1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Rautaan liittyvä ongelma BF4 peliin liittyvä

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Tonin94 28.03.2015.

  1. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    meneee yli hilseen nyt tämä, entinen näyttis oli msi gtx 660 2gb, nyt upgradesin ja ostin msi r9 290x 8gb mallin, mutta BF4 ei siitä huolimatta suostu vieläkään pyörimään kunnolla alle 60 fps joka kentässä ultralla ja higilla, laitan tuohon kuvaa spekseistä, että mikähä hitto tässä mahtaa olla pullonkaulana ? olen miettinyt että oisko käyttis vai kovalevyt mikä tässä nyt estää jotenkin...
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    Helppoa, prossusta loppuu tehot
    vaihtoehdot:
    -kellota nykyistä ja saa hieman parannusta
    -osta FX8320/8350 ja kellota sitä, itsellä toimii bf4 ultrilla HD7970+FX8350 yhdistelmällä
     
  4. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    no mitä jos on testannu jo kelloilla :D tosin biosin automaatti kelloilla, kun itse en osaa kellottaa. ja ei kyllä pyörinyt sillonkaan ultralla kovin hyvin, mut pitääpi tuossa taas testailla. toinen veikkaus on tuo emolevy, kun jostain luin että tässä emossa olisi huono virran syöttö.
     
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    virransyöttö on "ok" mutta jäähdytys ei, kun sitä ei ole
    niin no syynä tuossa kyllä on aivan varma tuo prossu, itsellä hieman tehokkaampi phrnom II 1055T 3.86Ghz kelloilla alkoi jo aikoinaan nikottelemaan BF4:sen kanssa, on tuo FX6300/6350 ihan hyvä prossu muuten mutta ei sillä kuuhun mennä kylläkään
     
  6. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    kai se on sitten prossu uusi tilattava, samaaa syssyy prossu jäähykin :D
     
  7. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    osaatko muuten sanoa, miks uusi yhdistetty kovalevy ei löydy tietokone kautta, et se ei näy siellä vaikka speccy sen tunnistaa ?
     
  8. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Ota levy ensin "Levynhallinnassa" käyttöön.
    edit: "Tietokone" hiiren oikealla napilla "Hallitse" -> "Levynhallinta"
     
  9. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    biossista vai ihan winukan kautta ? ainakaan winukka ei tuollaista löytäny ?
     
  10. teutul

    teutul Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    146
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Muistitkos poistaa Nvidia näyttiksen ajurit ennenkuin asensit tuon uuden näyttiksen!!??
     
  11. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    khyll, poistin ohjauspaneelin kautta nuo nvdia expierencen sun muut, ja näytöt meni ihan vga tilaan et kai ne poistu (?) en viiittiny enää dispay driver unintallerilla kun tuntu et poistu sen kautta näppärästi :D
     
  12. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Täältä: "Tietokone" hiiren oikealla napilla "Hallitse" -> "Levynhallinta"
     
  13. teutul

    teutul Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    146
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Ok ja hyvä. Joskus niitten poistaminen vaan tuntuu unohtuvan.
     
  14. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    ei lue winukka 7 tollasta kohtaa, lukee vain näytä lajitteluperuruste, ryhmittelyperuste, päivitä, liitä, liitä pikakuvake, lisää verkkosijainti, ominaisuudet
     
  15. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    khyl mä hyvin tarkkaan mietin tota et pitäää poistaaa, sen takia latasin tonkin, mut ei pitäs olla esteenä noi nvdian ajurit :D
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Kyllä tuo toimii ja löytyy Win7:ssa. Klikkaa hiiren oikealla napilla "Tietokone", siitä se löytyy.
     
  17. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    löysin jooo, mut sitä kovalevyä ei näy siellä, mitenhän vitussa saaan sen aktiboitua ?
     
  18. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 28.03.2015
  19. Tonin94

    Tonin94 Member

    Liittynyt:
    01.08.2013
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    onnistui, kiitoksia, nyt on taas 500 gigaaa enemmän tallennustilaa :D
     

Jaa tämä sivu