1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Tarvitseeko uutta poweria?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Hyperion98 23.04.2015.

  1. Hyperion98

    Hyperion98 Regular member

    Liittynyt:
    14.11.2012
    Viestejä:
    133
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tosiaan, olisi aikeissa korvata gtx760 gtx970:llä. TDP arvo nousee ihan kunnolla, niin tuli mieleen, että riittääköhän poweri. Osat ovat seuraavat

    M5A97-emo
    Fx-8320-prossu
    550W-poweri
    muutama kovo.

    Suoraan laskennallisestihan tuo riittäisi, mutta en tiedä paljonko kannattaisi olla reservissä.
     
  2.  
  3. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,461
    Kiitokset:
    310
    Pisteet:
    93
    Riippuu ihan powerista ( Powerin merkki ja malli )
    Jos on ns laatupoweri 550w niin riittää.:D
    Jos taas halpa kiinanpommi 550w niin osta uusi.:(
     
  4. Hyperion98

    Hyperion98 Regular member

    Liittynyt:
    14.11.2012
    Viestejä:
    133
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    550 Watt XFX Pro Core Edition Non-Modular 80+ Bronze
    Tuollainen koko nimeltä
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Riittää.
     
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Kai tiesit ton GTX 970 muistiongelman ?
     
  7. Hyperion98

    Hyperion98 Regular member

    Liittynyt:
    14.11.2012
    Viestejä:
    133
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Amd fanboy? Ei se 3.5Gb+ 0.5Gb ole mikään oikea ongelma.
     
  8. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  9. Hyperion98

    Hyperion98 Regular member

    Liittynyt:
    14.11.2012
    Viestejä:
    133
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Nykynen näyttikses on sen verran kova et IMO mikään nykynen näyttis ei tarjoo sijotetulle rahalle riittävästi vastinetta.

    Oottelisin pari kuukautta et tulee uusia näyttiksiä. Vaikket mitään näyttistä ostais niistä uusita, hyvin todennäkösesti laskee nykysten hintoja. Tohon hintaluokkaan todennäkösesti tulee jotain oikeesti uutta. Ellei muuta syytä, dollarin kurssi suhteessa euroon on sen verran kaamee et tällä hetkellä ei kantsi hankkia mitään muuta ku täysin pakollista.
     
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Joo, tää AMD fanboy ois ehdottanu GTX 980 mallia jos rahat riittää... Että sellanen AMD fanboy tällä kertaa...

    Sekin on tietysti yks vaihtoehto, jos esimerkiks saksasta tilaa eikä rahat riitä 980:seen. Taikka 280X, mutta ei GTX 970.
     
  12. Hyperion98

    Hyperion98 Regular member

    Liittynyt:
    14.11.2012
    Viestejä:
    133
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Alkaa mennö jo aika syvälliseksi arvioinniksi. Mietin kyllä itsekin tuota uutta sarjaa mutta mitään julkaisuaikatauluja ei ole niin ei ikuisuuksiin halua odottaa.

    Gtx980 on ihan budjetissa, mutta en niin paljon tehoa usko tarvitsevani. Teho/euro huononee myös
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mikä näyttö?
     
  14. Hyperion98

    Hyperion98 Regular member

    Liittynyt:
    14.11.2012
    Viestejä:
    133
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    1080p joten ainoo hyöty olis DSR
     
  15. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Niin, ja kun laskee että GTX 970 kohdalla tulee ongelma, kun 3.5Gt ylittyy

    "Kuitenkin osa käyttäjistä on raportoinut tökkimisestä ja hidasteluista, kun peli käyttää yli 3,5 Gt näyttömuistia."

    http://muropaketti.com/nvidia-vastasi-gtx-970n-muistiongelmiin-vain-35-gt-kaytettavissa-tehokkaasti

    Siihen ei tarvita fanboyta ettei tota suositella. Kieltämättä 290X osuis parempaan haarukkaan, nimittäin samaan hintaan kuin GTX 970. Nvidian puolelta taas huonot suunnat, 970 ja 980 mallien välissä kun ei oikeen oo mitään. GTX 960 ei oikeen taas oo niin selkee tehoero.

    Hoplaa, tsiigaas hinta:
    http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/100422

    Tietty yks ois 290X nyt ja vielä tehokkaampi GTX 980 Ti kun se ilmestyy tulevaisuudes miten ois ?

    E:
    Sitte tietysti on vaihtoehto ostaa käytetty GTX 970, en ihmettelis että jengi rehellisesti myis niitä ton muistiongelman pelossa. Eipähän ainakaan menis niin paljon rahaa hukkaan, jos oikein sopiva hinta osuu kohalle. Tietysti käytetyn ostamisessa on aina omat riskinsä, mutta tää ois yks vaihtoehto eiks ?
     

Jaa tämä sivu