1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone 1500€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Pelaaja1543 11.07.2017.

  1. Pelaaja1543

    Pelaaja1543 Newbie

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 1500
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Kyllä
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ehkä
    Kotelon koko: Suuri / Tavallinen
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä, ei HDD:ta
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen (World of Warcraft).
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: Ei
     
  2.  
  3. Mikkezee

    Mikkezee Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2011
    Viestejä:
    201
    Kiitokset:
    42
    Pisteet:
    38
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,852
    Kiitokset:
    2,466
    Pisteet:
    223
  5. Pelaaja1543

    Pelaaja1543 Newbie

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos ylläolevista vastauksista.

    Onko idea järjetön, jos kokoaa näistä esim. AMD Ryzen 7 versiolla ja GTX 1080 näyttiksellä, mutta nipistää esim tuosta muistista 520 gb SSD versioon ?
    Tuleekohan pullonkaulaksi ?

    Tarkoitus olisi että mahdollisimman pitkään tuolla kokoonpanolla tulisi toimeen.
    Toisaalta näyttökin on tällä hetkellä vanha, eli GTX 1080 vs 1060 versioon ei taida nyky näytöllä olla hyötyä. Vuoden sisällä olisi kyllä tarkoitus pistää 250-350 € uuteen näyttöön (varmaan 24 tuumanen), jolloin 1080 tulee eduksi ?

    Muitakin pelejä tulee aina joskus pelailtua, esim Battlefield.
     
  6. Pelaaja1543

    Pelaaja1543 Newbie

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ja ilmeisesti tuo 550 W virtalähde riittää AMD prossun ja SSD muistin kanssa ?
     
  7. Mikkezee

    Mikkezee Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2011
    Viestejä:
    201
    Kiitokset:
    42
    Pisteet:
    38
    Ryzen 7:lla varmasti pitemmälle pääset tulevaisuutta ajatellen ja 1080:lla pelaa kaikkia pelejä kevyesti vielä pari vuotta ainaki. Eikä tule pullonkaulaksi, 550w poweri riittää kyllä.

    500 gigane ssd saattaa aikaa nopeesti kyllä täyttyy, ellei sulla löydy jo joku varastokovo valmiiksi.
     
  8. Pi-Mu

    Pi-Mu Member

    Liittynyt:
    07.02.2017
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    6
    Pisteet:
    8
    Ihan alarajan componentti > vähän isompi , paljon parempi , varsinkin jos upotat 3-sataa prossuun ja 6-sataa sileeseen 1080 korttiin,
    Mutta nuo Ryzenit ovat tarkkoja muisteista ja kummatkaan ehdotetut kitit eivät ole optimeja , nämä olis sampan b-die single rank sarjaa https://www.mindfactory.de/product_...rot-DDR4-3200-DIMM-CL14-Dual-Kit_1033437.html
     
  9. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    354
    Kiitokset:
    106
    Pisteet:
    43
  10. Pelaaja1543

    Pelaaja1543 Newbie

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  11. Pelaaja1543

    Pelaaja1543 Newbie

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  12. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    354
    Kiitokset:
    106
    Pisteet:
    43
  13. Pelaaja1543

    Pelaaja1543 Newbie

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Paketti tuli vihdoin tilattua, ja paketti saapui kotiin Mindfactorylta UPS:n kautta 8.8.
    Nykyään ilmeisesti vähän hankalampi tuolta tilata kun vaativat Y-tunnukset eikä kuluttajalle meinaa myydä.

    Eilen kun pääsin kokoamaan konetta, niin XFX virtalähteestä puuttui toinen PCI-E 6+2-pin Power Cable.
    Reklamaatioo mindfactorylle ja he käskivät ottaa yhteyttä valmistajalle.

    Eli nyt odotellaa vastausta XFX:ltä kun tuntuu että yksittäistä kaapelia on mahdotonta löytää suomesta.
     
  14. Pelaaja1543

    Pelaaja1543 Newbie

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Olis pitäny sijoittaa 650W virtalähteeseen missä olisi tullut noita kaapeleita enemmän niin yhden puuttuminen ei olisi niin paljo haitannu :)
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,852
    Kiitokset:
    2,466
    Pisteet:
    223
    Ihan kaikkeen ei voi varautua. Hukassa olevat roikat nyt on modulaarisen perusominaisuus, mutta harvemmin niitä sentään myyntipakkauksesta puuttuu.
     

Jaa tämä sivu