1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone 700€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi marksavv 05.11.2015.

  1. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Toimis mut samalla hinnalla saa 4 gigasen R9 380:n.
     
  4. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  6. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    [​IMG]
    Tässä ois Final Build. (toiset 8Gb muisteista tulee itselleni, setti menee siis kaverille)
    Mahtuuko tohon Corsairin koppaan, vai onko edes hyvä kotelo?
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Prosuscooleri ei mahdu Corsairin koppaan.
     
  8. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Kumpi vaihtoon?
    Koppa saisi mieluiten olla alle 70€
     
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  10. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    10cm vai 10snt? :D (muutenkin 10€ 10 snt , mutta setti mahtuu tuon sisään siis?)

    E: Eihän haittaa jos laitan noi FURY muistit joidenkin kingstonin sinisten hyperx 1600mhz cl9 muistien viereen, ja kannattaako tohon kaverin settiin laittaa cl10 vai cl9 muistia?
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2015
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,463
    Pisteet:
    223
    Kannattaa laittaa mahdollisimmat samanlaiset palikat. Toimivat todennäköisemmin yhdessä.
     
  12. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Ok, en tiedä mitä eroa noilla kaikilla eri väreilla ja kuvilla on, mutta käykö nämä http://www.mindfactory.de/product_i...JawsX-DDR3-1600-DIMM-CL9-Dual-Kit_688886.html ? Muuten samanlaiset (kai) paitsi toiset ovat kingstonin. Niitä sinisiä kingstonin 1600mhz cl9 ei myydä ainakaan mindfactoryssa.

    Tän hetkiset ovat nämä http://www.kingston.com/datasheets/khx1600c9d3k2_8gx.pdf
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,463
    Pisteet:
    223
  14. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Toihan on hyvä idea... Pystyyköhän Asrock z44 pro4 emolla ja i5 2550k prossulla saada nuo pyörimään 1866mhz?
     
  15. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Ainakin ne pyörii sillä 1333Mhz vai 1600mMhz noilla vakio olikaan.
     
  16. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    1600mhz pyörii nykyiset, meinasin vaan että saako ''kellotettua'' 1866?
    Ja sit luin että cl9, eli mitä noi nykyiset on, ois vähän nopeampia kuin cl10?

    E: Niin siis emon vakio on 1600
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,463
    Pisteet:
    223
  18. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Mahtuuko tohon CORSAIR Carbide Series 200R 2x120MM USB3.0 ATX-koteloon HR-02 Macho? ja toi toinen
     
  19. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Macho mahtuu. Toinen?
     
  20. marksavv

    marksavv Regular member

    Liittynyt:
    17.02.2012
    Viestejä:
    319
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Joo katoin itekkin, toisella tarkoitin scytheä. Kannattaako toi Corsair? vai onko parempia, kuitenkin hinta/laatusuhteelta paras, alle 100€ ja voisko tuolta mindfactorysta suositella lisätuulettimia koteloon?
     
  21. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Scythe mahtuu. Tosta on aika vaikee pistää hinta/laatusuhteessa paremmaks. Päätetään eka koppa lopullisesti ja sit tuulettimet.
     

Jaa tämä sivu