1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sopivatko osat yhteen

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Henemies 27.04.2016.

  1. Henemies

    Henemies Newbie

    Liittynyt:
    27.04.2016
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Moro, ovatko kuvassa näkyvät kaikki yhteen sopivia & hyviä pelailailemiseen (Bf4, Csgo,GtaV...) maksimaalinen budjetti liikkuu noilla main. Päivitettävyys(ehkä kellotuskin) ja hiljaisuus plussaa..Vaihtaisitteko mitään vai näyttääkö noin hyvältä? Tämän foorumin threadeja selaillessani selailtuani kokosin itsevarmasti tälläisen mutta pieni epävarmuus viel sitten iski! Screenshot_2016-04-27-20-32-57.
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,499
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Hyvä kone. Tilaukseen vaan.
     
    Henemies kiitti tästä.
  4. Henemies

    Henemies Newbie

    Liittynyt:
    27.04.2016
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Loistavaa, kiitos nopeasta vastauksesta!
     
  5. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Tuossa hintaluokassa laittaisin ainakin 250 jos en 500 gigaisen SSD:n. 120 on auttamattoman pieni ja hintaero 250 gigaiseen ei ole kovin suuri.
    Hardwariumissa kuuluu olevan pitkät toimitusajat, en tiedä joko se ongelma on helpottanut.
     
    Henemies kiitti tästä.
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,499
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    SSD:n osalta ihan siitä kiinni mihin sitä käyttää. Itellä 128 gigainen puolillaan, eikä mitään tarvetta isommalle. Steam-kansio vaatisi toista teraa tilaa.
     
    Henemies kiitti tästä.
  7. Henemies

    Henemies Newbie

    Liittynyt:
    27.04.2016
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Selvä, systema lienee paras vaihtoehtoinen ratkasu sitten jos Suomen sisältä pitäis tilata? Tuleekohan paljoa hintaa lisää vrt Hardwarium, tosin toimitusajalla ei niin kiire koska en vielä pääsykokeiden takia 5 viikkoon tarvitse..tietysti jos siitäkin venyy niin pistää kyllä vähän harmittamaan :D
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,499
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Tuollainen kallis Intel-paketti tulisi Systemalta reilusti kalliimmaksi. Hardwariumista tuli ennen parissa viikossa, ja tuskin yli viittä viikkoa menee nytkään.

    Tuossa isompi ssd jos tarttet https://hardwarium.com/product/59/8/crucial-bx100-250-gb-ssd-2-5-sata-3-0. Hukkatilasta ei kannata maksaa.
     
    Henemies kiitti tästä.
  9. Henemies

    Henemies Newbie

    Liittynyt:
    27.04.2016
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jees, kiitos molemmille! Asiallista meininkiä täällä teidän foorumilla,Tilaukseen lähti!
     
  10. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Toki, mutta aina sitä tavaraa levylle kertyy. Jos on i7:an varaa, niin pistäisin vielä pari kymppiä tuplaten isompaan SSD-levyyn, niin voi niitä pelejäkin sinne sitten asentaa, vaikkei kaikkia asentaisikaan.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,499
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Jos on muutama peli vaikkapa Originissä niin ne on ihan kiva 250 gigan ssd:lle nakata. Tosin pelejä käynnistellessä suurin osa ajasta kuluu mainoksia ihmetellessä, joten niiden kanssa ssd:stä ei ole niin mullistavaa hyötyä kuin käyttislevynä.
     
  12. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Samapa tuo missä palvelussa pelit on vai onko missään. Pointti oli se, että 120 gigaa täytyy oman kokemuksen perusteella ärsyttävän nopeasti hintaeroon nähden, kun sinne asentaa Windowsin lisäksi yhdenkin isomman pelin tai muun softan.
    Sitten tietysti riittää, jos pelejä ei asenna SSD:lle, mitään nettiselainta isompaa "työpöytäsoftaa" ei ole käytössä eikä sen myötä säilytä työpöydällä mitään projektifiluja (kuvia tai videoita). Turhasta tilasta on tietty turha maksaa, kuten sanoit.
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,499
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Joo, kysyjä tietää varmaan tuon asian itse parhaiten.
     
  14. Xounari

    Xounari Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2015
    Viestejä:
    438
    Kiitokset:
    60
    Pisteet:
    38
    Tästä sama prossu 2 vuotta pidemmällä takuulla (boxed). Mukana myös intelin oma prossujäähy jos vaikka custom hajoaa niin on jotain mitä käyttää väliaikaisesti. Maksaa sen 15 euroa enemmän. https://hardwarium.com/product/336/73/intel-core-i7-6700k-boxed-lga-1151-skylake
    Toki jos se nyt lähti jo tilaukseen ja käy vaikeaksi vaihtaa niin ehkä antaisin olla. Jos ei prossu ekan vuoden aikana hajoa niin tuskinpa se siitä hajoaisi kolmen vuoden aikanakaan.
     
  15. akselic

    akselic Active member

    Liittynyt:
    28.09.2012
    Viestejä:
    393
    Kiitokset:
    110
    Pisteet:
    53
    6600K:ssa ja 6700K:ssa ei tule Intelin vakiojäähyä edes boxed versiossa. Mulla on 6700K:n boxed itellä ja ihan pelkkä prossu oli paketissa. Niissä "alemmissa" Skylake prossuissa tulee jäähy boxed versioissa mutta noissa kahdessa ei.
     
    Xounari kiitti tästä.
  16. Xounari

    Xounari Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2015
    Viestejä:
    438
    Kiitokset:
    60
    Pisteet:
    38
    Ok, hyvä tietää jatkossa. Itse ostin tray kun noita boxed jäähyjä on kellarissa jo "muutama" ^^
     
    akselic kiitti tästä.

Jaa tämä sivu