1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Punainen valo!!!?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi _DiCe_ 24.08.2016.

  1. _DiCe_

    _DiCe_ Newbie

    Liittynyt:
    24.08.2016
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Elikkäs, tänään kun käynnistin normaalisti koneen niin kotelon etuosassa vilkkui punainen valo sinisen sijaan. Ennen siis vilkkunut sininen mutta tänään käynnistyksen jälkeen ollut vain punainen?! Mistä voisi johtua...? Aina ennen tosiaan ollut sininen valo mikä vilkkuu. Kiitos avusta
    Ps. Välillä vilkkunut molemmat sininen ja punainen mutta nyt ei ole sinisestä tietoakaan... Pelkkää punaista :(
     
  2.  
  3. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Mikä kotelo ja emo? Toimiiko kone muuten normaalisti?
     
  4. _DiCe_

    _DiCe_ Newbie

    Liittynyt:
    24.08.2016
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Kotelo bitfenix comrade ja emoa en muista. Muuten toimii kyllä ihan normalisti...
     
  5. _DiCe_

    _DiCe_ Newbie

    Liittynyt:
    24.08.2016
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Vähän lisää infoa sen verran että tuulettimet ei pyöri normaalisti, voisiko johtua tästä?
     
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Mitkä flektit, PWM vai tavalliset ? Onko kytkettynä esim. paneelin tuuletinsäätimeen ?
     

Jaa tämä sivu