1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Ryzen 1400

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi WeppeGO 12.05.2017.

  1. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkä siis ostin 4 ytimisen ryzenin ja nyt mun kone käyttää vain 2 ydintä ja 4 säijettä 8 säikeestä. katsoin amd:N sovelluksesta ja tota main profiilia jossa on käytössä toi et se käyttää vain kahta ni se on kirjoitus suojattu joten mitäs teen ??
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,186
    Kiitokset:
    687
    Pisteet:
    173
    Mitäpä kertoo CPU-Z?
     
  4. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Se Sanoo että 2 cores ja 4 threads vaikka täs prossus on 4 coree ja 8 threadia
     
  5. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,233
    Kiitokset:
    331
    Pisteet:
    93
    Onko emossa uusin bios käytössä?
     
  6. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    On
     
  7. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kuulin yheltä tyypiltä et vika on se et ryzen on nii uus et muut jutut ei pysy perässä ja pitää odottaa jottai päivitystä windowsilta tai amd:ltä joka sit korjais sen
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,408
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Oletko kokeillut nollata biosia, ettei ole mistään vahingossa disabloitu coreja jos se edes lie mahdollista. Mikä emo muuten kyseessä?
     
  9. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Itse olen tutkinu koko biosin eikä semmosta löytynyt ja kyseessä on Asus Prime B350M-A
     
  10. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    testattu 2 kertaa ja emolevy lukee jossai ylempänä
     
  11. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,408
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Aika outoa jos amd:n omat ohjelmat näyttää myös väärin...
     
  12. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    8,387
    Kiitokset:
    103
    Pisteet:
    143
    Jos ongelma tulee siitä paikasta mistä ohjelma tiedot hakee, niin se on ihan sama kenen valmistajan ohjelma on kyseessä niin tiedot eivät pidä paikkaansa.

    Itse lähtisin purkamaan tuota tilannetta siten, että testaat ohjelmalla joka kuormittaa tuon prossun kaikkia ytimiä ja katsot millaisen tuloksen se antaa. Vertaat tuota lukemaa sitten muiden testaajien lukemiin. Jos lukemissa on huomattava ero, niin sitten sulla on oikea ongelma.
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2017
  13. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,408
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Joo, onhan se tietty noinkin. Tee kuten jartar sanoi ja ajat vaikka cinebenchiä ja vertaat tuloksia.
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2017
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,186
    Kiitokset:
    687
    Pisteet:
    173
    Voisi myös avata tehtävienhallinnan ja tarkastella suorituskyky - osastosta kuormitus päällä.
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,319
    Kiitokset:
    415
    Pisteet:
    143
    Mikäs winukka asennettuna ja käytössä?
     
  16. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Päivitys tuli viikko sitten nyt toimii
     

Jaa tämä sivu