1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma säätöongelma

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi wwallu 23.10.2017.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    Oletko jo koettanut palauttaa tehdasasetuksiin?
     
    wwallu kiitti tästä.
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Joo. Ei auta.
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    No voehan rähmä. Takuuseen vaan sitten. Kai sulla joku varatöllö on siksi aikaa ennen kuin homma ratkeaa.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Kai se vissiin pitää yrittää takuuseen saada. On vaan taas erikoinen vika.

    Viimeisiään vetelevä full hd telkkari löytyy. Jospa tuo kestäisi. Onpahan ainakin taas nopea pelikone kun pääsee ylimääräisistä resoista eroon.
     
  7. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,716
    Kiitokset:
    428
    Pisteet:
    93
    Tutki käyttöopasta hyvin tarkasti, joissakin telkuissa, pitää laittaa asetuksista ensin asetus manuaaliseksi, jota pääsee käsiksi varsinaisiin säätöihin.
     
    wwallu kiitti tästä.
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Sainpas laitetuksi. Säädöt löytyi kun pistin roikan toiseen hdmi-liitäntään ja uskottelin telkkarille että kuva tulee pelikonsolista.

    Persoonallinen kapistus.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    ^
    :)

    Semmoista säätämistä... nyt toimii ok? Valikot ja kaikki?
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Säätöjä tuli kertapieraisulla ihan liikaakin. Pelkkiä gammansäätövipuja useita kymmeniä vaikka yksikin vallan hyvin riittäisi. Windows ja pelit on nyt kuitenkin ihan hyvin, mutta kun katsoin netflixiltä frendejä niin eiköhän perhana töki nopeissa kohtauksissa. Täytyy toivoa että on joku ylimääräinen täppä päällä eikä johdu tuosta konsolivedätyksestä.
     
  11. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,716
    Kiitokset:
    428
    Pisteet:
    93
    Mietin vähän tuota säätöjen estoa ja syytä siihen.
    Mikäli näyttö on tietokoneesi näyttönä, niin nuo säädöt kannattaisi tehdä näytönohjaimen säätöpaneelista. Jo ihan senkin takia, että nuo TV:n omat värin kontrasti- ja kirkkaussäädöt on kyllä melko optimaaliseksi (oikeiksi) säädetty mittalaitteita apuna käyttäen ja siksi lukittu.
    TV:n säätimistä säädät todennäköisesti vaan TV-lähetyksen kuvaa huonommaksi. Siitä tuo säätöjen esto kai johtuukin.
    Näytönohjaimen säätöpaneelista tehdyt säädot ei suoraan vaikuta TV-lähetyksen kuvan säätöihin.
     
    wwallu ja Whatta Heck kiittävät tästä.
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    Onko vaikutusta mikäli laittaa game-moden tms. pois päältä?
     
    wwallu kiitti tästä.
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Kuva oli ihan hyvä muuten mutta ihan liian kirkas minun makuun. Pahin ongelma game moden, hdr:n ja muiden lukitseminen. Ajattelin että johtuu vanhasta hdmi 1.4 roikasta, mutta kun lopultakin sain uuden eikä auttanut asiassa niin piti oikein kysymystä laittaa.

    Säädöt on yleensä tullut tehtyä ajureista, mutta tämän kapistuksen kanssa sain jostain päähäni että se ohittaa telkkarissa olevat säädöt joita ajureissa ei ole. Näytti että kuva tuli jotenkin valjummaksi vaikka saattaa hyvin olla vanhuudenhöperyyttäkin.

    Onko kukaan muuten kokeillut windowsin näytön kalibrointia? Uskaltaisiko napsauttaa?

    Ei ollut game modesta kiinni. Jotakin sähläsin asetuksissa ja nyt näyttäisi netflixkin toimivan hyvin. Telkkareillekin pitäisi näköjään olla ikärajat nykyisin. Suositus parikymppisille, kolmikymppiselle voi vielä hampaita narskutellen myydä mutta nelikymppiset tyytykööt putkitelkkuihin.
     
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    :D:D

    Voisi kokeilla mediamasiinalla tänään jossain vaiheessa. Samsung 23" tv/näyttö.
     
  15. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,716
    Kiitokset:
    428
    Pisteet:
    93
    Mitä sinä höpsit, nelikymppisenä nykyihminen alkaa olla parhaassa iässä. Saat kuulostamaan tuon siltä, kun nelikymppinen olisi jo toinen jalka haudassa.
     
    Viimeksi muokattu: 25.10.2017
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Näyttö näköjään sammahtaa kerran päivässä jos lähteenä on konsoli. Kitisee että tarkista laitteen virransaanti, ja toimii taas kun valitsee kuvan lähteeksi pc:n. Samalla vaan katoaa kaikki säädöt, game modet ja muut.

    Takuuseen?
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
  18. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    Viimeksi muokattu: 29.10.2017
    wwallu kiitti tästä.
  19. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Pitääpä silmäillä, vaikka kyllä tämä nyt vahvasti siltä näyttää että ostan uuden. Kokeilin huvikseni telkkarina ja oli kyllä siinä käytössä aivan loistava. Joten tuskinpa tuota takuuseenkaan saa.
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,893
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Taisi olla ajuriongelma. Vähän hämäsi kun ainakin kolmessa uusimmassa ajurissa sama vika, mutta nyt on ollut vuoden vanhat pari päivää eikä mitään ongelmaa (toistaiseksi, mutta nyt varmaan tulee kun tuli sanotuksi). Hienoa toimintaa Nvidialta tiristää mistään piittaamatta viimeisetkin fps:t testipeleihin vaikka heillä on käytännössä monopoli pelinäyttismarkkinoilla.

    Kovasti näkyy olevan hiljaista porukkaa toisella saitilla.
     
  21. WasaLine

    WasaLine Member

    Liittynyt:
    31.01.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    13
    Itse sain kotivakuutuksesta kun takuu oli loppunut, Lähitapiola maksoi kysymällä vain kuitin ostosta.
     
    wwallu kiitti tästä.

Jaa tämä sivu