1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone noin 500 €

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Jooman1 30.01.2016.

  1. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Eli viittiskö joku etti sopivat osat mulle uuteen tietokoneeseen?
    Hinta noin 500€
    Mahollisimman tehokas
    Kaikki osat suomesta
    Ei näppäimistöä/hiirtä

    Kiitos jo etukäteen ! :)
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
    upload_2016-1-31_6-32-31.

    Vähän meni yli budjetin. Jos näyttö kuuluu pakettiin niin täysin mahdotonta.
     
    Jooman1 kiitti tästä.
  4. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Kiitos avusta taidan tilata tuon paketin :) Ja pahoittelut unohin mainita että näyttö ei kuulunu.
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
  6. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Joo Kiitos! Katsoinkin juuri kun ei tuotteella ei ollut saatavuutta joten tilaan jimms:iltä
     
  7. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Eihän tuo Dvd asema ole pakollinen ? Eikös Windowsin saa muistittikulta asennettua?
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
    Windowsin saa kyllä tikultakin asennettua, joten dvd ei ole välttämätön. Se vaan jos sattuu innostumaan sellaisesta pelistä jonka saa vain levyllä. Vaikka helppohan se on jälkikäteenkin lisätä.
     
  9. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Juu! Mistä windowsin saa ostettua?
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
  11. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
  12. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Oisko tuo nyt sitten tehokas kone että sillä pystyisi pelaamaan?
    Miten hyvin/mitkä pelit? Osaatko sanoo :D?
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
    Niin tehokas kuin tuolla rahalla on mahdollista kasata. Pelaamaan pystyy mitä tahansa, mutta raskaimpien kohdalla on luonnollisesti karsittava näyttävyydestä. Prossua ja näyttistä on mahdollista päivittää myöhemmin parempaan jos alkaa hitaaksi käydä.
     
  14. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Selvä
     
  15. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Saako nyt sitten itse kasatun koneen halvemmalla kuin pakettikoneen?
    Että jos samalla hinnallla ostaa pakettikoneen niin se ei ole yhtä hyvä?
     
  16. Latekuu

    Latekuu Member

    Liittynyt:
    10.12.2015
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    18
    Et tule saamaan tuolla budjetilla parempaa pakettikonetta yhtään mistään.
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
    Kuten Latekuu jo totesikin, 500 euron pakettikoneella pelaa korkeintaan pasianssia.
     
  18. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,422
    Kiitokset:
    117
    Pisteet:
    73
    Poweri isommaksi, niin voit myöhemmin päivittää järeempää osaa kiinni.
    XFX 550W
    Seasonic S12II520

    Myöhemmin tuohon voi siis päivittää prossun osalta 8ydin FX-8320 tai FX-8350, jolloin tuolle voi pistää jo kunnon näyttistäkin ilman pullonkauloja.
     
  19. Jooman01

    Jooman01 Newbie

    Liittynyt:
    04.05.2015
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Selvä
     

Jaa tämä sivu