1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Realtek wlan verkko kortti ajuri

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi arska771 24.08.2016.

  1. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Hei minulla on realtekin valmistana wlani kortti vaan en läydä oikein kunnollista toimivaa ajuria siihen elikkä malli on RTL8168/8111 PCI-E Ja koittanut useampaa ajuria vaan mikään ei tunnu passaavan! Osaisikos joku neuvvoa vähäsen asiassa! Ei toiminu edes mukana tullut ajurikaan ja käyttis on Win7 PRO
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Onks tuo nyt sitten LAN verkkokortti vai WLAN langaton verkkokortti.
    Langattomaan WLAN laitteeseen tarvitaan langattoman verkkoajuri, nuo linkin ajurit ovat mielestäni langallisen (LAN) ethernet ajureita.

    Mikä tuon laitteen tarkka malli mahtaa olla, onko siinä mitään merkintöjä?
     
  4. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Siis onjoo wlani verkko kortti "Realtek PCIe GBE Family Controller"
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Onko siitä mitään kuvaa tai linkkiä, josta sen voisi nähdä?
     
  6. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo tuossa on kuva, kun sen jokin aika sittne vasta sainkin :)
     

    Liitetyt tiedostot:

  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Eipä tuosta saa mitään selvää, tarkoitan ei pysty lukemaan noita tietoja, joilla ajuria etsiä.

    edit saisitko tuosta terävämmän kuvan (teksti luettavissa), jotta voi etsiä sen ajurin?
     
    Viimeksi muokattu: 24.08.2016
  8. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Olisikohan tästä yhtään apua?
     

    Liitetyt tiedostot:

  9. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tuon tarkempaa en saa enään mistään hommattua :D
     

    Liitetyt tiedostot:

  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Harvinaisen vähän netti tietää tuosta kortista ja vaikeaksi homman tekee, että noissa linkkaamissasi kuvissa on vielä kahta eri tyyppiä korttia, WAE3422 ja WAE3220

    edit: Saisitko ihan selkeän ja terävän kuvan omasta kortistasi otettua kummaltakin puolelta?
     
  11. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jospa nämä kelpaisivat
     

    Liitetyt tiedostot:

  12. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    WAE3422 tiedolla en onnnistu mitään ajuria siihen löytämään.
    Tuliko tuon mukana mitään ajurilevykettä?
    Mistä päättelit, että on Realtecin ajurilla toimiva?
     
  13. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,156
    Kiitokset:
    563
    Pisteet:
    173
    Mistä keksit tuon Realtekin ja mallikoodin, joka oli ensimmäisessä viestissäsi? Eihän tuolla ole mitään tekemistä niiden kanssa, vaan kyseessä näyttää olevan joku "Kiinan ihme". Tuliko mukana tosiaan joku ajuri? Myynti-ilmoituksissakaan ei ole mitään mainintaa ajureista, mutta sen sijaan USB-kaapeli. Voisiko olla, että kortti onkin tarkoitus yhdistää USB-porttiin?
    http://www.ebay.com.au/itm/Dual-Ban...Wlan-WiFi-Adapter-Bluetooth-4-0-/131858086718
    https://www.amazon.com/MEXUD-Dual-Band-300Mbps-Express-Bluetooth-Network/dp/B01J50ULWM
     
  14. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kyllä tuli usb johto mikä kytkettiin emolevyyn kiini.
     
  15. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jokin cd levy tuli siinnä mukana ja siinnä oli win7 ajuritkin!
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Saisitko kuvan levykkeen hakemisto listauksesta tänne?
    edit: win7 omalla leikkaustyökalulla saat kuvan kaikkein helpommin listauksesta.
     
  17. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eipä sielä paljoa ole :)
     

    Liitetyt tiedostot:

  18. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Mitä laitehallinta näyttää Wlanajurista?
    Ajoiko tuon Setup-ohjelman?
    Oletko yrittänyt laitehallinnasta käsin asentaa tuota ajuria?

    readme_driver olisi kiva lukea.
     
  19. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Olen juu koittanut sitäki kautta asennella ajuria. Mutta, että netti vaan ei suostunut löytämään minkään laista ajuria sieltä! :(

    * Copyright (c) 2011 Qualcomm Atheros, Inc.
    * All Rights Reserved.
    * Qualcomm Atheros Confidential and Proprietary.
    ------------------------------------------------
    Qualcomm Atheros driver (for Windows 7/Windows 8/Windows 8.1)
    Version: 8.0.1.316
    ------------------------------------------------
    Device Driver installer:
    The silent installation parameter : setup.exe /C:"install.exe /s /v/qn /v/norestart" /t:"c:\temp"
     

    Liitetyt tiedostot:

  20. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Tuo on Qualcomm Atheros ei Realtecin ajuri, mistä sen realtecin keksit?
    Kokeile poistaa tuo verkkosovitin, jossa keltainen merkki ja aja levyllä oleva Setup ohjelma.
    Toinen vaihtoehto on mennä laitehallinnasta tuolta levyltä päivittämään ajuri.
    Tuolla levykkeellä on kyllä tarvittava laiteajuri kaiken järjen mukaan.

    edit: ei tarvitse edes poistaa tuota keltaisella merkittyä, ellei tuo Realtec sitten jotenkin sotkenut hommaa.
     
  21. arska771

    arska771 Member

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    70
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Siittä vaan arvelin, että voisi olla realtekin, ku on rtl siinä tekstissä :)
     

Jaa tämä sivu