1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Topfield TF5100PVRT HDMI - kovalevy uusiksi

Viestiketju Digiboksit -osiossa. Ketjun avasi Jaksi123 23.08.2016.

  1. Jaksi123

    Jaksi123 Regular member

    Liittynyt:
    13.11.2008
    Viestejä:
    266
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Hei,

    Tosiaan yrittäny kattella esimerkiksi huutonetistä tuohon malliin sopivaa kovalevya.

    Mitä pitää ottaa huomioon ostaessa uuden kovalevyn? Tiedän että liittimiet pitää olla oikea (tässä tapauksessa SATA), 3,5 mahtuu tuonne digiboksin sisälle ilmeisesti. Mitenkäs voiko noissa uudemmissa olla joku firmware mikä ei toimisi vanhan digiboksin kanssa? Kierroslukemilla tuskin on väliä vai?
     
    Viimeksi muokattu: 26.08.2016
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,261
    Kiitokset:
    592
    Pisteet:
    173
    Anteeksi, että vastaan, vaikka en tiedä Topfieldistä muuta, kuin mitä olen sattunut netistä lukemaan. Mitä mahdat tarkoittaa modeemilla tässä yhteydessä? Kuten sanoin, en tunne Topfieldejä, mutta aikaisemmin niissä on ollut IDE-liitäntä eli PATA. SATA-levyn vaihtaminen vanhan tilalle vaatii siis adapterin, ellei liitin tosiaan ole vaihtunut.
    http://www.topfield.fi/epages/FinTo...roducts/PATASATA&ViewAction=ViewProductRating
    Lisäohjeita löytyy sitten tuolta: https://fi.wikibooks.org/wiki/Topfield_TF5X00/Kiintolevyn_vaihto

    Topfieldin kiintolevy on monesti rikkoontunut virtalähteen vikaantumisen seurauksena. Uutta kovalevyä ei kannata vaihtaa ennen kuin on tarkistettu virtalähteen kondensaattorien kunto ja tarvittaessa uusittu ne.
    https://fi.wikibooks.org/wiki/Topfield_TF5X00/Kondensaattorien_vaihto

    Edit: Linkit eivät näytä edelleenkään toimivan tässä keskusteluosiossa.
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 30.09.2016
  4. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    1,962
    Kiitokset:
    85
    Pisteet:
    78
    Jos tarkoitat laittamiasi linkkejä niin hyvinhän nuo skulaavat.
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,393
    Kiitokset:
    672
    Pisteet:
    193
    Tämän sivun linkkeihin heittää automaattisesti aina url-tagit. Modeilta puuttuu myös moderointioikeudet tällä sivulla.

    Koputetaas @dRD:lle ja @Ketola:lle jos saisivat tehtyä asialle jotain.

    edit: eipä onnistu tuo koputuskaan, kun heittää vaan url-tageihin nuo.
     
    Viimeksi muokattu: 24.08.2016
  6. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,261
    Kiitokset:
    592
    Pisteet:
    173
    OT: Tässä on nyt jotakin aika merkillistä. Toisessa ketjussa olen kertonut, että jouduin ottamaan Adblockerin käyttöön, koska muuten AD omituisesti jäi kuormittamaan selainprosessia tässä ThinkPadissa. Tepsu9:n viestiä ensin ihmettelin, mutta sitten sain päähäni kirjautua tälle sivulla Vieras-tilillä, jolla ei ole mitään lisäosia tai estoja käytössä. Siellä linkit toimivat normaalisti.
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,393
    Kiitokset:
    672
    Pisteet:
    193
    Jotain todella on pielessä, kun kirjaudun tililtä ulos niin linkit näkyy oikein, kun kirjauduin takaisin linkit on taas url-tageissa.
    AdBlock ei näytä vaikuttavan mitään, on käytössä tai ei, normaalisti minulla se ei ole käytössä täällä.
     
  8. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,261
    Kiitokset:
    592
    Pisteet:
    173
    Aivan totta! Kun kirjauduin Afterdawniin sisälle Vieras-tilillä, niin linkit lakkasivat toimimasta (tässä keskusteluosioissa). Kirjautumisesta on siis kyse, ei AdBlockista tai muista lisäosista.
     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,393
    Kiitokset:
    672
    Pisteet:
    193
    Olen tästä jo aikaisemmin raportoinut ylläpidolle, mutta ei ole näköjään tavoittanut oikeaa henkilöä, jospa nyt paremmalla tuurilla:
    Tämä koskee muistaakseni ainoastaan "Digiboksit" alueen keskusteluja.
     
  10. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    3,808
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    73
    Topparissa on vakiona PATA-levy ja jottei homma olisi liian helppo, kaikki PATA-SATA-adapterit eivät toimi, koska niitten sisältämät piirit eivät kelpaa värkille.
    Koska tuon digiboksin virtalähde on kuuluisan herkkä hajoamaan heikkojen elektrolyyttikondensaattorien takia, se virtalähde on syytä reparoida, mutta "mistätahansahankitutmitkätahansakondensaattorit" eivät kestä. Ainoastaan saman valmistajan malli "Kusiainen" eli 600 on vielä heikompi virtalähteeltään.
    Samoin, koska värkki on ns. "vanhaa mallia", eli ei T2-virittimet omaava antennimallina, jopa remontin mielekkyydestä voi vääntää kättä kaapelimallin ollessa hamaan tulevaisuuteen asti toimiva, mutta sekin ilman HD-kykyjä siis.

    T: Vesku
     
  11. Jaksi123

    Jaksi123 Regular member

    Liittynyt:
    13.11.2008
    Viestejä:
    266
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Okei en tiedä mitä oli taas ollu mielessä kun kirjoittelin tuota aiempaa viestiä. Tarkoituksena oli siis korvaa kovalevy ei modeemi..
     
  12. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,393
    Kiitokset:
    672
    Pisteet:
    193
    Kysyjälle anteeksipyyntö, että käsittelimme ohessa sivuston tässä osiossa olevaa toimintavirhettä.

    Kyllä kysymys oli oikein asetettu ja vastaajat ovat puhuneet kovalevyn vaihdosta ja, että vaihdettavan levyn tulisi olla Pata-levy, sekä siitä, että Sata -> Pata adapteri ei välttämättä toimi oikein.
     
  13. Ketola

    Ketola Fighting ninjas Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    10.06.1999
    Viestejä:
    1,237
    Kiitokset:
    87
    Pisteet:
    78
    URL- ja moderointioikeusongelma Digiboksit-alueella korjattu. Pahoittelut että asia on kestänyt näin kauan.

    Sikäli mikäli ongelman taustat kiinnostavat, johtui vika siitä, että Digiboksit-foorumiin oli käsin säädetty oikeuksia väärin, joiden vuoksi mm. BB-koodien käsittelyä oli rajoitettu ja moderointitoiminnot kytketty pois päältä sen sijaan että ne olisivat päällä, kuten oli tarkoitettu.
     
    IlmoPJ ja 1pertti kiittävät tästä.

Jaa tämä sivu