1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

pelikone hyvällä hinta-laatusuhteella

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi perssu112 25.06.2017.

  1. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    1060 3gb koska 100e nousu 3gb oli mielestäni aivan liikaa. Win 10 64 bittine. Ymmärrän kyllä että 1060 3gb on huono vaihtoehto mutta 1050ti ei enään riittänytkään ja 1070 maksaa lompakolleni liikaa. Enpä huomannut tuota 10 sajaa lainkaan luettelossa. Kuitenkin jos heitän noi tiedot (1060 3gb, win10 64bit, geforse, 10 series ja all) niin pitäisi löytyä. Siitä sitten ylin asennukseen?
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,061
    Kiitokset:
    854
    Pisteet:
    173
    Juurikin näin.
     
  4. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    onko suositeltavaa asentaa nopasti vai mukautetusti. mukautettu antaa valita komponentit ja mahdollistaa puhtaan asennuksen. pika taas päivittää nykyiset ohjaimet ja säilyttää nykyiset nvidia-asetukset
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,172
    Kiitokset:
    2,902
    Pisteet:
    223
    Puhdas asennus ensimmäisellä kerralla.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,172
    Kiitokset:
    2,902
    Pisteet:
    223
    Taisi mennä windowsin ja näyttiksen asennus sekaisin?
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,061
    Kiitokset:
    854
    Pisteet:
    173
    Juu meni... :( ja poistinkin tuon sekoittamasta pakkaa.
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,172
    Kiitokset:
    2,902
    Pisteet:
    223
    Sattuuhan noita. Ankeaa sunnuntaiaamua tässä viettää itse kukin.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  9. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Ankeaapa hyvinkin. Se meni uskoakseni kuitenkin nappiin nyt vielä (sen yhteys ongelman lisäksi josta muistaakseni aiemmin mainitsin) laitehallinnassa näkyy kiintolevy mutta en näe sitä muualla joten en voi asentaa sinne mitään.
     
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,061
    Kiitokset:
    854
    Pisteet:
    173
  11. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Onnistui. Netinkin sain toimimaan langattomasti. Ennää sellane huomattu ongelma et kaikki toiminta pätkäsee välillä muutamaks sekunniks. Ensi näyttö tyssää paikallee ja parinsekkaa myöhemmi musiikit lakkaa. Sitä kestää siinä n.7 sekuntia.
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,172
    Kiitokset:
    2,902
    Pisteet:
    223
    Näkyykö laitehallinnassa varoituksia?
     
  13. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Pitääks täält ettiä jostai jotai? Ainakaa avausvalikos ei oo muuta kun luettolo jostai sun tästä
     
  14. lyyri

    lyyri Active member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    880
    Kiitokset:
    295
    Pisteet:
    63
    Sitte kaikki on kunnossa, siellä olisi keltaisia kolmioita huutomerkillä, jos joku laite ei toimisi (ajureita ei olisi asennettu)
     
    perssu112 kiitti tästä.
  15. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Syyttäkäämme siis huonoa yhteyttä koska onha se peltiläjä kuiteski betonin keskellä
     

Jaa tämä sivu