1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Riittääkö virtalähde?/Pelikone 660€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Junttijäbä 26.11.2016.

  1. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    BFC-NEO-100-WWXKR-RP BitFenix 40,90 € 1 40,90 €
    Neos, ATX-miditornikotelo, valkoinen/punainen
    GA-H110M-S2H Gigabyte 67,00 € 1 67,00 €
    GA-H110M-S2H, LGA1151, Intel H110, DDR4, mATX
    BX80662I36100 Intel 129,00 € 1 129,00 €
    Skylake i3-6100, LGA1151, 3,7GHz, 3MB, Boxed
    ST1000DM003 Seagate 59,90 € 1 59,90 €
    1TB Barracuda, 3.5", Sata3, 7200rpm, 64MB
    90DD01Y0-B10010 Asus 20,00 € 1 20,00 €
    DRW-24D5MT, sisäinen 5.25" DVD+/-RW -levyasema, SATA, musta, Bulk
    GTX-1050-2G-OC MSI 139,00 € 1 139,00 €
    GeForce GTX 1050 OC -näytönohjain, 2GB GDDR5
    WN7-00923 Microsoft 99,00 € 1 99,00 €
    Windows 8.1, 32/64-bit, FIN, DVD, Retail
    BLS2C4G4D240FSB Crucial 44,90 € 1 44,90 €
    8GB(2x4GB) Ballistix Sport LT DDR4 2400MHz, CL16
    SPC014 SilentiumPC 4,50 € 1 4,50 €
    Zephyr 80 v2 -laitetuuletin, musta
    CP-9020096-EU Corsair 52,00 € 1 52,00 €
    450W, VS450 ATX-virtalähde, 80+
     
  2.  
  3. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu että riittääkö tuo virtalähde?
     
  4. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Junttijäbä kiitti tästä.
  5. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Itse ymmärrän mieltymyskysymyksiä, itsellä 8.1 + Classic Shell enkä vaihtais siltikään kymppiin vaikka ilmaseks sen oisin saanukki.
     
    Junttijäbä kiitti tästä.
  6. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ok. Itse olen jostain syystä mieltynyt Windows 8.1 seen. Ymmärrän myös mielipiteesi emosta ja prossusta mutta itse olen siihen tulokseen tullut että nuo ovat ihan hyvät minulle, mutta jos sinulla riittää aika niin Otan oikein mielelläni ehdotuksia vastaan emosta ja prossusta amd:n puolelta. Tuo virta lähde vaikuttaisi muuten ihan hyvältä mutta menee hirveest vatteja hukkaan.
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Kannattaa todella vaihtaa tuo VS-sarjan roskapoweri parempaa jo täällä ehdotettuun.
    Ei watit mihinkään hukkaan mene, kone käyttää ainoastaan tarvitsemansa wattimäärään ja hyvä olla vähän reservissäkin.
     
    Junttijäbä kiitti tästä.
  8. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    AMD:ltä: https://www.systemastore.com/produc...0A-UD3P,+Mainboard&product_model=GA-970A-UD3P
    Prossu https://www.systemastore.com/produc...BLACK+EDITION+BOX&product_model=FD6300WMHKBOX
    tai jos budjetti kestää: https://www.systemastore.com/produc...AM3++125W+BOX&product_model=AMD-FD8320FRHKBOX
    Erillinen prossujäähy olisi vielä hyvä hankinta kumman firman prossun sitten otatkin.
    Millä tavalla hukkaan? Toki 450 wattiakin riittää, mutta tuntuu laadukas 450 wattinen maksavan enemmän kuin 500-600 wattinen laatupeli. Kysyntä selittänee. Virtalähteen maksimiteho ei tietenkään tarkoita sen sähkönkulutusta, jos niin luulit.
     
    Junttijäbä kiitti tästä.
  9. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No minäpä teen sitten niin
     
  10. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    En mää oikeen tiiä:D meikä on vaan tyhmä kun Saapas
     
  11. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    olisikohan esim: jimssillä yhtään halvempaa virta lähdettä jonka kelpuuttaisitte ja joka ei olisi ns roskapoweri. Ja Tässä on tosiaan aika tiukassa raha, sillä vaan kysyn
     
  12. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Tossa yks halvimmista, joka on oikeesti laadukas:
    https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...-520w-s12ii-520-atx-virtalahde-80-plus-bronze

    Tulevaisuuden kannalta kun päivität konetta (tai kellotat, tai jotain muuta), siksi suosittelisin mielummin tätä:
    https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...-620w-s12ii-620-atx-virtalahde-80-plus-bronze
     
    Junttijäbä kiitti tästä.
  13. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  14. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  15. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
  16. Junttijäbä

    Junttijäbä Newbie

    Liittynyt:
    26.11.2016
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu Okei
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,811
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Junttijäbä kiitti tästä.
  18. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,262
    Kiitokset:
    334
    Pisteet:
    93
    Sulla tuossa ihan hyvä ja uusi prossu valittuna. Ei ole mitään syytä vaihtaa sitä heikompaan ja vanhaan FX 6300: een:

    View: https://www.youtube.com/watch?v=G5ejBlynOV8

    i3-6100 on testattu tuolla: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-intel-core-i3-6100-review
    Intel i3-6100 vie AMD FX 6300: aa lähes kaikessa.:)
    Sieppaapelit.JPG
    Sieppaahyöty.JPG
     
    Junttijäbä kiitti tästä.
  19. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,811
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    I3 on kova sana näköjään, varsinkin ryysis kolmosessa. Herra isä noita "testejä".

    Et viittis lopettaa ton eurogamerin esittelyä kun itsekin tiedät noiden tulosten olevan täyttä paskaa?
     
  20. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,262
    Kiitokset:
    334
    Pisteet:
    93
    En vitsaile tietotekniikassa. Skylakessa on vahvat ytimet (2c/4t). Taukossa ilmoiteutut FPS: t ovat livenä näkyvillä tuolla videoissa.:cool:

    (Lisäksi AMD FX: n alusta on antiikkinen ja markkinoilta poistuva, kun heiltä tulee jo tammikuussa uudelle kannalle prossuja. Ei ole järjen häivää laitaa sinne nyt mitään "paukkuja").
     
    Viimeksi muokattu: 27.11.2016
    Junttijäbä kiitti tästä.
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,811
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Vahvat tosiaankin on ytimet. Ihan yleisesti valitellaan kun Intelin prossut ei viime vuosina ole juuri nopeutuneet, mutta onpahan ihme narinaa kun näkyy skylake olevan tuplasti haswellia nopeampi. Kumma jos ei sadan prosentin parannus per sukupolvi nykynuorisollekin kelpaa.
     
    Junttijäbä kiitti tästä.

Jaa tämä sivu