1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelit jäätyy hetkeksi

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Yliluonnollinen 08.11.2014.

  1. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Eli jotku jotku pelit missä huomannu tätä, LoL, CS:GO, BF4.

    Ongelma siis että pelit jostai syystä jäätyy noin 2-5 sekunniksi yhtäkkiä, tuona aikana en voi pelissä tehdä mitään, ajattelin ensin jos ajureissa vika, oli nuo AMD:n 14.9 käytössä, poistin ja latasin 14.9.2 betat, sama ongelma noilla ajureilla, nettiki toimii iha hyvin. En usko sama vika ois pelejen ongelma, vaan joku mun koneessa nyt täytyy olla.

    Speksit
    GPU - HD 7970
    CPU - i5 3570K
    RAM - 8GB
    PSU -XFX 550W
     
  2.  
  3. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Ajurit bugaa itsellä teki samaa 14.9.1 betoilla r9 290 kanssa, tosin tuo uusin beta ajuri toimii moitteetta itsellä.
     
  4. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Mitkä ajurit oli ennen tuota 14.9, en muista/löydä niitä.. :D jos niillä kokeilis
     
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,333
    Kiitokset:
    421
    Pisteet:
    143
  6. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Latasin 14.4, kokeillaas näillä nyt sit.

    Vielä tapahtu sitä. ._. Mikäs täs ny ois muu pielessä?
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2014
  7. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Taas kerran ehdotetaan mystiseen ongelmaan mystistä ratkaisua, kokeileppa päivittää realtekin ajurit!
     
  8. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Nope, vieläki tapahtu :S
     
  9. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Menee aika hakuammunnaks, mutta ootko ajanu Malwarebytesin ?
     
  10. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
  11. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,333
    Kiitokset:
    421
    Pisteet:
    143
    mjooh, ittelki alko tekemänä bäfässä että hiiri freezaa ja peli freesaa sekunniksi, vittu heitän kohta koko paskan seinään kun ei voi yks BF4 toimia kunnolla melkein koskaan
     
    Fin_BoomHeadshot kiitti tästä.
  12. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Yks syy sille miks kolmonen on edelleen suosittu.
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,333
    Kiitokset:
    421
    Pisteet:
    143
    ...Kolmonen tuntuu tekevän samaa...ja vieläpä lievän kuminauhaefektin kanssa...eikä pingi ole kuin 85-100
     
  14. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Hyvin omituista. Itse en oo kolmosessa kertaakaan saanu vastaavaa, i5-2500 + 280X + 8Gt. Nelosta en oo ostanu joten siitä en osaa sanoa mitään. Ainoostaan betaa kokeilin mut, noh beta nyt on aina beta etten siitä voi sanoa mitään.
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,333
    Kiitokset:
    421
    Pisteet:
    143
    ...4:sen Beta toimi täydellisesti mulla...
    Oli hauska katsoa kun muut ulisee että kone kaatuu kun siege of shanghain torni kaatuu,mutta ei mulla koskaan :confused:
    E: Nelonen on nyt btw 168h ilmaisena (peliaikana) originissa, eli meeppäs kokeilemaan :D
     
  16. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Empä tiiä, jaksais lataa sitä koneelle sen takia. Muutenkin, kun kolmosessa otti tarpeeks turpaan niin en nähny syytä maksaa pelistä suht suurta summaa että otan viel pahemmin pataan. Pääsin kokeilemaan sitä kaverin koneella, jolla se pyöri lähes täydellisesti (2500 @ 4Ghz, 8Gt RAM, 7970 ROG jotka systemastore myi alennuksessa). Kuitenkin se oli vaan jotenkin... Noh, hippasen liian muuttunut kolmosesta enkä oikeen millään päässy siihen mukaan.
     
  17. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Onko muita ehotuksia ongelmaa? Alkaa pikku hiljaa v*tuttaa tää ongelma, osissa voiko olla vika?
     
  18. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Voihan tuo vika osissakin olla, ois hyvä tietää mitä mbam löysi ekalla kerralla tuo 80 kohdetta vaikuttaa aika suurelta määrältä, ku jokin pahempi haitake ei välttämättä pelkällä scannerilla lähde.

    Ne logit pitäisi löytyä jostain valikosta.
     
  19. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,333
    Kiitokset:
    421
    Pisteet:
    143
    ...Jostain syystä nyt toimi sitten puolentoistatuntia nykimättä....
    Ja en tehnyt mitään :confused:
     
  20. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Tosi kaukaa haettu, mutta välillä koko C: aseman formatointi ja uudelleenasennus jeesaa jollain ihmeen tavalla. Tosin tää on siitä tylsä vinkki, että näet paljon vaivaa eikä vika välttämättä ees korjaannu. Joskus kuullu legendaa myös, että vanhat ajurit tökkii uusien taustalla joka vaikuttais. Vaikka niiden pitäs poistua ihan automaattisesti asennusten yhteydessä.

    Sitä en tiedä voisko biossissa olla joku vinksallaan, paljon juttuja joista ei osaa sanoa mitään.
     
  21. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Voikoha modeemissa vika olla? Ja onko tolle ongelmalle olemassa nimitystä, ei meinaa taho löytyy googlestakaa kummosta apua
     

Jaa tämä sivu