1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Rakennettu PC kuva ei näy

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Tapsy 06.03.2017.

  1. Tapsy

    Tapsy Newbie

    Liittynyt:
    13.02.2017
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tosiaan kasasin koneen ja nyt ei näy kuva kaikki tuulettimet pyörii jne eli kaikki pitäs olla kunnossa mutta kuva ei vaa näy on kokeltu DVI ja HDMI piuhaa mutta ei..
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    9,916
    Kiitokset:
    2,236
    Pisteet:
    223
    Tyhmä kysymys ehkä, mutta oletko valinnut näytöstä kuvan lähteen?
     
  4. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,308
    Kiitokset:
    411
    Pisteet:
    143
    Kristallipalloni on nyt kovin himmeä... joten kertoisitkos vaikka ensimmäiseksi mitä siellä koneessa mahtaa olla sisällä...

    Toiseksi:

    -Näytönohjaimen lisävirtajohdot kiinni?
    -Näytönjohdot kiinnitetty näytönohjaimeen, eikä emolevyyn?
     
  5. Tapsy

    Tapsy Newbie

    Liittynyt:
    13.02.2017
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu oon valinnu
     
  6. Tapsy

    Tapsy Newbie

    Liittynyt:
    13.02.2017
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Koneessa on 650W virta lähe i5-7600K msi 1050Ti ja evo 12 prossu jäähy
    Ja jokasen johon pitäis olla kiinni (katottu 10x läpi
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,044
    Kiitokset:
    661
    Pisteet:
    173
    Onko homma edennyt?

    Näillä kriteereillä koneesta puuttuu esim. emolevy. Jos kysellään komponenttien perään niin olisi ne ihan hyvä laitella näkyville, kaikki. Tällöin tiedettäisiin onko emolla integroitua näytönohjainliitäntää yms. Toki tällainen olisi myös hyvä mainita. Puutteelliset tiedot vastaajille aiheuttavat puutteellisia vastauksia. Niin se vain on eli hieman panostusta asiaan.

    - Oliko prossun asentamisessa minkäänlaista hämminkiä, menikö sukkana paikoilleen ja kerralla oikein päin?
    - Onko emon alla sijaitsevat korokepalat warmasti oikeilla paikoillaan eikä ole jäänyt ylimääräisiä emolevyn alle?
    - Onko kokeiltu vain yhdellä muistikammalla käynnistystä koneella?
    - Ilmoittaako näyttö "no signal" tms?

    Kysellään nämä nyt alta pois.
     
    *Trinity* kiitti tästä.

Jaa tämä sivu