1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tulostuksessa vähän ongelmia..

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi disa321 16.09.2014.

  1. disa321

    disa321 Regular member

    Liittynyt:
    24.01.2008
    Viestejä:
    404
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Moro,

    elikkä nyt olis tälläne, ku yrittää tulosta sivun internetistä, niin kone halua tallentaa tiedoston, miten sen sais pois ja se tulostais ilman et kysyy tämmöstä?

    PS. jos väärässä ketjussa nii moderaatorit voivat siirtää..
     
  2.  
  3. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Mikä selain ja mikä mahtaa olla (selaimen) oletustulostimena?
     
  4. disa321

    disa321 Regular member

    Liittynyt:
    24.01.2008
    Viestejä:
    404
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    chrome olis selaimeena, miten sen voi kattoo et mikä on oletuksena?
     
  5. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Kun Chromessa painaa Ctrl + P tai valikosta "tulosta", aukeaa tulostusikkuna (kuten yleensä missä vaan softassa) ja vasemmassa palkissa on kohta "kohde". Mitä siinä lukee? Tulostimen nimi vai esim. "Send to Onenote"?
     
  6. disa321

    disa321 Regular member

    Liittynyt:
    24.01.2008
    Viestejä:
    404
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    nyt en tuota pysty kattomaan (kaverin kone) mutta minun mielestä siellä oli kyllä tulostimen nimi..
     
  7. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,791
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    68
    Kun se tulostusikkuna aukeaa siihen vasemmalle reunalle Chromessa niin paina sieltä alhaalta "Tulosta järjestelmän tulostusikkunalla" ja tämän jälkeen ruutuun pitäs tulla ihan normaali tulostimen valintaikkuna josta sitten valitset oikean tulostimen jne.
     
  8. disa321

    disa321 Regular member

    Liittynyt:
    24.01.2008
    Viestejä:
    404
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Näin oon yrittänny tehdä, mutta silti se halua tallentaa tiedoston..
     
  9. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,791
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    68
    Onko mahdollisuutta napata kuvaa ja laittaa tänne nähtäväksi?
     
  10. Hugi

    Hugi Newbie

    Liittynyt:
    06.05.2015
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vaihda "Kohde" tulostimeksi jolloin voit tulostaa sen suoraan ilman että lataat tiedoston ensin esim PDF muodossa.
     
  11. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,165
    Kiitokset:
    564
    Pisteet:
    173
    Koitetaan tarkistaa asiaa toista kautta. Et maininnut, mikä käyttöjärjestelmä on kyseessä, mutta varmaan sen aloitusvalikosta löytyy kohta "Laitteet ja tulostimet". Valitse se ja tarkista, onko käytössä olevan tulostimen kohdalla valintamerkki kertomassa, että laite on valittu oletustulostimeksi. Ellei näin ole, klikkaa tulostimen kuvaa oikealla ja valitse "Määritä oletustulostimeksi". Nyt koneen ei pitäisi yrittää oletuksena tulostaa tiedostoon.
     

Jaa tämä sivu