1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone 1000e

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Oce132 07.12.2014.

  1. Oce132

    Oce132 Newbie

    Liittynyt:
    07.12.2014
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: noin 1000e
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Kyllä (win 7)
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: En ainakaan aluksi
    Kotelon koko: Suuri/Normaali
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Hiljainen on tietysti aina hyvä mutta se ei saa mennä tehojen edelle
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Periaatteessa kyllä mutta mieluummin suomesta
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: Ei ( Blu-Ray -asema löytyy jo)
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä ( Mutta myös yksi 1 tai 2tb varasto kovalevy)
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen ja Leffojen katselu
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei ( Uusi näyttö on myös haussa mutta ei kuulu tähän kone budjettiin)
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: LG Blu-Ray -asema (en muista malli merkintää tarkemmin), 500w virtalähde löytyy mutta en tiedä onko se tarpeeksi tehokas tähän uuteen koneeseen, Erikokoisia kotelo tuulettimia,
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä:
     
  2.  
  3. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
  4. Oce132

    Oce132 Newbie

    Liittynyt:
    07.12.2014
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    En ole tietokoneen kasaus ekspertti, mutta yritin huvinvuoksi kasailla jonkin näköistä osa listaa ... kertokaapa onko tässä mitään järkeä :D



    [​IMG]
     
  5. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,436
    Kiitokset:
    2,639
    Pisteet:
    223
    500 watin virtalähde riittää hyvin jos vain on laadukas.
     
  7. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Niinhän tuo riittää, mutta tuossa olisi gold hyötysuhde, modulaarisuus + 10v takuu.
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,436
    Kiitokset:
    2,639
    Pisteet:
    223
    Toki, mutta jos aloittajalla on jo valmiiksi hyvä 500 wattinen, eipä oikein kannata uutta ostaa.
     
  9. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Näköjään meni tuo AP:n powerijuttu vähä ohi.
    @Oce132 , mikä poweri sulta löytyy valmiiksi?
     
  10. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    @ajaJako ota nyt noi google translatet pois päältä :D
    "500 wattia olla hiljaa!"

    Kröh.. Niin tosiaan, se 500W poweri oli mikä ?
     
  12. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Tota se kaljanhimo teettää, minulla on rinnakkain Chrome ja Chromium , tuli kopsut väärältä puolen
    Eli tämä http://www.mindfactory.de/product_i...ight-Power-10-CM-Modular-80--Gold_976849.html , huomioikaa tuomitessanne että näitä on useita eritason sarjoja.
    Tästä vielä hinta perusteista koppavaihtoehtoa http://cdon.fi/kodin_elektroniikka/phanteks/chassi-tower-phanteks-enthoo-pro-with-wi-p27348902

    Toivottavasti AP pysyy kärryillä
     
  13. Oce132

    Oce132 Newbie

    Liittynyt:
    07.12.2014
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli siis se virtalähde olikin 550w mutta merkistä/mallista ei tietoa (ei kuitenkaan ole kauhean vanha laite)
    Vanha kone on jimssin joskus aikoinaan kasaama ja ajattelin että voiskohan siitä käyttää viellä tuon kotelon?
    [​IMG]

    Suunnitelmat muuttuneet myös sen verran, että tarkoitus olisi siis tilata/ostaa osat suomesta ja käyttöjärjestelmää ei tarvitse sisällyttää budjettiin
     
  14. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mittaappa miten pitkä näyttis ja miten korkee prossucooleri mahtuu koppaan.

    Powerin malliki pitäis tietää.
     
  15. Oce132

    Oce132 Newbie

    Liittynyt:
    07.12.2014
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    29 cm pitkä näyttis mahtuis ihan hyvin ja maksimissaan 15 cm korkee prossucooleri myös
     
  16. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Tees tälläi näi ; nyppäät poweri johdon irti , ruuvaat sieltä takaa ulkopuolelta ne 4 ristipääruuvia auki joilla poweri on kiinni kopassa käännä powerin pimeä kylki esille ja ota siinä olevasta tuotelapusta mahdollisemman selvä kuva.

    Thermaltakella oli tuon tyylisiä koteloita , toimiiko ropelit ? ( voi olla joku muu ) mutta noitten isojen FANien kiinnitykset heittelee saattaa olla mikä vaan 180-230, mutta koppa kelpaa
    Kuten käyttäjä ylempänä huomautti nyt mittanauha olis kätevä väline, pituus takasloteista kovotelineisiin ja prossusta kylkeen, noilla mitoilla mahtuvuuksia ( lisäkuvat eri kulmista auttais myös)
    Ilmoittele noi niin sun budjettis väljenee > vaihtoehdot paranee
     

Jaa tämä sivu