1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Pelikoneen päivitys

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Zuuzo 03.09.2015.

  1. Zuuzo

    Zuuzo Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2015
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Morjes!

    Elikkäs alkoi tehdä mieli päivitellä tietokonetta vähän tälle vuosikymmenelle :)
    Peleinä on esim. Armat; Arma 2 sekä Arma 3 ja sen modit (DayZ, Exile yms..) sekä codit ja cs.
    Elikkä tarvis löytyä raakaa suorituskykyä tuohon armaan ja bäfään yms muihin vastaaviin peleihin sekä sitten nopeutta codeihin sekä cs:ään.

    Nykyinen kokoonpano näyttää seuraavanlaiselta:

    Näyttis > ASUS GeForce GTX 660 TOP DCII 2GB GDDR5
    Prossu > INTEL Core i5-3570K 3,4GHz (Asuksen omalla ohjelmalla boost 4,2GHz)

    Muisti > KINGSTON HYPERX 8GB 1600MHZ DDR3 (2x4GB)
    Emo > ASUS P8Z77-V LX2
    Virtalähde > 750W

    Käyttis > Win7 Premium


    Pelit pyörii tällä hetkellä kohtalaisen hyvin mutta tuntuu että alkaa teho loppua kesken pikkuhiljaa..
    Riittääkö/onnistuuko esim. pelkällä näyttiksen uusimisella suorituskyvyn kohotus vai tarviiko samantien ruveta emosta lähtien pistämään kaikkea uusiksi?

    Budjetti on melkoisen joustava mutta sanotaanko vaikka 300e ja sen alle pyrkiminen olisi tavoite :p

    Mitään tykkiä en tarvitse mutta sujuva pelaaminen olisi mieluisaa. Eikä pääsisi ainakaan konetta syyttämään kuolemista ;)

    -Kiitoksia etukäteen!
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  4. Zuuzo

    Zuuzo Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2015
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näköjään kaikki linkit rikki :/
    No mutta tiedot niistä näkee. Poweri on Super Flower / AXP Power Supply, 80 Plus - 750W
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  6. Zuuzo

    Zuuzo Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2015
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Heikko laatu.

    Jos pelitehoo kaipaat, hommaat uuden näyttiksen ja mielellään vaihdat powerin. Voit tolla vanhallaki mennä mut oma riskis.
     
  8. Zuuzo

    Zuuzo Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2015
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Nojuu kiitoksia! :)
    Täytyy harkita tuota powerin vaihtoa vielä.. Eikai se kuitenkaan koko konetta sököksi saa vaikka hajoisikin?
    Näyttis nyt ainakin ostoslistalle ja tuo nyt vaikutti ihan lupaavalt minkä linkkasitki. :)
     
  9. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    Powerin johdothan menee osiin ja jos ottaa ylijännite piikin esim sehän voi johtaa jokaiseen komponenttiin.
     
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ei noista roskapowerista koskaan tiiä. En paljoo enempää hassais näyttikseen koska vuodne päästä pitäis tulla 14/16 nm näyttikset. Elleivät pahasti mokaa, hakkaa nykyset 100-0.
     
  11. Zuuzo

    Zuuzo Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2015
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ahaa elikkä tietokoneissa ei oo osattu panostaa tolle saralle :s Luulin että niissä olisi jonkin sortin ylikuormitus suojat/sulakkeet/vast..
     
  12. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    Jep useissa powereissa on overheat, overvoltage,overcurrent suojat mutta heikkolaatusissa voi pettää.
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    AT powereissa oli suora yhteys verkkovirralla virtakytkimeen, oli pakko panostaa turvallisuuteen. Nykysin koneen saa ohjelmallisesti päälle eli ei yhtä paljoo väliä turvallisuudella :eek:
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,137
    Kiitokset:
    2,898
    Pisteet:
    223

Jaa tämä sivu