1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Toimiiko crossfire?

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Jumpura 26.09.2017.

  1. Jumpura

    Jumpura Newbie

    Liittynyt:
    20.05.2017
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Aloin katselemaan uusia pelejä ja yksi kpl r9 380x ei oikeen tarpeitani tyydytä. Mitkäs kaikki näytönohjaimet voi laittaa crossfireen saman näyttiksen lisäksi?
    Ja onko siinä edes järkeä kun on s12ii 520 watt psu ja i5 4460?
     
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,822
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Emokin pitäs melkeen tietää, ja poweri alkaa olla varmaan aika tiukilla, miten lie prossukaan riittää kahdelle tollaselle, miten pelit ja ajurit tukee jajaja :) Osta ennemmin yksi nopeampi kortti.

    Voin kyllä olla myös väärässä, en ole ikinä crossfireä omistanut.
     
  4. Jumpura

    Jumpura Newbie

    Liittynyt:
    20.05.2017
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Emona ga-b85m-d3h. Joo, ei taida mehut riittää powerissa. Ajattelin että crossfire ehkä halvempi pistää kuin uusi.
     
  5. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,822
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Kyllä se emo sitten ainakin tukee crossfireä, muusta en sitte tiedä :D

    Myyt vanhan kortin niin saa vähän hyvitystä.
     
    Jumpura kiitti tästä.
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,119
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
    Vähän jos alivoltittaa niin poweri riittää. Ei välttämättä edes tartte. Neljä 6-pinnistä virtaroikkaa pitäisi kuitenkin olla.
     
    Jumpura kiitti tästä.
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,341
    Kiitokset:
    422
    Pisteet:
    143
    Muistaakseni taitaa r9 285, r9 380, ja r9 380X ainakin mennä crossfireen toistensa kanssa, kun ovat sen verta identtisiä keskenään (jokaisessa mm 256bit muistiväylä)
     
    Jumpura kiitti tästä.
  8. Jumpura

    Jumpura Newbie

    Liittynyt:
    20.05.2017
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Tuli vastaan r9 290x, ja mietin että pelittääkö se tuolla 520 wattisella powerilla?
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,119
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
    Siinä ja tässä, riippuu mikä versio. Voipi olla että pitää vähän jännitteitä laskea jytkyimpien kanssa.
     
  10. Jumpura

    Jumpura Newbie

    Liittynyt:
    20.05.2017
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Kyseessä on asuksen directcu 2 r9 290x 4gb
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,119
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
  12. Jumpura

    Jumpura Newbie

    Liittynyt:
    20.05.2017
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Hmm, jos lähtee kovasti laskemaan, ei kohta ole varmaan hirveästi parempi kuin nykyinen näyttis. Viekö uudet näyttikset enemmän virtaa sitten jos päivitän myöhemmin?
     
  13. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,822
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Riippuu näyttiksestä mut enempi se virrankulutus on ollut laskemaan päin.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,119
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
  15. Jumpura

    Jumpura Newbie

    Liittynyt:
    20.05.2017
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    3
    Taidan sitten kokeilla sitä r9 290x, jos ei toimi, pistelen uuden virtalähteen sitten kai
     

Jaa tämä sivu