1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

pelikone 1000e-1200e

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi justforfun 11.08.2016.

  1. justforfun

    justforfun Newbie

    Liittynyt:
    11.08.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 1000€-1200€
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Kyllä
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ehkä
    Kotelon koko: XL/E-ATX
    Onko kotelon värillä väliä?: Musta
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Joku perus ikkunallinen kotelo, jos jotai ledejä ni haittaa sekää
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Saa olla tosi hiljainen
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Käytän konetta pelaamiseen, esim (Overwatch, Battlefield 1, Rainbow Six Siege, Division. Ahkerassa käytössä myös Photoshop CC2015, Blender ja yms muita 3D-ohjelmia.
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ehkä joku halapa näyttö, mutta ei pakollinen.
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: Mitään nestejäähyä tuoho budjettii tuski tarvii haikailla..? Ja niin, pelejä ja photaria.
    Ite osaan kyllä kasata palikat, mutta ei sitä uskalla lähteä iteksee tilaamaan koko konetta.
    EDIT: Vielä ehkä se et mieluiten Intel ja Nvidia jos on mahdollista.
     
    Viimeksi muokattu: 11.08.2016
  2.  
  3. Xounari

    Xounari Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2015
    Viestejä:
    438
    Kiitokset:
    60
    Pisteet:
    38
    justforfun kiitti tästä.
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,153
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
    Jos haluaa budjetissa pysyä:

    upload_2016-8-12_7-4-53.

    Hintaa 1 165,90. Kerroinlukittu Intel taitaisi mennä budjettiin tuolla Xounarin suosittelemalla näyttiksellä.
     
    justforfun kiitti tästä.
  5. justforfun

    justforfun Newbie

    Liittynyt:
    11.08.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos suosituksista!

    Mitenkäs, itsellä nykyisessä on Core i5 2500K, LGA1155, 3.3 GHz, 6MB prossuna..
    Alkaako i7 olla vaatimuksina peleissä nykyään? Ammattikäyttöön siitä tiedän että on hyötyä.
    Mulla vähän pelottaa tuo AMD..

    Budjettia kärsii liuttaa vähän ylöspäin.
    Xounari, kasassa näyttäs tuo i7 olevan se valttikortti ja wwallun taas tuo näyttis houkuttelee. hah. hankalia päätöksiä.

    Nyt lähinnä katellu osia Systemastoresta ku sais nii nopiaa osat sit itelle, mutta jos malttas ni varmaa sais säästettyä euroja kivasti.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,153
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
    I7 on suosituksena monessa pelissä, ei sentään vielä vaatimuksena. AMD:n prossuja turha pelätä, mutta tässä voisi olla kompromissi jos kellottelut unohdetaan:

    upload_2016-8-12_10-27-21.

    Hintaa 1 287,90. Normikokoinen koppa tuossa, isompi tulisi noin 30 euroa kalliimmaksi.
     
    justforfun kiitti tästä.
  7. Tuksu82

    Tuksu82 Active member

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    1,484
    Kiitokset:
    19
    Pisteet:
    68
    Oma 2500K kellottuu 3,3 ->4,5 lähes ainoastaan kerrointa heittämällä (kiinteet voltit hain kun nousee autolla turhan ylös) ja noctuan jäähyllä.. ollu vakaa lähemmäs 5 vuotta. Että kellottamalla saat tolle prossulles vielä käyttöaikaa huomattavasti. Ei oo omassa pelailussa ahistanu vielä missään.
     
    justforfun kiitti tästä.
  8. justforfun

    justforfun Newbie

    Liittynyt:
    11.08.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo, kyllä se 2500k potkis vielä hyvästikki jos kellottas :)
    Mutta mielelläni jätän kellottelut, varmaan ikinä syväluotaavasti osannu ees koko hommaa. heh.

    Kyllä sitä raskis isomman kotelon laittaa, aina ollu midi ja ne tuntuu nii ahtailta. Tuo 1070 on varmasti iso mötykkä ni vaa senkin takia.

    Onko wwallu kauppana hardwarium? Vai saapiko täällä suoraan laittaa sivustoja esille..
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,153
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
    Hardwarium on kauppa.

    Tuo näyttis on oikein siro kapine. Itellä on midikopassa ja jäi reilusti tilaa vaikka oli molemmat kovalevykehikot kiinni.
     
  10. Tuksu82

    Tuksu82 Active member

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    1,484
    Kiitokset:
    19
    Pisteet:
    68
    No nappaa kertoimeks biosista 45 ja voltit sopiviks joita en ulkoo muista (puhelimella netissä) ja boottaa. Aikaa kuluu n.30 sekuntia. Mutta jos pakko on kone uusia, niin silloin se pitää uusia :)
     
  11. justforfun

    justforfun Newbie

    Liittynyt:
    11.08.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Nyt kerranki elämässä sattu olemaan euroja et voi laittaa kaikki uusiksi :) Saapi laitettua sitte tästä vanhemmasta kokoonpanosta tyttärelle koneen millä kehtaa Minecraftia ja simsiä pelailla :D
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,153
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
  13. justforfun

    justforfun Newbie

    Liittynyt:
    11.08.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitoksia teille kun jeesasitte osien kanssa!
    Tänään lähtee suht samanlainen paketti tilaukseen mitä wwallu suositteli.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,153
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
    Kerro nyt vielä millainen ettei lapsuksia satu.
     
  15. justforfun

    justforfun Newbie

    Liittynyt:
    11.08.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    [​IMG]

    Tommoset. Kaveri ainaki tuumas et hyvät o palikat.
    Ainut vaa et nous hinta vähä taivaisiin.

    Ja mun oli vaa pakko päästä testaileen tuota vesijäähy hommaa :D

    + karsin osia pois esim kovot, pitää ottaa vanhasta ja pärjätä niillä sit.
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,153
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
  17. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,690
    Kiitokset:
    368
    Pisteet:
    93
  18. justforfun

    justforfun Newbie

    Liittynyt:
    11.08.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  19. justforfun

    justforfun Newbie

    Liittynyt:
    11.08.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,153
    Kiitokset:
    2,900
    Pisteet:
    223
    Ei muistin nopeus mitään pullonkaulaa tee. Jos et kellota niin b150 -lankku ja 2133Mhz:n muistit (ei edes tue nopeampaa). Jos sitten ottais z170 -kellotusvehkeet niin sellaiseen 2666MHz, jos ei muuten niin jälleenmyyntiarvon vuoksi.
     
  21. venalaine

    venalaine Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    EIkös tuossa prossussa voisi vähän säästää, jos on kerta varma, että ei kellota sitä. Mitä sitä sillon suotta kerroinlukotonta ostamaan...?
     

Jaa tämä sivu