1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Projektiporukan höpinäketju

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 09.06.2015.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    Tuossa kun aiemmin oli juttua niin mielestäni ikkunallinen koppa vesihommissa olisi käytännöllisempi. Voisi tehdä toisinaan pikahuoltoa kurkkimalla ikkunasta. Kuinka esimerkiksi toteat säiliössä nesteen korkeuden -> mahdollisen vuodon? Ei taida olla anturia tuollaiselle. Tuo kyllä jonkinlaisen jännitysmomentin. :rolleyes::)
     
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,413
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Meikäläisen säiliö ei taitaisi näkyä ton kopan ikkunasta eikä ole mitään valojakaan kun jotkut hemmetin emon aurat :) ... tosin noin pienestä kopasta on helppo ottaa kylki auki silloin tällöin.

    Tää on enemmän sellanen sleeper-henkinen rakennelma kuin showlaite :)

    edit. uusimmat kuvat lisätty.
     
    Viimeksi muokattu: 21.03.2017
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    @Kuunmies
    Ei näy eikä kuulu sitä korkkauspalikkaa Jimmsiltä niin annampas asian olla. Laitoin jo etanapostia sinnepäin että värkki ja lämpötahnan tilaus on peruutuksessa ja jo maksettu summa siirrettäisiin toiseen tuotteeseen. Aikeissa htpc-värkin rustaaminen johon osat ovat jo valmiina, ainakin osittain.

    Sulla on hyvällä mallilla tuo prokkiksesi, luin toiselta foorumilta myöskin asiasta.

    Laittelin myyntipuolellekin romppeita. Alkaa kämppä täyttymään noista ja ylimääräiset joutavat pois. :)
     
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,321
    Kiitokset:
    415
    Pisteet:
    143
    Muuten pistelisin poistaen sinulta roippeita, muttakun on sen verta "jytkyn" kokoinen tuo koppa niin pakko passata, melkein tuommoinen jimmsin 50€ maksava itx koppa pikkupowerilla houkuttaisi omien apu roippeiden suojaksi ostella :rolleyes:

    (Toki olettaen että tuo itx kokoinen fm2 emoni toimii, jota en vieläkään ole saanut testatuksi) :rolleyes:
    Myöskin että pitäisi kiinasta tilailla tuommoinen halppis 1155 itx lankku, kun tuli parilla kympillä ostettua i5 2320 tuossa viime viikon tienoilla
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    Mullakin apu-setti jossa A10 7850K. Suunnitelmissa tuo G3 looda niin saisi sen kirjahyllyyn vahvistimen kaveriksi. Juu, on tuo Fractal miniloodaksi aikas isokokoinen kuitenkin. Toki kun normikoppaan vertaa vierekkäin niin kokoeroa on huomattavasti. Nooh aika näyttää meneekös kaupaksi.
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,321
    Kiitokset:
    415
    Pisteet:
    143
    Näppärän näköinen vehje kyllä pakko sanoa, itsellä tuo oma apu taas olisi A10 6700 niin ei tuo 65W tdp mikään iso olisi jäähdyttää :rolleyes:
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,413
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Nyt menee projekti taas niin päin v###a että! Eilen illalla sammutin koneen ja kaikki toimii normaalisti. Tänään kun laitoin koneen päälle, ilmestyy työpöytä näkyviin, mutta kaikki kuvakkeet ei lataudu tuonne oikeaan alanurkkaan. Mikään ohjelma ei oikein suostu aukeamaan, vaikka hiirellä voi painella kaikkia. hiiri liikkuu hyvin mut mistään ei vaan tapahdu mitään. Ei pääse edes tehtävienhallintaan...

    Huomasin biosissa seikkaillessa, että ssd katoaa välillä näkyvistä kokonaan, mut vaikka nyt olen vaihdellut sitä eri sata-virtajohtoon, että datajohtoon ja eri emon sataliittimeen, niin ei oikein muodostu sellaista kokonaiskuvaa että mikä on viallinen osa... Levy katoilee mistä milloinkin, mutta 3,5" kiekko näkyy kaikkialla sen mitä aina bootatessa hetken biosissa testailin. Testasin myös jollain vanhalla läppärin 2,5" pyörivällä kiekolla ja sekin tuntuisi tunnistuvan joka kerta ainakin biosissa.

    Sain nyt osiot poistettua ja alustettua taas ssd:n ja asennettua winukan uusiksi, kai se on vaan kokeiltava uudestaan miten kauan se jaksaa... Kun nyt ei vaan olisi emo sökönä. On taas sellaset talkoot irrottaa se tuolta pois. Olis varmaan toi prossun korkkauskin pitänyt tehdä aiemmin jo ekojen stokkijäähytestien jälkeen :D

    Olisko toi levy sitten kuitenkin soromnoo vai jotenkin mennyt väliaikaisesti sekaisin? Se kun nyt taas tuntuu toimivan, mut aiemmin ei näkynyt välillä biosissa ollenkaan...
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    Mikä lätty sulla siellä käyttislevynä? On se melkoinen puuha jos emolla tosiaan on jotain häikkää. :(
     
  10. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,413
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Crucialin MX100. Ei ole aiemmin ollut tuon kanssa hämminkiä mut jotenkin viittais että levy on syypää, kun muut levyt löytyy biosissa joka kerta. Tosin hieman hämmentää kun kakkoskoneeseen iskin hot swap-paikkaan ton kiinni niin se toimii ihan ok. Taisi jopa kakkoskone käynnistää itsensä levyllä olevaan windows-asennukseen ekalla kerralla, mut en huomannut kokeilla toimiko se siinä kunnolla :(

    Tässähän se taas menee talviloma rassatessa näitä p###ja...
     
  11. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    No voihan kettu. Oireet tosiaan olisivat lätyn suuntaan kun muut levyt tunnistuvat ok.

    Välillä nämä win/vehkeet näyttävät rumaa päätänsä. :( Ollaan kuulolla, kyllä se ruoja sieltä löytyy.
     
  12. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,413
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Kyllä innostaa alkaa asennusrumba uudestaan :D Olis kiva tietää mikä taas aiheutti kaiken, jos oli joku softa mikä tuli asennettua... Taidan vetää hetken aikaa minimiohjelmilla.

    Sinulla on siellä @Whatta Heck koko atk-historia myynnissä kerralla.
     
  13. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    hehheh :D Noihin wanhoihin romppeisiin meinaa jo välillä kompastua niin täytyy hieman raivailla tilaa. Muutenkin lähtee kohtapuoliin ser - asemalle kuormaa mesen peräkontti täynnä täysin joutavaa roinaa. Noista myynnissäolevista voisi jonkun roposen vielä saada.
     
  14. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,413
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Onko mitään mielenkiintoista menossa serriin? Vai ihan jotain piuhasilppua ja toimimatonta romua?
     
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    ^ Ihan silppua vaan. Isolla kädellä siivousta.

    muoks
    Hmmm... nooh oliskos tuollaiselle kenelläkään mithään käyttöä?

    IBM
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.


    Pari viimeistä kuvaa nurinpäin mutta saa ne keikautettua oikeinkinpäin. :D Oikeinpäin laitoin tallennetuista kuvista.

    Siinä olis prokkiskoppaa jollekin. Ei kolhuja eikä naarmuja.

    Onkohan tuolla muuta arvoa kuin romurautaa/kg?
     
    Viimeksi muokattu: 22.03.2017
  16. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,413
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Turhan retroa alkaa olla meikäläiselle :D

    Mikähän ajuri puuttuu koneelta, en ole itse siis asentanut mitään vaan kaikki on win10 itsensä hoitamaa paitsi näyttiksen ajuri. Laitehallinnassa huutomerkki "muut laitteet" kohdassa -> yksinkertainen pci-tietoliikenneohjain? Joku intelin ajuri veikkaisin... Kaikki tuntuis toimivan, oisko se toi Intel(R) Management Engine Interface?
     
  17. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    Näköjään sielläkin herjaa samaa.
    En ole sittemmin tuumaillut koko asiaa. Jäsen @wwallu myöskin mainitsi asiasta. Ei vaikuta masiinan toimimiseen millään tavalla. On vain se roska silmäkulmassa.
     
    Viimeksi muokattu: 22.03.2017
  18. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,413
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Tää on eri...

    [​IMG]

    Olikos sinulla se joku usb-lisäkortti?
     
  19. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,201
    Kiitokset:
    689
    Pisteet:
    173
    Hups, poistettu kuvat edellisestä viestistäni. :rolleyes:

    Juu olikin sulla eri juttu näköjään. Oletkos kokeillut päivittää tuota laitehallinnan kautta?
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,146
    Kiitokset:
    2,289
    Pisteet:
    223
  21. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,413
    Kiitokset:
    487
    Pisteet:
    93
    Joo, mut ei löydä automaattisesti mitään. Ei huvittaisi jokaista emon mukana tulevaa ajuria alkaa puskemaan. Kokeilen asentaa ton intel management enginen...

    edit. wwallu jo linkin iskikin, samaan päädyin sherlockoimalla tota device-koodia tuolta ominaisuuksista...

    edit2. sinne hävis kun pieru saharaan huutomerkit.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.

Jaa tämä sivu