1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone 700-900

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Pertsa66 12.08.2017.

  1. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vaikuttaako näyttiksen muisti esim 3-6gb pelaamiseen hirvittävästi?
     
  2.  
  3. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    503
    Kiitokset:
    164
    Pisteet:
    43
    viestissä #2 wwallu laittoi tämän: https://www.systemastore.com/produc...4+ATX+emolevy&product_model=GA-AB350-Gaming+3

    [​IMG]


    3gb ei meinaa nykyään riittää, ja koska kysymyksesi liittyi gtx 1060 niin, 1060 3gb ja 6gb ovat keskenään aivan eri tason kortteja, 1050ti hinta/laatusuhteeltaan huomattavasti parempi kuin 3gb 1060.

    e:typo
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,138
    Kiitokset:
    2,559
    Pisteet:
    223
    En tiedä onko ihan sallittua mainostaa, mutta jos 1070 kiinnostaa niin multa vapautuisi joskus viikon päästä gigabyten gaming kohtuuhintaan.
     
  5. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiinnostaa kyllä pistä yv vaikka. Olen kahden vaiheilla haenko 1060 3gb vai 1050ti.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,138
    Kiitokset:
    2,559
    Pisteet:
    223
    3 gigan 1060 on tosiaankin leikattu piiri turhan pienellä muistilla. Ei oikein fiksu ostos varsinkaan nykyhinnoilla.

    Tuollainen https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...rce-gtx-1070-g1-gaming-naytonohjain-8gb-gddr5 tosiaankin vapautuisi piakkoin, kunhan vaan joku jimmsillä viitsii nostaa sen verran persausta penkistä että saa kiikutettua uuden postiin. Aika tarkalleen vuoden vanha kortti, alustava hintapyyntö jotain 350 euron luokkaa. Ainoa ongelma että ostin tuon Hardwariumista konepaketin mukana joten ei ole alkuperäistä pakkausta, mutta saan varmaan pakatuksi kun vaan löytäisi antistaattisen pussukan jostakin.
     
  7. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiinnostaa kyllä mutta huolettaa takuuhommat yms. Mietin vielä haenko gigantista kun siellä sattu oleen alet just noissa 1060 ja 1070 6gb.
     
  8. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Niin ja tarvii vähän ny selvitellä tuleeko ton 1070 kanssa bottleneckiä.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,138
    Kiitokset:
    2,559
    Pisteet:
    223
    Kai Hardwarium on vielä pystyssä? Ainakin nettisivut toimii. Jos pulju kaatuu niin takuuasiat hoituu suoraan Gigabyten kanssa. Eiköhän tuo muutenkin olisi jo levinnyt jos levitä meinaa.

    Yli 300 euroa näyttäisi olevan 1060 6gb gigantissa, täysin järjetön hinta. Tuo 209 euron 3 gigainen on siinä rajoilla kannattaako. Asuksen 1070 dual on ihan toimiva lappu (ei toki gigabyten tasoa tietenkään:D).

    Ei tule prossusta pullonkaulaa. Kestäisi laittaa parempikin näyttis.
     
  10. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mutta eikös tuo 3gb 1060 noin pienellä hinnanerolla verraten 1050 ti:hin (40e) kannata silti ottaa (jos niihin päädyn)?
     
    Viimeksi muokattu: 25.08.2017
  11. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,138
    Kiitokset:
    2,559
    Pisteet:
    223
  13. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu eli se asuksen 3gb 1060 tuli haettua. Jos sitten paremmassa rahatilanteessa päivittelee tehokkaampaan. Hyödynkö mitään jos otan jonkin asuksen b350 emon msi sijaan?
     
  14. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    503
    Kiitokset:
    164
    Pisteet:
    43
    Mitkäs mallit mahtaa olla kyseessä?
     
  15. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vaikkapa tuo sinun ehdottamasi

    E. Nvm
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,138
    Kiitokset:
    2,559
    Pisteet:
    223
    Pertsa66 kiitti tästä.
  17. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No sen taidan pistää tilaukseen. Mites ramit on järkevintä hankkia kun tuossa tuo dual channeli on? 1 x 16gb vai 2x8gb?
    Ja onko väliä jos ostaa erimerkkiset mutta saman nopeuksiset?
     
  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,138
    Kiitokset:
    2,559
    Pisteet:
    223
    2x8-setti. Ddr4 on hyvinkin ranttua yhteensopivuuden osalta, edes samanlaiset palikat ei välttämättä toimi.
     
  19. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,138
    Kiitokset:
    2,559
    Pisteet:
    223
    Parempi jättää kellottamatta, sen verran laaduton tekele kyseessä. Systemalta tuo https://www.systemastore.com/produc...rtalähde+80+Plus&product_model=SESO-M12II-620 kun xfx:n saatavuus on mitä sattuu. Tai uudempi malli https://www.systemastore.com/produc...sta+virtalähdeyksikkö&product_model=SSR-650FX.
     
  21. Pertsa66

    Pertsa66 Newbie

    Liittynyt:
    12.08.2017
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mitä mieltä tuosta prossun mukana tulleesta wraith jäähystä?
     

Jaa tämä sivu