1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Signaalionglema

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi NeliYgönen 18.03.2017.

  1. NeliYgönen

    NeliYgönen Newbie

    Liittynyt:
    16.12.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Perjantaina alkoi melko varoittamatta ongelma melko uuden Mindfactorysta tilatun tietokoneen kanssa: kumpaankaan näyttöön ei tule signaalia, vaikka tietokone käynnistyy ja emolevyn ja GPU:n valot palavat ja fanit pyörivät ja kaikki vaikuttaa olevan kunnossa.
    Yritin vaihtaa päänäytön kaapelia toiseen HDMI-porttiin, sitten vain toinen näyttö kiinni, yritin yhteensä kolmea eri kaapelia, kokeilin nypätä RX 480 irti ja takaisin ja vieläpä ikivanhaa GTX 750 Ti mutta missään kohtaa kummassakaan monitorissa ei tapahtunut mitään, ja tietokone hurisi tuttuun tapaan.

    EDIT: Näppäimistöön tai hiireen ei myöskään syty valoa, joten olisiko emossa vika. Ja onko välttämättä hajonnut, vai olisiko jokin softa-asia?

    EDIT+: Taisi olla muistikammoissa vika. Vanhoilla alkoi pelittämään. Toisaalta pelittää kyllä taas näillä nykyisilläkin kun löi uudestaan kiinni. Että mitähän tässä nyt pitäis ajatella :confused:
     
    Viimeksi muokattu: 19.03.2017
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,101
    Kiitokset:
    2,275
    Pisteet:
    223
    Ei välttämättä sen kummempaa kuin jokin pikku roska muistiliitännässä.
     

Jaa tämä sivu