1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Projektiporukan höpinäketju

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 09.06.2015.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    Joup on automaagisella @. Ei tunnu sulavan. Sullahan on siellä sama emo + kivi. Kohtuu voltit pitää ja muistitkin pysyy xmp profiilissa ok. Jäi primet ajelematta mutta vakaa on kuin kallio normaalikäytössä. Käväseppäs mutka biosissa ja kokeile. Itse huomasin jonkinlaisen boostin yleiskäytössäkin.
     
    wwallu kiitti tästä.
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Pakko kai se on. Seuraavaksi sitä varmaan onkin sitten tilaamassa korkkausvehkeitä Jimmsiltä.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  4. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,305
    Kiitokset:
    343
    Pisteet:
    93
    Ei tarvitse olla. Itsekin teen kerran kuussa imagen ulkoiselle kiintolevylle.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    ^^ Hah... Mikä jäähy sulla wwallu nyt on? Tuolla kivellä kun nousee tosi jyrkästi lämmöt kelloihin/voltteihin verrattuna. Sweetspot löytyy tosi nopeasti.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,887
    Kiitokset:
    2,804
    Pisteet:
    223
    Macho ja r5 kolmella tuulettimella. Eiköhän tuo riittäne. Pitää napsauttaa 4,5GHz seuraavalla käynnistyksellä.
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,866
    Kiitokset:
    819
    Pisteet:
    173
    Juu on siellä ok ilmankierto ja jäähykin. Tuo edellä mainittu toki Prime95:lla jolloin täyslasti päällä. Elävässä elämässä ei vissiinkään ole tuollaista kehissä. 4.6GHz nosti kuormitus softalla jo lämmöt huis... kiitos purkkatahnan.

    Kerropas sitten kokemuksia. :)
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,761
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Joo, kyllähän se imagen tekee itsekin sen sain jo tehtyä, mut miten se sitte palautetaan? Kerro tyhmälle :) seuraavassa vaiheessa windows halusi automaattisesti tehdä ton palautuslevyn. Toi "luo järjestelmän palautuslevy" toiminto vaatii ilmeisesti ihan oikean levyn eikä mitään usb-kiekkoa(herjasi heti, että ei löydy sopivaa cd/dvd asemaa)... Macrium Reflectille kelpasi usb-media.
     
  9. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,305
    Kiitokset:
    343
    Pisteet:
    93
    USB- tikulle on itsellä tehtynä. Mutta kun kokeilin käynnistää siitä, niin hiiren osoitin ei toiminut siinä. Teen parhaillaan uutta versiota tikulle, kun valmis täytyy kokeilla toimivuus.
    Eli ohjauspanelista kun hakee sanalla "palautusasema" sen voi tehdä USB- tikulle (vähintään 8GB).

    Jatkoa:

    Vaihe 1, käynnistä palautusasemalta (USB- tikku).
    Valitse, Vianmääritys.
    [​IMG]
    Valitse, Lisäasetukset.
    [​IMG]
    Valitse, Järjestelmän näköistiedoston palautus (ja sitten mihin image on tallennettu).
    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 26.03.2017
    *Trinity* ja Kuunmies kiittävät tästä.
  10. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,761
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Täytyy kyllä nyt vähän moittia tota win 10. Tota toimintoa en itse ainakaan löydä mistään valikosta, ellei tosiaan kirjoita tonne hakuun tuota "palautusasemaa". On toi ohjauspaneeli aika sekava paketti vaikka sentään päihittää ton mahtavan käynnistävalikon rattaankuvan kautta tulevan asetuskeskuksen :D
     
  11. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,339
    Kiitokset:
    422
    Pisteet:
    143
    Täällä oma 6600K 4.5Ghz kelloilla ja jyrkilla 1.3V volteilla, ei mitenkään kauhean kuumana onneksi käy, kun näyttää idlailevan hwmonitorin mukaan +23*C :rolleyes:
     
  12. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,761
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Oletko korkannut? Mites rasituslämmöt? Pari hassua kertaa mitä kokeilin tota omaa 7700k kellottaa, niin ihan turhaa ellei korkkaa...
     
  13. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,883
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    Ohjauspaneeli - Palauttaminen - Luo palautusasema. :)
    Kannattaa muuttaa se ohjauspaneelin näkymä niin että on joko isot tai pienet kuvakkeet, se ryhmittely vaihtoehto on huono ja hidastaa vain kaiken löytämistä.

    Ohjauspaneelihan jää jossain viaheesa kait historiaan ja juuri tuo rattaan kautta avautuva asetukset korvaa sen.
     
  14. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,761
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Näköjään, mielenkiintoista kun näkymän muuttaminen vaikuttaa siihen sisältöön mitä siellä näkyy!? Jos vaikka valokuvakansiossa muutat näkymää(pienet kuvakkeet, isot kuvakkeet jne...), niin samat tiedostot näkyvät mutta vain eri tavalla. Sisältö on silti samaa... no ehkä kaikkea ei voi vaatia. Menen nyt tolla Macrium Reflectillä, jos toi ssd edes kelpaa rma:han...
     
  15. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,883
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    Joo se on aika hölmösti tehty. Jos on ryhmittely näkymä, niin saman löytää sieltä osoitepalkista.
    Eli tuo "kaikki ohjauspaneelin kohteet, ja silloin se aukaisen tuon näkymän kuin jos olisi isot/pienet kuvakkeet.
    Nään on näitä kun Microsoft ei oikein aina osaa päättää että uudistetaanko kokonaan vai ei. jos muistan oikein niin eikös sesika aikaan tullut just ohjauspaneelin tuo päivitys että se ryhmitys näkymä on normaalisti käytössä.?
    opaneeli.
     
  16. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,761
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Valitetaan vielä kerran kun on alettu, Noctuan Redux tikittää kun pyörii minimikierroksilla... pwm-ohjaus ~270 rpm...
     
  17. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,339
    Kiitokset:
    422
    Pisteet:
    143
    Emmää mitää oo korkannu, onvaa vähän viileät nuo sisähuoneilmat näin talvisin :oops:

    Nytkin kun avasin justiinsa tietokoneen niin emolevyn lämmöt +15*C ja prossun +21*C :rolleyes:
     
  18. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,761
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Ssd lähti nyt rma-matkalle, toivottavasti ei tule bumerangina takasin laskun kera. Onko kukaan täällä korjaillut älypuhelimia, muuten kuin vaihdellut kosketusnäyttöjä tai paneeleita? Ois pieni prokkis tossa menossa jossa pikku pulma...
     
  19. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,761
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
  20. Xucoatl

    Xucoatl Regular member

    Liittynyt:
    21.09.2007
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    28
    Pisteet:
    38
    Hommasin itselleni tuon saman Crucialin pari kk sitten. Hyvä levy se on. Huomattavasti nopeampi ja vakaampi kuin aikaisempi lätty (Kingston SSDNowV300).
     
  21. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,761
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
    Tää uusi taitaa olla 3d nand ja tlc, mut kai se toimii sen mitä tarvitsee. Olis pitänyt maksaa väliä ja ostaa joku m.2 nvme-tikku...
     

Jaa tämä sivu