1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Toimiiko miten hyvin pelit?

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi sl4yer94 27.10.2015.

  1. sl4yer94

    sl4yer94 Newbie

    Liittynyt:
    27.10.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Olen ostamassa konetta, jossa olisi seuraavat osat

    -Intel Xeon x3460 2.8 GHz/3.46GHz turbo- 4-ydinprosessori
    - Intel DH55HC -emolevy
    - 4 Gt muistia
    - Nvidia GTS450 -näytönohjain

    Toimiiko koneessa uudemmat pelit ja miten hyvin? Esim GTA V, FIFA, BF...

    Kannattaako ostaa mitä osia, mikäli haluaa että pelit toimisi sulavasti?
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Käytetty kone ilmeisesti? Uudet pelit toimii surkeesti.
     
  4. sl4yer94

    sl4yer94 Newbie

    Liittynyt:
    27.10.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Käytetty kone joo. Nii ei vissii kannata haaveilla GTA:n pelaamisesta... (; No mites toi suoritin? Riittäskö, jos ostais uuden näytönohjaimen ja vähäsen muistia lisää?
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Hintaa paljoko?

    Prossu vois riittää nipin napin, aika rajatapaukseks menee. Hinta ratkasee kantsiiko hommata.
     
  6. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
  7. sl4yer94

    sl4yer94 Newbie

    Liittynyt:
    27.10.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Parisen sataa koneesta pitää köyhtyä.
     
  8. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Laske tohon päälle vielä 200€-300€ näyttikseen.
     
  9. sl4yer94

    sl4yer94 Newbie

    Liittynyt:
    27.10.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ja tosiaan pelien ei tarvitse pyöriä max asetuksilla 60fps. Tottunu pelailee konsoleilla, nii riittää että pyöris vaikka lowilla. :)
     

Jaa tämä sivu