1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Project spartan ongelma

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi rick79 18.06.2015.

  1. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    nimetön.

    Eli tollanen ongelma. Ei näy osoteriviä eikä muitakaan valikoita. Ne siellä kyllä kun hiirellä sohii aikansa muttei sillonkaan tuu näkyviin.... Onkohan tää yleinen bugi vai pelkästään mun koneella. uusimmat päivitykset on haettu. Viimeks tunti sitte tarkistin päivitykset ja ei ollu uusia vaan windows on ajan tasalla.
     
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Hmm.. Mikähän kele tossa on ongelmana... Sama versio kympistä ku sullaki. Tota spartanin versiota en nää mistään
     
  4. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Empä saa sitä kolmee pistettäkään näkyviin... Mäkään en muista mikä osoterivi on.. Oisko search bar tjtn.. Pitää laittaa viestiä insiders hubiin.. Hyvä selain kuha näkys noi valikkorivit
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    852
    Pisteet:
    173
    @rick79
    Oletko saanut win 10:n kuosiin tuon selaimen kohdalta? Pikkuemolle voisin tyrkätäkin tuon uutukaisen mutta mikäköhän tuossa on sitten ollut hämminkinä. :( Any ideas?
     
  6. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Eipä oo vielä selvinny. (hyvä ku on ite sentään selvinny :D )

    Pitää tänään tai huomenna ihan kunnolla panostaa tuon tutkimiseen.. Kyseessähän ei oo valmis käyttis joten pikkuvikoja siellä täällä.. Mut muuten vaikuttaa erittäin hyvälle, kannattaa kokeilla
     
  7. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,948
    Kiitokset:
    602
    Pisteet:
    123
    Jeps minäkin suosittelen, ja tosiaan eiköhän toi selain ongelma häviä viimeistään seuraavan buildin myötä.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  8. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Todennäköisesti häviää. Mut jospa siihen joku purkkapaikka löytys... Tai voihan se olla että joku asetus on viturallaan.. Kuhan kohmelolta jaksas alkaa selvittää.. On se vanhuus tullu ku perjantaina vetäsee kunnon perseet niin tutisee vielä sunnuntainakin...
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  9. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,948
    Kiitokset:
    602
    Pisteet:
    123
    Se on kyllä totta, mutta johtuuko se siitä että vanhemmiten jää "harjoittelu" vähemmälle vaiko siitä että on tullu harjoiteltua liikaa
    Spartan/Edgessä pitäis saada Alt+X yhdistelmällä asetukset auki, tosin ei se kyllä ainakaan mulla aukaise valikkoa, eikä siellä toisaalta pysty kovinkaan paljoa vaikuttamaan muuta kuin selaimen perusasetuksiin, ei oikein mihinkään ongelmatilanteisiin.
     

Jaa tämä sivu