1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys tietokone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Felipe1 20.09.2016.

  1. Felipe1

    Felipe1 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2010
    Viestejä:
    507
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    hei, kaverini olisi tämmöstä tilaamassa saksasta :
    http://aijaa.com/YBZngi

    onko kaikki osat yhteensopivia ja hyviä ? tinkivaraa on myös mikäli parempaa saa.
    E: hän kysyy myös että onko jotain uusia osia tulosaa myös markkinoille, että kannattaako odottaa viikon kaksi ?
     
    Viimeksi muokattu: 20.09.2016
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,501
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
  4. Felipe1

    Felipe1 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2010
    Viestejä:
    507
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    kiitos @wwallu nopeasta vastauksesta, ehdotin näitä muutoksia hänelle, tosin hän sanoi haluavansa modulaarisen powerin. Vissiin mitään uutuuksia ole tulossakaan.
    kysyi vielä että onko noissa emoissa eroja kun hinta tipahti noin paljon ?
    ja mahtuuko nuo kaikki r5 koteloon ?
     
  5. Makesx

    Makesx Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    274
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    28
    Näyttikseksi vaikka rx480 tulis halvemmaksi.
     
  6. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,661
    Kiitokset:
    357
    Pisteet:
    93
  7. Jaskajaksaa

    Jaskajaksaa Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    179
    Kiitokset:
    49
    Pisteet:
    28
    Itse lähtisin tälläisellä liikkeelle ja panostaisin enemmän prosessoriin.

    [​IMG]
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,501
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Tuo Gigabyte on hyvä kellotuskelpoinen emolevy. Ihan viimeisiä hertsejä sillä ei saa puristettua, mutta ei sellaisessa ole mitään järkeäkään kun virrankulutus ja samalla lämmöt räjähtää käsiin.

    R5:een mahtuu mitä vaan.

    Jaskan ehdottama Xeon-setti on toinen mahdollisuus tietenkin. Kellottamaan sitä ei pysty, mutta ei ole väliksikään.
     
  9. Felipe1

    Felipe1 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2010
    Viestejä:
    507
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    hän kiittää taas, ja taitaa kallistua tuohon wwallun pakettiin parannuksineen, vielä kuitenkin ilmoitti haluavansa täysmodulaarisen powerin, niin ois setti valmis lähtemään sen puolesta tilaukseen.
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,501
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
  11. Felipe1

    Felipe1 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2010
    Viestejä:
    507
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    kuinka näin ? sanonko hänelle sitten että menee corsairin vaihtoehdolal `?
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,501
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Roikat on heti hukassa jos menee irti ottamaan. Tai ainakin mulla on. Jos on vähän säntillisempi luonne eikä dementiakaan vaivaa niin modulaaristakin uskaltaa käyttää. R5:ssä piuhat voisi vetää siististi emolevyn taakse, mutta miten haluaa.
     
  13. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,661
    Kiitokset:
    357
    Pisteet:
    93
    Corsair on hyvä ellei parempi,halvempi ja modulaarinen.
    "Efficiency was promised as Bronze. We cleared Silver and Gold numbers instead, much of the time."
    Eli toimii suurimman osan ajasta silver ja gold hyötysuhteella.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,501
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    XFX jos ei modulaarisuutta tartte.
     
  15. Felipe1

    Felipe1 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2010
    Viestejä:
    507
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    kaveri laittoi koneen tilaukseen, kiittää kaikkia avusta.
    tästä heräs minullekkin into päivitellä konetta, melko samanlaista settiä katoin : https://www.mindfactory.de/shopping...2216750de6b38e3c06683b535618d4d16b42bbd047fdf

    osat sopiiko yhteen ? saako tuon prosessorin 4hgz kellotettua tuolla emolla ? saisinko vielä kaapeleita joilla saisin tämän kyseisen koneen tuon blu ray aseman kiinni tuohon ? ja saako win 7 koodin ostettua huuto.netistä ja käyttää omaa win 7 asennuslevyä ? ja vielä ilmeni tarvitaankos me tuota läpötahnaa vai tuleeko mukana ?
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,501
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Juu.

    Helposti enemmänkin.

    Tuon emon mukana tuli muistaakseni kolme roikkaa, eli riittävästi. Ainahan voit käyttää samaa piuhaa millä asema on nyt kiinni.

    Juu onnistuu.

    Tulee mukana.
     
  17. Felipe1

    Felipe1 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2010
    Viestejä:
    507
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    veikkaisin että nykyiset piuhat rikki, koska ei havaitse asemaa ja aina ku räpeltää johtoja niin saattaa havaita.
    mitenkäs nuo uudet amd prossut onko odottamsien arvosia ?
     
  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,501
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Varmaankin hyviä mutta hintavia. Puolen vuoden odotukseen olisi syytä varautua.
     
  19. Felipe1

    Felipe1 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2010
    Viestejä:
    507
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    joo, menee varmaankin tässä lähiaikoina tilaukseen.harkitsen vielä prossu/emoa tai sitten intelin puolelle siirtymistä.

    E: jotain tälläistä jos mitään järkeä tässä
    https://www.mindfactory.de/shopping...2213078b345ae888b4193b3f1fb72e5c4297981ab311b
    prossujäähy puuttu kun en tiiä yhtää mikä sopis yhteen. parannuksia otetaan vastaan :)
    onko järkevämpi tai pitkäkestoisempi vaihteoehto ? vai onko i7 4790k vielä hyvä ?
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2016
  20. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,661
    Kiitokset:
    357
    Pisteet:
    93
    6700k ehdottomasti,meinasitko kellottaa? jos niin kannattaa sijoittaa samantien muutama kymppi emolevyyn.
    Prossujäähy http://www.mindfactory.de/product_info.php/Thermalright-HR-02-Macho-Rev--B-Tower-Kuehler_983170.html kotelon mitat näkyy olevan 458mm (H) x 465mm (D) x 205mm (W).
     
  21. Felipe1

    Felipe1 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2010
    Viestejä:
    507
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Viimeksi muokattu: 23.09.2016

Jaa tämä sivu