1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Riittääkö rx 570 1080p high?

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi MatoMatala 17.05.2017.

  1. MatoMatala

    MatoMatala Newbie

    Liittynyt:
    17.05.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tarkoitus olisi hankkia uusi kone jossa olisi rx 570 4gb ja i5 7500. Eli riittävätkö nuo high asetuksilla Battlefield 3, Battlefield 1 ja Battlegroundsissa nyt. Ja onko rx 570 kuinka pitkään riittävä tulevaisuudessa?
     
    Viimeksi muokattu: 17.05.2017
  2.  
  3. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,030
    Kiitokset:
    106
    Pisteet:
    73
    Älä ainakaan i5 7500 mene ostamaan, Battlefield hyötyy useista ytimistä ja monet ovat raportoineet pullonkaulaa ja tökkimistä neliytimisellä i5-prossulla. Samasta hintaluokasta ryzen 5 sarja on parempi. Kone rakentuu kuitenkin monesta muustakin osasta joten laita mieluummin budjetti ja muut tiedot ( katso mallia muista threadeista) niin kasataan sulle kone
     
    MatoMatala kiitti tästä.
  4. MatoMatala

    MatoMatala Newbie

    Liittynyt:
    17.05.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ekaks olin ostamassa rx480 4gb, mutta jimms poisti sen mallin joka oli halvin niistä, sitten katsoin rx 580 dustin home kaupasta ja se oli siellä vaan 245e, mutta kun katoin benchmarkkeja niin ei ollut mitenkään älyttömästi eroa tuolla rx 570 ja rx 580, niin ajattelin että kysyn vielä siitä rx 570 täältä. Mutta budjetti 999e. (käyttis windows 10 mukana)


    Osat mitä olen ite kattonut:
    rin sisältö
    [​IMG]
    59,00 €
    1 X 59,00 €
    Cooler Master 600W B-series V2 ATX-virtalähde
    [​IMG]
    89,00 €
    1 X 89,00 €
    Kingston 8GB(2x4GB) HyperX Fury DDR4 2133 MHz, CL14
    [​IMG]
    119,00 €
    1 X 119,00 €
    Microsoft Windows 10 Home, 32/64-bit, FPP, USB-media, suomenkielinen
    [​IMG]
    109,00 €
    1 X 109,00 €
    Samsung 250GB 850 EVO SSD -levy, 2.5", SATA III, 540/520 MB/s (MB 1/2016 Kunniamaininta!)
    [​IMG]
    52,90 €
    1 X 52,90 €
    Deepcool TESSERACT SW-BK, ikkunallinen miditornikotelo, musta/sininen
    [​IMG]
    99,00 €
    1 X 99,00 €
    MSI B250M MORTAR, mATX -emolevy
    [​IMG]
    7,90 €
    1 X 7,90 €
    Noctua NT-H1 1.4ml lämpötahna
    [​IMG]
    239,90 €
    1 X 239,90 €
    Intel Kaby Lake i5-7500, LGA1151, 3.4GHz, 6MB, Boxed
    [​IMG]
    217,00 €
    1 X 217,00 €
    Gigabyte Radeon RX 570 GAMING -näytönohjain, 4GB GDDR5
    Yhteensä: 992,70

    Hdd otan vanhasta koneesta.
     
  5. riivari

    riivari Member

    Liittynyt:
    08.02.2008
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    13
    Jännä jos 7500 tökkii kun 2500k pyöritää hienosti
     
  6. PerttiGG

    PerttiGG Regular member

    Liittynyt:
    22.04.2017
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    30
    Pisteet:
    28
    Tonnilla saisi aika paljon paremmankin koneen.
     
  7. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,030
    Kiitokset:
    106
    Pisteet:
    73
    Dumbbaat ton windowsin tosta heti alkuun. Sen saa vaikka kinguin.net 20 eurolla, säästyneet rahata näytönohjaimeen. Ja vahva suositus edelleen vaihtaa prossu mutta omapa on koneesi.
     
  8. MatoMatala

    MatoMatala Newbie

    Liittynyt:
    17.05.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vaihdoin prossun ryzen 5 1500x 219€, näyttiksen 1060 3gb 199€ ja emolevyn. Budjetti muuttui maks 940€ ja tosta kinguin.net jutusta, niin olen paljon kuullut että noi windowsit jotka ostetaan jollain kahellakympillä toimii vain vähän aikaa ja alkaa sen jälkeen pyytämään uutta lisenssikoodia tai jotain, mutta jos toimii niin ehkä sen sieltä voi sitten ostaa. Jos Suomesta saat mulle 940€ vielä paremmat osat koottua niin ottaisin mielelläni ohjeet vastaan.
     
  9. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,030
    Kiitokset:
    106
    Pisteet:
    73
    Minkä emolevyn otit? Ota myös nopeat muistit vähintään 2666mhz. Itse ostin joskus joulukuussa kinguinista windows 10 ja tähän päivään asti on toiminut ongelmitta
     
  10. MatoMatala

    MatoMatala Newbie

    Liittynyt:
    17.05.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    MSI B350M BAZOOKA, mATX emolevyn otin, ja ramtikku oli 8gb 2133mhz.
     
  11. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,030
    Kiitokset:
    106
    Pisteet:
    73
    Kannattaa yrittää saada budjettiin 16gb kahdella tikulla jotta aaa dual channel käyttöön
     
  12. MatoMatala

    MatoMatala Newbie

    Liittynyt:
    17.05.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sitä en nyt saa mahdutettua ja kun on pelaaminen kyseessä 1080p niin 8gb pitäisi riittää hyvin, mutta onko sitten 2x4gb ram parempi?
     
  13. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,030
    Kiitokset:
    106
    Pisteet:
    73
    Kai se 2x4 olisi parempi että saat dual channel
     
  14. MatoMatala

    MatoMatala Newbie

    Liittynyt:
    17.05.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ok!
     
  15. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,434
    Kiitokset:
    491
    Pisteet:
    93
    Otat sen windows-lisenssin vielä techbbs:n tai muron myyntipalstalta ja selviät 10e hommasta.
     

Jaa tämä sivu