1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Satunnainen jäätyily

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi wwallu 14.07.2017.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    Mistähän voisi johtua kun kone jumittaa silloin tällöin pariksi sekunniksi ja jatkaa sitten muina miehinä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan? Tarkistettuna muistit, levyt ja haitakkeet, ja niissä ei kuulemma vikaa ole. Tuskin johtuu näyttiksestään koska saattaa jumittua pelatessa siinä missä wordia naputellessakin.

    Ei millään viitsisi alkaa windowsia asentelemaan.
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,616
    Kiitokset:
    774
    Pisteet:
    173
    Noh mikäs piru siellä jumittelee. Onko sulla ne 4.5GHz kellot vielä päällä ja lämmöt ok? Näyttiksen ajurit ok?
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    Laskin kesäksi takaisin vakiokelloille, vaikka olisi tuo lämpöjen puolesta mennyt. Nuo näyttisajurit on ollut nelisen kuukautta, vaikka saattaahan ne ominkin päin seota. Vaan aiheuttaako näyttisajuri jäätyilyä työpöydällä?
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,616
    Kiitokset:
    774
    Pisteet:
    173
    ^ Jaa-a. :rolleyes:

    Kokeile piruuttas jotain palautuspistettä taaksepäin. Onko jumittaminen alkanut nyt vasta eli tänään?
     
  6. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,506
    Kiitokset:
    318
    Pisteet:
    93
    Tuleeko mitään virheilmoitusta näytölle.
    Tekiskös emolevy tollaista,
    jos sattuisi joku härpäke olemaan emon virtapuolella.
    Vai oliskos wintoosassa jotakin.:(

    Itselläni viimeviikolla teki pariin-kolmeen otteeseen samaa.
    Muutamaksi sekunniksi jumitti,sitten alkoi pelaamaan normaalisti.
    Kone on vuoden ikäinen Asus kannettava + Win 10
     
    Viimeksi muokattu: 14.07.2017
    wwallu kiitti tästä.
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,616
    Kiitokset:
    774
    Pisteet:
    173
    Ohjauspaneeli > Toimintakeskus > Ylläpito > Luotettavuushistoria, kertooko mitään?
     
    wwallu kiitti tästä.
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    On tuo aina välillä jumitellut jo useamman viikon. Nyt sitten meni sekoilemaan melkein tunnin autokisan jälkeen, ja senhän tietää miten siinä kävi. Alkoi jo sen verran ärsyttää että pitää ottaa selvää mistä johtuu.

    Seiskalla? Windowsin sekoiluun viittaisi. Itelläkin saattaa pelata monta päivää hyvin ja sitten jumittelee pahimmillaan pari kertaa tunnissa.

    Tuollaista kertoo:

    upload_2017-7-14_13-36-45.


    Minkäänlaista ratkaisua windows ei ole koskaan löytänyt mihinkään ongelmaan. Jostain vikalokista huomasin että muisti on loppunut kerran kesken (16 gigaa, pelatessa melkein 10 vuotta vanhaa peliä - joopa joo).
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,616
    Kiitokset:
    774
    Pisteet:
    173
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    Voisi kokeilla joka avast toimii. Nyt tässä reuhkassa alkoi nettiyhteys juonitella joten taitaa jäädä huomiselle.
     
  11. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,616
    Kiitokset:
    774
    Pisteet:
    173
    Mulla alkoi pukkaamaan tuota herjaa kun otin luurin eli Lumia 640lte käyttöön wlan-jakamisessa, tosin täällä ei ole ollut pätkimistä masiinan käytössä. Hmm. Jos kokeilisi vuorokauden ilman Pandaa. Onhan tuo defender ja MBAM kuitenkin jolla tarkastelee juttuja silloin tällöin.
     
  12. Moroboy100100

    Moroboy100100 Regular member

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Itsellä samaa mutta ekaksi jäätyy noin 2sekuntiksi sitten singnaali häviää mutta kaikki tuulettimet pyörii ja menee täysille onko muilla sama asia? :eek:mutta joskus tulee virheilmoitus jostain rendering device dont work propertly ja siis tämä ilmoitus tulee vain overwatchia pelatessa
    Edit ai niin joo sitten pitää restarttaa kone napista
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    Overwatchin kanssa tuntuu monilla olevan ongelmia. Jotain tuollaista voisi yrittää


    View: https://www.youtube.com/watch?v=GgN8fysEPNM


    Avast on nyt ollut pari päivää eikä ole tökännyt kertaakaan. Ainoa "ongelma" että windowsin päivitysasetukset ei pysy, mutta samapa noille. Päivittää joskus jos kehtaa.
     
  14. Moroboy100100

    Moroboy100100 Regular member

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Tarkennan nyt myös sitä että se ei tapahdu vain ow ssa ow ssa tulee usein virheilmoitus jolloin pelin saa suljettua ja lainchattua uudestaan mutta muuten ow ssa ja kaikkialla muualla tulee vain musta ruutu signaali katoaa ja tuulettimet menee täysille sitten kun painaa restart nappia windows boottaa ihan ok mutta sittentaas välillä tapahtuu samaa ja samaa noin 1h välein
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    Voisit kokeilla alikellottaa näyttistä vähän.
     
  16. Moroboy100100

    Moroboy100100 Regular member

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Hmm mites se onnistuu
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
  18. Moroboy100100

    Moroboy100100 Regular member

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Joo paljonko kannattaisiko alikellottaa sitä näyttistä itse en ole nyt kotona niin varmaan katon ekaks että näyttikselle virtakaapeli on kunnolla kiinni.
     
  19. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    Ei paljoakaan. Millainen näyttis?

    Ajurit kannattaa varmaan asentaa uusiksi ennen muuta säätämistä.
     
  20. Moroboy100100

    Moroboy100100 Regular member

    Liittynyt:
    23.08.2016
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Näyttis on asus dual rx580 4GB oc edition
    Ajurit on radeonin ohjelman mukaan ajan tasalla:eek:
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,143
    Kiitokset:
    2,562
    Pisteet:
    223
    Ota tehdaskellotukset pois. Eli 1257MHz.

    Kokeile ensin vanhempia ajureita.
     

Jaa tämä sivu