanko pitää edes konetta päällä? Voiko tämä liittyä jotenkin toiseen asennettuun käyttöjärjestelmään koneellani? Vastausta kaivattas nopeasti. t. anonyymi
   
 2.  

Jaa tämä sivu