1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Ryzen 1400

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi WeppeGO 12.05.2017.

  1. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkä siis ostin 4 ytimisen ryzenin ja nyt mun kone käyttää vain 2 ydintä ja 4 säijettä 8 säikeestä. katsoin amd:N sovelluksesta ja tota main profiilia jossa on käytössä toi et se käyttää vain kahta ni se on kirjoitus suojattu joten mitäs teen ??
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,846
    Kiitokset:
    814
    Pisteet:
    173
    Mitäpä kertoo CPU-Z?
     
  4. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Se Sanoo että 2 cores ja 4 threads vaikka täs prossus on 4 coree ja 8 threadia
     
  5. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,305
    Kiitokset:
    343
    Pisteet:
    93
    Onko emossa uusin bios käytössä?
     
  6. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    On
     
  7. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kuulin yheltä tyypiltä et vika on se et ryzen on nii uus et muut jutut ei pysy perässä ja pitää odottaa jottai päivitystä windowsilta tai amd:ltä joka sit korjais sen
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,754
    Kiitokset:
    575
    Pisteet:
    123
    Oletko kokeillut nollata biosia, ettei ole mistään vahingossa disabloitu coreja jos se edes lie mahdollista. Mikä emo muuten kyseessä?
     
  9. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Itse olen tutkinu koko biosin eikä semmosta löytynyt ja kyseessä on Asus Prime B350M-A
     
  10. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    testattu 2 kertaa ja emolevy lukee jossai ylempänä
     
  11. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,754
    Kiitokset:
    575
    Pisteet:
    123
    Aika outoa jos amd:n omat ohjelmat näyttää myös väärin...
     
  12. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    8,415
    Kiitokset:
    105
    Pisteet:
    143
    Jos ongelma tulee siitä paikasta mistä ohjelma tiedot hakee, niin se on ihan sama kenen valmistajan ohjelma on kyseessä niin tiedot eivät pidä paikkaansa.

    Itse lähtisin purkamaan tuota tilannetta siten, että testaat ohjelmalla joka kuormittaa tuon prossun kaikkia ytimiä ja katsot millaisen tuloksen se antaa. Vertaat tuota lukemaa sitten muiden testaajien lukemiin. Jos lukemissa on huomattava ero, niin sitten sulla on oikea ongelma.
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2017
  13. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,754
    Kiitokset:
    575
    Pisteet:
    123
    Joo, onhan se tietty noinkin. Tee kuten jartar sanoi ja ajat vaikka cinebenchiä ja vertaat tuloksia.
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2017
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,846
    Kiitokset:
    814
    Pisteet:
    173
    Voisi myös avata tehtävienhallinnan ja tarkastella suorituskyky - osastosta kuormitus päällä.
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,339
    Kiitokset:
    422
    Pisteet:
    143
    Mikäs winukka asennettuna ja käytössä?
     
  16. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Päivitys tuli viikko sitten nyt toimii
     

Jaa tämä sivu