1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tietokonetta käynistäessä pikselimössöä?

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Tepsukebsu 13.09.2016.

  1. Tepsukebsu

    Tepsukebsu Member

    Liittynyt:
    25.02.2013
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Käynnistäessäni tietokoneen tulee aina tälläinen?
    Mistäköhän voisi johtua?
    Uuden näyttiksen olen asentanut ja juuri jouduin windowsin asentamaan uudestaan bootmsgr missing ongelman vuoksi.
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,036
    Kiitokset:
    107
    Pisteet:
    73
    Kyllä tuo näyttikseen uskoisi viittaavan.
    Listaatko osat koneesta.
    Onko ajureita asenneltu ja mistä?
     
  4. Tepsukebsu

    Tepsukebsu Member

    Liittynyt:
    25.02.2013
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Operating System
    Windows 7 Ultimate 64-bit
    CPU
    AMD Phenom II X6 1040T
    Thuban 45nm Technology
    RAM
    8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 536MHz (7-7-7-20)
    Motherboard
    Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-970A-DS3 (Socket M2)
    Graphics
    T27D390 (1920x1080@60Hz)
    2048MB ATI ASUS R7 360 Series (ASUStek Computer Inc)
    Storage
    55GB KINGSTON SV300S37A60G ATA Device (SSD)
    465GB Seagate ST3500630AS ATA Device (SATA)

    Uusi näyttis ja siihen ajurit. Mietin että sekosiko siitä.
     
  5. muppis

    muppis Regular member

    Liittynyt:
    13.07.2007
    Viestejä:
    222
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Joo, kyllä tuo on mekaaninen vika näytönohjaimessa. Esimerkiksi huono juotos ohjain- tai muistipiirissä.
    Kun ilmeisesti on uusi ohjain, niin takuuseen uutta tilalle.
     
  6. Tepsukebsu

    Tepsukebsu Member

    Liittynyt:
    25.02.2013
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Muuten kyllä toimii kaikki hyvin? Ainoastaan käynnistäessä ensimmäisenä tuo mössö ja siitä eteenpäin kaikki normaalisti.
     
  7. muppis

    muppis Regular member

    Liittynyt:
    13.07.2007
    Viestejä:
    222
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    No sitten vaikuttaa enemmän näytönohjaimen biosin bugilta. Ei tyhjennä virtoja kytkettäessä muistipiirejä ennenkuin piirtää näytölle mitään, eli piirtää sen mitä siellä muistissa on eikä mustaa.
    Jos kortti toimii rasituksessa ok, niin haitta on kosmeettinen. Voit Asuksen sivulta katsoa, että onko korttiin tullut firmware -päivitystä joka korjaisi tuon, jos se alkaa häiritsemään enemmän.
     

Jaa tämä sivu